Cautare

5182 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul bihor" (4.23 secunde)
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
*In Bihor s-a gasit inghetata moale si alimente congelate la temperaturi improprii Inspectorii au gasit carne de pasare care prezenta arsuri de congelare, piept de pui cu un strat gros de gheata la suprafata, rezultat din procesul de decongelare-recongelare, ficatei, pipote si inimi de pui cu ambalajul deteriorat, arsuri de congelare si culoare modificata, pateuri cu branza si stafide si minirulouri cu capsune congelate, cu aspect modificat si continut deformat.
Cele mai multe firme care si-au suspendat activitatea in ianuarie 2010 sunt din judetul Bihor (296 de firme), iar cele mai putine provin din judetul Ialomita (43 de firme).
Tematica de monitorizare a tot ce intra pe la granita de Vest din spatiul comunitar, care dureaza de circa o luna, da rezultate, comisarii si vamesii efectuand verificari incrucisate cu colegii lor din tara si scotandu-se la iveala, incet, dar sigur, o parte dintre firmele-fantoma si fictive care fiinteaza pe teritoriul tarii noastre.
Judetul Constanta nu are multi exportatori, dar cei pe care ii are exporta un volum insemnat de produse, a aratat ieri Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in deschiderea seminarului de prezentare in judetul nostru a Strategiei Nationale de Export, manifestare organizata de CCINA, in colaborare cu Ministerul pentru IMM-uri si Comert, la sala de conferinte a Hotelului Oxford.
Deputatul PNL Bihor Cornel Popa a declarat in conferinta de presa de ieri ca, dupa data de 15 ianuarie 2006, de pe Aeroportul Oradea vor exista zilnic curse spre Capitala.
Seful Guvernului refuza, Comisia speciala de retrocedare se eschiveaza, iar deputatul PRM Bihor Paul Magheru a ramas fara raspuns la cele trei interpelari adresate premierului Calin Popescu-Tariceanu pe tema imobilelor retrocedabile din municipiul Oradea si judet catre cultele religioase si minoritatile nationale.
PNL a lansat de ieri in judetul Bihor campania "Coalitie impotriva coruptiei" prin care isi propune sa identifice, cu ajutorul cetatenilor, informatii privitoare la cazurile de coruptie din judet.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Paste organizat pana pe 21 aprilie 2014, in Parcul Cismigiu, cu palinca de mere si palinca de pruna. ... La stand ii gasiti pe Angela si Gabriel Pescleve, nepotii lui Florin Chise din Bihor.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Craciun ce se desfasoara in aceasta luna in centrul Bucurestiului, cu palinca de mere si palinca de pruna. ... La stand, la vanzare, ii gasiti pe Angela si Gabriel Pescleve, nepotii lui Florin Chise din Bihor.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Paste organizat pana pe 27 decembrie inclusiv, cu palinca de mere si palinca de pruna. ... Palinca de Bihor este apreciata si de strainii care vin la acest targ traditional.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului traditional organizat inclusiv astazi, cu palinca de mere, de caise si palinca de pruna. ... Palinca de Bihor este apreciata si de strainii care vin la acest targ traditional.
Din Bihor au fost validate candidaturile a opt dintre cei 13 parlamentari cat urmeaza a fi alesi in judet.
"Mare parte din bunurile importate au fost plasate in economia subterana, bugetul de stat fiind astfel privat de veniturile din TVA aferente vanzarilor acestor bunuri, motiv pentru care se impune lansarea unor masuri de urgenta si trebuie facuta dovada ca marfurile au ajuns la destinatia reala si nu la destinatii fictive", a precizat Vasile Farc, purtatorul de cuvant al Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor.
Proprietarii de animale din Bihor au fost foarte constiinciosi, marea lor majoritate depunand la Directia pentru Agricultura sau la Agentia de Plati si Interventie in Agricultura cererile pentru obtinerea subventiilor. ... Conform datelor furnizate de Directia Agricola Bihor, judetul se situeaza pe unul dintre locurile fruntase.
De mai bine de o saptamana, pe piata bihoreana au inceput sa patrunda carcase de porc provenite de la fermele grupului american Smithfield care fiinteaza in judetul Timis, ferme in care pesta porcina a facut ravagii.
2.210/2006, modificat si completat cu Ordinul 1.123/2007 si Ordinul 521/2007, contribuabilii persoane juridice cu domiciliul fiscal in judetul Bihor pot utiliza metoda de depunere a declaratiilor fiscale prin mijloace electronice de transmitere la distanta ca metoda alternativa.
607 din 18 decembrie a Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, cu anexele 1 si 2, sunt aprobate normele de venit, coeficientii de corectie si acordarea acestora pentru aplicare in anul 2009 in judetul Bihor, pentru contribuabilii persoane fizice care obtin venituri din activitatile care se regasesc in nomenclatorul activitatilor independente, aprobat prin OMF Publice nr.1847/2003.
Astfel, Anamaria Sava, director al Departamentului de Relatii cu Comunitatile din cadrul Companiei Bechtel ca santierele au fost deschise in localitatea Port - comuna Marca, punctul fiind unul de legatura cu tronsonul de autostrada din judetul Bihor.
google-analytics.com