Cautare

15553 de rezultate pentru "rica raducanu isi repara ceasul la ceasornicar catalin vardianu" (4.46 secunde)
"Am avut ciroza, mai aveam 6 luni si muream, daca nu ma tratam in Italia!" Cu o astfel de declaratie, designerul Catalin Botezatu i-a bulversat pe telespectatorii emisiunii "Serviti va rog" de la Pro Tv. ... Catalin Botezatu care s-a jurat in fata lui Nea Marin ca a avut ciroza.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
In numerele trecute, cotidianul "Replica" prezenta cazul - poate singular al unui angajat de la SAPARD Constanta - care a reusit "performanta" de a-si falsifica un concediu medical de nu mai putin si nici mai mult de 44 de zile lucratoare, cel putin asa sustine directorul institutiei amintite.
Pe Catalin (46 de ani) si pe Bogdan (33 de ani) ii leaga o prietenie veche, insa filmarile pentru noul sezon al emisiunii "Burlacul", care va debuta joi, la Antena 1, i-a transformat, peste noapte, in dusmani.
Joi, 26 octombrie 2017, ora 18:00 va invitam la Galeria de Arta SENSO (Bd. ... 15, Bucuresti) unde va avea loc vernisajul expozitiei CATALIN HRIMIUC.
Joi, 26 octombrie 2017, ora 18:00 va invitam la Galeria de Arta SENSO (Bd. ... 15, Bucuresti) unde va avea loc vernisajul expozitiei CATALIN HRIMIUC.
As vedea un raspuns care sa se abata de la clasicul: ... Principala cauza a problemelor la barbatii tineri este de natura psihologica, indica dr.
Sa presupunem ca pacientul este sanatos fizic, suficient de tanar cat sa nu se puna problema de afectiuni grave… As vedea un raspuns care sa se abata de la clasicul: ... Principala cauza a problemelor la barbatii tineri este de natura psihologica, indica dr.
Inteleg ca nu pot tine piept marilor lanturi comerciale si ori se apuca de altceva, ori isi cauta loc prin pietele municipiului Oradea.
Organizatia de Tineret a Partidului Romania Mare - filiala Constanta este, in acest moment, in plin proces de actualizare a bazei de date, prin care se urmareste identificarea exacta a membrilor care sunt activi, cu cotizatia la zi, a declarat Magdalena Cusa, secretarul coordonator la municipiu a OTRM Constanta.
Sferele uriase din Costa Rica Niste bile uriase din piatra au fost descoperite in 1930 in Costa Rica, unele dintre ele masurand doi metri in diametru.
In perioada 18 August - 8 Septembrie, in fiecare seara de marti pana duminica, incepand cu ora 21:00, Primaria Sectorului 3 in parteneriat cu Asociatia Culturala Metropolis ii invita pe bucuresteni la proiectii de film in aer liber.
Fosta campioana la US Open, Emma Raducanu, a declarat ca uneori isi doreste sa nu fi castigat turneul de Grand Slam din cauza presiunii care a venit odata cu succesul si faima instantanee.
Concertele se vor desfasura la Curtea Veche (centrul istoric) si Palatul Sutu (zona Universitate) si, simultan in alte cluburi din Bucuresti. Jazz Compas Live in Museum isi propune a fi un festival urban care va invita in plin centru al Bucurestiului, intr-un mediu cultural inedit:
De partea cealalta, fostul portar al Nationalei, Rica Raducanu-Tamango e un batran intelept: ... E frumoasa pentru ca i-a avantat pe francezi, acu' mai bine de doua secole, la asaltul Bastiliei si i-a unit in lupta pentru cucerirea libertatii.
Activitatea a cateva sute de gene umane a fost modificata dupa ce oamenilor li s-a redus durata somnului la mai putin de 6 ore pe noapte timp de o saptamana, scrie BBC.
Studiul a fost realizat sub egida Centrului de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie de catre Nicoleta Raducanu, absolventa a programului de studii de Masterat in Nutritie Clinica si Comunitara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Targu Mures.
Neconvocarea lui Ianis Hagi la prima reprezentativa continua sa fie un motiv de dezbatere chiar si dupa ce echipa nationala a bifat primele doua victorii in preliminariile pentru EURO 2024. Marcel Raducanu a avut o opinie vehementa in privinta neconvocarii lui Ianis Hagi pentru actiunea din luna martie.
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Transportul suporterilor In 9 mai, in Bucuresti, vor circula cu 45 mai multe autobuze, la intervale de cinci-sapte minute, si vor fi linii speciale intre Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni, zonele pentru suporteri din Piata George Enescu si Piata Constitutiei si Arena Nationala.
Romania s-a impus in fata Lituaniei, scor 3-0, si pastreaza sanse matematice la prima pozitie in grupa din Liga Natiunilor (Autor: Liviu Manolache) Cosmin Contra a inceput partida de la Ploiesti cu o formula atipica, extrem de ofensiva.
google-analytics.com