Cautare

7786 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 timis 18 iulie" (2.90 secunde)
• 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
In Banat, prima saptamana vremea se va incalzi usor de la o zi la alta, astfel incat temperaturile maxime vor atinge, in medie, 29 de grade in data de 06 iulie.
Miile de profesori si studenti galateni care se inscriu la examenul de titularizare au de trecut prin furcile caudine ale obtinerii avizului psihiatric.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Conform Barometrului INSCOP â€" Adevarul, clasamentul increderii in institutiile politice interne este condus de Presedintie cu 46,3% incredere multa si foarte multa (fata de 48,9% in iulie 2015), urmata de Primarie cu 36,3% incredere multa si foarte multa (35,4% in luna iulie 2015), se arata intr-un comunicat transmis marti Pe pozitia a treia se afla Curtea Constitutionala, care se bucura de aprecierea a 35,1% dintre romani (38,2% in iulie 2015).
Ilie Sarbu, coordonatorul campaniei USL in Timis Coordonatorul campaniei USL in Timis si Arad va fi senatorul Ilie Sarbu, a anuntat, joi, la Timisoara, presedintele PSD, Victor Ponta.
Meteorologii estimeaza, pentru urmatoarele doua saptamani, un regim termic normal pentru aceasta perioada, cu temperaturi maxime ce vor ajunge la 33 de grade Celsius, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila in intervalul 7-20 iulie 2014.
"Faliment total al PDL Timis" Retinerea de catre DNA Timis a directorului ITM Timis, Cornelia Corescu, si a secretarului executiv al PDL Timis, Vasile Medesan, sub acuzatiile de trafic de influenta ne demonstreaza falimentul total al acestui partid, la toate nivelurile.
Principalele banci comerciale nu vor rupe total legatura cu clientii lor, cu toate ca zilele de 30 iunie si 1 iulie au fost declarate nebancare, prin decizie a BNR, in contextul trecerii la leul nou.
Cine nu are o relatie sa fie atent pe 8 sau 9 iulie. ... Zile de interogatie interioara, 4, 5 si 7 iulie. ... Zile aprinse 4, 5 si 6 iulie. ... Zile dure 4 si 5 iulie. ... ZIle grele 5, 6 si 7 iulie.
Vremea va fi calda, cu temperaturi care, in unele intervale, se vor apropia de punctul de canicula, insa, pe de alta parte, in unele zile instabilitatea atmosferica manifestata prin averse, descarcari electrice si vijelii isi va face aparitia in aproape toate regiunile, reiese din prognoza publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie, valabila in intervalul 13 - 26 iulie, scrie Agerpres.
Fostul inspector scolar general al ISJ Timis, Dumitru Tomoni, a fost suspendat din PNL pe o perioada de sase luni, din cauza unor "aprecieri" facute de acesta la adresa Biroului Permanent al PNL Timis.
Parlamentul European reunit in minisesiune plenara la Bruxelles, a adoptat azi un raport ce prevede reducerea tarifelor serviciilor de roaming de la 1 iulie acest an.
Luna lui cuptor in calendarul popular In traditia populara, luna iulie mai este numita si "cuptor", datorita caldurilor mari ce o caracterizeaza, dar si pentru ca acum se coace si se strange graul. Sarbatorile traditionale ale lunii iulie sunt: 1 iulie: ... 15 iulie: ... 16-18 iulie: ... Marina (17 iulie).
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici. ... Insa, meritele acestea sunt din ce in ce mai diluate de notele proaste de la titularizare.
Zile de foc in luna iulie. ... Conform estimarilor Administratiei Nationale de Meteorologie(ANM), in iulie, temperaturile vor creste, iar instabilitatea atmosferica va fi accentuata. ... Iulie, cea mai calduroasa luna a anului Luna iulie, reprezentativa pentru sezonul estival, este cea mai calduroasa luna a anului.
In ciuda zvonurilor potrivit carora “sistemul bancar va fi paralizat“ in perioada 29 iunie-4 iulie, in contextul trecerii la leul nou, vor fi si banci care nu vor rupe legatura cu clientii.
La capitolul institutii politice, romanii au cea mai mare incredere Primariei (39,6% incredere multa si foarte multa, fata de 37,9% in iulie) in Guvern (34,8% incredere multa si foarte multa fata 35,6% in iulie).
Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat sambata, la Timisoara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in judetul Timis indicatorii nivelului de trai sunt cu aproape 40 la suta mai mari decat cei din alte judete ale tarii.
In 2009, ordonatorii principali de credite nu au solicitat sume din acest Fond 5. ... Fondul National de Dezvoltare trebuie reintregit, banii trebuie pusi la loc Prima intrebare publica legata de sumele din FND a fost pusa de Traian Basescu la inceputul anului 2009, cu referire directa la Guvernul Tariceanu.
google-analytics.com