Cautare

5578 de rezultate pentru "romani" (4.21 secunde)
In general, istoricii romani au mers pe pista falsa a cercetarilor facute de Scoala Ardeleana ca dacii au fost exterminati de romani si noi suntem latini puri.
In perioada 7 - 13 august, producatorii romani de legume-fructe sunt asteptati in oricare hipermarket Carrefour din tara pentru a deveni parteneri si furnizori ai lantului de magazine Carrefour. ... Scopul este sa listam rapid cat mai multi producatori romani de legume-fructe.
Un grup de turisti romani a plecat recent din Romania, cu agentia Hello Holidays, pentru a-si petrece un Revelion de vis la Atena, mai exact la Parthenon Hotel, situat in centrul orasului. ... La intrarea in restaurant, era afisat meniul de Revelion pentru turistii romani.
Comunitatea romaneasca ar reprezenta a treia etnie ca pondere din Ucraina, dupa ucraineni si rusi, daca nu ar fi divizata in romani si moldoveni.
Dezbaterea europeana despre Brexit a generat si ceva reactii in randul politicienilor romani si in mijloacele de comunicare in masa romanesti; ... multe dintre argumentele sale eurosceptice si antiimigratie erau formulate in legatura cu emigrantii romani, sa nu uitam!
(2) Casatoriile dintre persoane de acelasi sex incheiate sau contractate in strainatate fie de cetateni romani, fie de cetateni straini nu sunt recunoscute in Romania.
Reprezentantii DUBAI TOURISM (DCTCM) in Romania au declarat recent, cu ocazia uinei conferinte de presa, ca se asteapta la o crestere de cel putin doua cifre procentuale a numarului de romani ce vor alege Dubaiul ca destinatie de vacanta.
In urma incidentului feroviar au fost raniti usor si 9 romani. ACTUALIZARE 22:40 - Ministerul de Externe a confirmat pentru Digi24 ca in accident au fost raniti usor noua romani, dintre care doar unul a necesitat transportul la spital.
- Relansarea economiei in tara noastra nu este posibila numai din cooperarea cu spatiul Uniunii Europene, principalul destinatar al marfurilor si serviciilor agentilor economici romani, la randul ei cu tari ce au crestere economica inca redusa si alte state chiar cu contractie economica.
Livia Gheorghe, avocat de meserie, dar si o tanara creatoare de pantofi, a fost prezenta recent la evenimentul dat in cadrul Etajului Designerilor Romani, pe Bd. ... - Ce incaltaminte gasesc femeile pasionate de fashion la Etajul Designerilor Romani?
Basescu a anuntat, la finele lunii iunie 2006, dupa o sedinta a CSAT, ca atasatii militari romani din toate ambasadele au fost informati despre retragerea Romaniei din Irak si despre nevoia de a comunica contactelor din statele unde sunt acreditati acesta posibilitate.
Domnule presedinte, se plang si romani si francezi ca, intr-adevar, de pe Champs-Elysees, unde se duc toti turistii, nu neaparat la Louis Vuitton, toti au vazut, si romanii, ca sa nu mai fim ipocriti, e deranjant cand acesti cersetori sunt ai nostri, multi dintre ei, devin si agresivi.
Liderul judetean al PSD reitereaza sloganul de campanie al Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC, Mandri ca suntem romani!, Mandri ca suntem maramureseni!. ‘‘ Suntem mandri ca suntem romani, suntem mandri ca suntem maramureseni, suntem mandri ca suntem baimareni.
Cererea a reiesit in urma discutiilor premierului Calin Popescu-Tariceanu, care sambata a participat la Mangalia la deschiderea lucrarilor simpozionului „Romanii de pretutindeni“, cu cei peste 120 de reprezentanti romani din 23 de tari.
Actualul Guvern a prezentat date false despre situatia exacta a economiei, despre perspectivele reale privind datoriile publice, despre orizontul de asteptare propus cetatenilor romani cu privire la iesirea din criza.
Ministrul de Externe, Mihai Ungureanu, a declarat ieri, la Iasi, ca incepand din 2006 institutia pe care o conduce se va afla "in plina ofensiva" a apararii si afirmarii comunitatilor de romani din statele invecinate.
Premiul special pentru sprijinul unor artisti romani in Florida, pentru ajutorul acordat comunitatii, pentru Viorica Talpan 7.
In Ucraina, la recensamantul din 1989, existau la est de Nistru romani in regiunea Odessa care cuprinde insa si sudul Basarabiei (149.534), Nikolaev (16.673), Kirovograd (10.694) si alte regiuni (73.128) (81).
Pe 2 decembrie trecut, la Pungesti, se loveau romanii pe romani cu ciomegele, dar in Bucuresti era bal cu toalete de mii de euro, purtate de cocotele politice si corporatiste. ... Se pare ca politicienii si unii proprietari romani nu au nimic impotriva vanzarii pamantului catre straini.
MAE confirma 8 romani morti in cutremurul din Italia. ... - Potrivit ultimelor informatii, Ministerul Afacerilor Externe anunta cu profund regret ca, in urma seismului din Italia survenit la data de 24 august 2016, au fost confirmate inca 2 decese ale unor cetateni romani.
google-analytics.com