Cautare

22090 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul satu mare" (5.71 secunde)
Biroul Electoral Central (BEC) a dat publicitatii, ieri seara, rezultatele finale ale alegerilor in judetul Satu Mare. ... PSD poate fi considerat marele cistigator al alegerilor la Satu Mare. ... De remarcat este si scorul foarte bun obtinut de Adrian Nastase in judetul Satu Mare.
Avem nevoie de reducerea decalajelor economice si sociale pe care le observam intre judetul Botosani si restul tarii. ... In opinia mea, judetul Botosani nu poate avea o sansa egala cu restul judetelor si regiunilor din Romania si Europa fara o asistenta specializata pe nevoile comunitatii din zona.
Astfel, traderul, care are in Romania afaceri de peste 300 de milioane de euro, opereaza trei silozuri in judetul Giurgiu cu o capacitate totala de stocare de 51.000 de tone, dar si o baza de receptie a cerealelor la Harsova in judetul Constanta cu o capacitate de 31.000 de tone.
In continuare, fotbalistul are prima sansa la titularizare ca fundas stanga, date fiind indisponibilitatea lui Vlad si exilarea lui Cardoso la echipa secunda. ... "Atmosfera este buna dupa ultimele rezultate, important este sa o mentinem asa.
Cea mai mare pondere a cladirilor care nu mai sunt in bilantul public se afla in Satu Mare. Putin peste 96% din Satu Mare se afla in posesia persoanelor fizice. ... 91,8% din constructiile ridicate in judetul Maramures sunt proprietate privata.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Desfasurarea traficului greu pe raza municipiului Satu Mare a constituit una dintre temele abordate ieri in cadrul sedintei Comitetului Operativ Consultativ.
Presedintele organizatiei judetene Satu Mare a Partidului Conservator, Radu Pop, si-a dat demisia din functie, dar va ramane la conducerea filialei pana se va gasi un presedinte interimar potrivit.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a efectuat ieri o vizita in judetul Satu Mare. ... Adrian Nastase s-a intalnit, in cadrul aceleiasi vizite, cu primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, cu viceprimarii Viorel Solschi si Gabriel Leo si cu Ioan Buda, inspector general al Inspectoratului Judetean Satu Mare.
Aproape 1.000 de firme din judetul Satu Mare au datorii la bugetul de stat de 1.225 miliarde de lei.
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Asadar, respondentii mai educati s-au orientat in masura mai mare inspre incheierea unei asigurari de viata, lucru explicabil si prin posibilitatile financiare crescute.
Printre prefectii numiti prin hotarari guvernamentale se numara si cumatrul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, fostul deputat PD Ion Carstoiu, in judetul Arges.
Alte proiecte de hotarire sint cu privire la tarifele pentru activitati de salubrizare si intretinere zone verzi, tarifele pentru lucrarile prevazute in HCL nr.135/67/2004 privind igienizarea subsolurilor blocurilor si a curtilor interioare comune, respectiv acordarea in folosinta gratuita protopopiatului Greco Catolic Satu Mare a cotei Statului Roman din imobilul situat pe str.
Dupa 10 ani de tensiuni generate de refuzul fostului deputat PRM Vasalie Mois de a parasi sediul Vetrei Romanesti, ocupat abuziv, Consiliul Judetean Satu Mare a reusit, in sfirsit, in aceasta luna, evacuarea acestuia.
In trimestrul al treilea al acestui an, profitul declarat si platit de firmele doljene a scazut drastic, in comparatie cu aceeasi perioada din 2010, asadar, cu cat presiunea fiscala este mai mare asupra mediului de afaceri, cu atat mai putini bani ajung in vistieria statului.
google-analytics.com