Cautare

5358 de rezultate pentru "rezultate la titularizare 2009 minciunescu alin" (3.25 secunde)
Bloggerii romani au incasat, in 2009, aproximativ 300.000 de euro, 10% dintre acestia avand venituri de peste 1.000 de euro, potrivit studiului BR 2009, derulat de refresh.ro si agentia de publicitate online Standout. La studiu au participat 720 de bloggeri.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Sesizarea facuta Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie la data de 23. ... 2009, in ceea ce il priveste pe domnul ministru Nicolae Nemirschi, nu a ramas fara ecou,. ... Prin sesizarea facuta Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie la data de 23.
Traian Basescu declara, in campania electorala din 2004, ca va pune Guvernul si Parlamentul la munca in slujba cetatenilor daca va castiga. ... In primul an de mandat al lui Basescu la Cotroceni, Alianta PNL-PD s-a luptat pentru schimbarea presedintilor celor doua Camere, Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu.
La Craiova, dosarele pentru obtinerea locuintelor sociale de familiile evacuate din casele retrocedate fostilor proprietari nu au fost actualizate conform noilor criterii prevazute de lege.
a) cheltuielile de sponsorizare, mecenat, precum si pentru acordarea de burse private, efectuate conform legii, in limita unei cote de 5% din baza de calcul determinata ca diferenta intre venitul brut si cheltuielile deductibile, altele decat cheltuielile de sponsorizare, mecenat, pentru acordarea de burse private, cheltuielile de protocol, cotizatiile platite la asociatiile profesionale;
L-am intalnit pe Tudor Alin Robert la targul traditional organizat in Parcul Cismigiu. "M-am apucat sa creez in luna iunie a acestui an bijuterii retro, inedite, din petale de flori de camp culese de la Tartasesti, acolo unde locuiesc. La standul meu puteti gasi si achizitiona:
Premierul Calin Popescu-Tariceanu i-a solicitat ministrului Justitiei, Monica Macovei, sa prezinte la urmatoarea sedinta de Guvern o lista a masurilor referitoare la problemele solicitate de Senat.
In sedinta de ieri, Curtea Constitutionala a luat in dezbatere sesizarea formulata de 25 de senatori cu privire la neconstitutionalitatea articolului 16 alin. (2) partea a doua si alin. (6) cu raportare la alin.
Tribunalul Bucuresti a decis, joi, suspendarea procesului dintre Dan Voiculescu si CNSAS si trimiterea dosarului la Curtea Constitutionala, admitand o exceptie invocata de avocatul acestuia.
Un nou scandal se prefigureaza la Consiliul Judetean Dolj, cu privire la cheltuirea banului public, dupa ce un consilier judetean a facut publice, in sedinta de ieri a forului din care face parte, amanunte ale unei recente afaceri referitoare la implementarea normativelor ISO 9001 privind managementul calitatii in aceasta institutie.
Legea eutanasierii cainilor fara stapan este neconstitutionala Curtea Constitutionala a decis, miercuri, ca este neconstitutionala Legea referitoare la cainii comunitari, care prevede ca eutanasierea animalelor fara stapan se va putea face dupa ce autoritatile locale vor consulta populatia, relateaza Mediafax.
Catalin Predoiu, numit de Traian Basescu premier interimar Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, dupa demisia lui Emil Boc de la conducerea Guvernului, decretul de numire a lui Catalin Predoiu, ministru al Justitiei, in functia de premier interimar.
De ce va fi DEMIS Traian Basescu la referendum? Alin Teodorescu, sociologul IMAS, a explicat pentru Europa FM rezultatele sondajului care arata ca președinele suspendat Traian Basescu va fi DEMIS la referendumul din 29 iulie printr-o majoritate de voturi afirmative.
ALIN TEODORESCU, veste ORIBILA pentru PSD dupa excluderile lui Geoana, Vanghelie, Sova ALIN TEODORESCU. ... Daca se pierde guvernarea nu vad cine se mai inghesuie sa vina presedinte la PSD. Chiar daca la alegerile parlamentare se face 42%, nu ii va lua nimeni la guvernare.
Votul exprimat de catre cetateni, intr-o maniera neasteptat de ferma, ar trebui sa fie raspunsul clar la toate intrebarile. ... Pentru ca, asa cum ne-am obisnuit deja, la noi votul popular conteaza doar daca se intampla ca sensul sau sa coincida cu deciziile deja luate.
Andrei Radu ) Sociologul Alin Teodorescu a explicat pentru Revista22.ro unde a gresit Victor Ponta si care este motivul atacurilor lansate de fostul premier in ultima perioada: ... Victor Ponta a avut o sansa formidabila sa stea doua mandate la conducerea guvernului, sa faca lucruri bune pentru Romania.
În timp ce publicitatea te ajuta sa fii vizibil (în mass-media, în publicitate stradala, etc.), relatiile publice te ajuta prin organizarea de evenimente interne si externe, sa obtii bunavointa angajatilor si partenerilor, respectiv a publicului larg (concursuri, team-building-uri, petreceri, spectacole, trainguri), acoperirea media în articole, trimiterea de news-letters, e-mail-uri personalizate, comunicarea cu ajutorul blogurilor si al retelelor sociale“, a declarat Alin Mechenici, presedintele „PR Patrat“, prima asociatie de comunicare si relatii publice din Oltenia.PR-ul, indispensabil organizatiilor mijlocii si mariAlin Mechenici a explicat ca PR-ul este cel care ajuta firmele, fie ele mici sau mari, sa se diferentieze fata de competitori prin grija si atentia pe care le acorda mediului intern (angajati) si extern (clienti, colaboratori).
5, alin (1), spune ca "taxa lunara pentru serviciul public de radiodifuziune/televiziune se va incasa de la platitorii acesteia, de catre Societatea Comerciala de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice (SDFEE) Electrica SA, in baza unui contract de mandat, odata cu plata energiei electrice consumate".
Ieri-dimineata, la Spitalul Clinic de Neurochirurgie Prof. ... Nicolae Oblu din Iasi, s-a stins din viata Alin Ioan Tocan, fostul redactor-sef si, apoi, director al cotidianului BUNA ZIUA IASI, scrie bzi.ro. Pana sa intre in presa, Alin Tocan a fost director la doua firme.
google-analytics.com