Cautare

5095 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 mures" (3.04 secunde)
Liderul PNL Mures, Eugen Nicolaescu (foto), a declarat ca Biroul Permanent Judetean al filialei a decis sa solicite conducerii Aliantei D.A.
Miile de profesori si studenti galateni care se inscriu la examenul de titularizare au de trecut prin furcile caudine ale obtinerii avizului psihiatric.
Mures, dar are o suferinta: ... - Spuneati, recent, ca Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures este aproape de a indeplini criteriile pentru a fi numit spital regional.
Presedintele UDMR Mures, Kelemen Attila, a declarat ieri ca in organizatia pe care o conduce exista nemultumiri fata de functionarea coalitiei guvernamentale in judet, principala tinta a atacurilor fiind noul presedinte al PD Mures, Dorin Florea, primar al municipiului Targu Mures. ... Mures.
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Autostrada in judetul Mures prinde contur nu doar pe harta!", pe care o puteti citi in continuare.
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici. ... Insa, meritele acestea sunt din ce in ce mai diluate de notele proaste de la titularizare.
Pe 7 aprilie va fi inaugurata o noua filiala Confindustria Romania la Targu Mures.
De 15 ani, Martin Szalai din Targu-Mures, este psiholog scolar. ... Este angajat la centrul judetean de asistenta psihopedagogica Mures si membru al asociatiei de medicina scolara.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Desi, in cadrul conferintei de presa organizate la sfarsitul lunii ianuarie, Daniel Morar, seful DNA, anunta ca "luna viitoare se vor intocmi cateva rechizitorii" pe numele unor demnitari, pana in prezent singurii trimisi in judecata au fost deputatul Ion Dumitru si directorul adjunct al Finantelor Mures - Sorin Daniel Lazar.
Senatorul PNL de Mures Stefan Mihail Antonie si-a dat demisia din partid, acuzand faptul ca organizatia liberala s-a transformat intr-un SRL. Tensiunile din ultima vreme din cadrul Organizatiei PNL Mures au un prim deznodamant.
Laszlo Borbely, ministrul Dezvoltarii si-a lansat candidatura la functia de primar pentru Targu Mures. Ministrul si-a lansat campania sub sloganul "Inimile noastre bat la Targu Mures", spunand ca inima lui si inimile locuitorilor din Targu Mures trebuie sa bata impreuna pentru oras.
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
Stiu ca enunturi de acest fel gasesti, mai degraba, in documente, programe, proiecte, mai mult la nivel de principiu, insa cu mandrie pot sa afirm ca in judetul Mures toate acestea sunt realitate.
Venind din judetul Mures, standardele in sistemul medical sunt pentru mine foarte ridicate, din cel putin trei motive. In primul rand, prestigiul, performanta si profesionalismul Universitatii de Medicina si Farmacie din Tirgu Mures sunt reperele unui invatamant medical de elita, care aniverseaza anul acesta sapte decenii.
*** Doctorul Raed Arafat este cel care a initiat, la Targu Mures, primul serviciu de urgenta cu paramedici, dupa model occidental, denumit SMURD, care este la acest moment unul dintre cele mai performante servicii medicale din Romania.
Acesta din urma, mare fustangiu, cat pe ce sa fie impresionat de expunerea despre Leibniz a candidatei la titularizare, ii pare lui Simone mai intii foarte urat!
google-analytics.com