Cautare

6228 de rezultate pentru "rezultate cangurul romana 2012" (3.63 secunde)
Ministrul Sanatatii a anuntat ca in anul 2015 va fi reluat programul national de fertilizare in vitro, pe noi baze, rezultate si din analiza rezultatelor programului pilot desfasurat in perioada 2011-2012, in urma caruia s-au derulat peste 1.000 de proceduri ce au avut ca rezultat nasterea a aproape 200 de copii.
Intuitia aceasta s-a dovedit insa gresita, chiar si daca amintim doar faptul ca multe dintre studiile cu celule stem au fost intrerupte din lipsa de rezultate. ... Si, injectate impreuna, par sa dea rezultate mai bune.
Discursul sustinut de Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD , la intalnirea cu cadrele didactice din judetul Gorj, din 14 noiembrie 2012 Buna seara!
"In 2013 masurile luate de VICTOR PONTA si GUVERNUL USL au atras mai multi bani de la UE decat in intreaga perioada 2007-2012", pe care o puteti citi in continuare.
In perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2009 inclusiv, nu se va impozita profitul obtinut de persoanele juridice straine din tranzactionarea titlurilor de participare detinute la o persoana juridica romana.
Seminarul, organizat in colaborare cu Societatea Romana de Medicina Interna, va avea loc pe 14 februarie 2015, la Bucuresti si vine in continuarea seminarelor de medicina integrativa deschise si coordonate de prof. ... Despre cauze, tratament si rezultate cu prof.
Rezultate Evaluare Nationala 2023.. 7 elevi din 10 au obtinut nota de trecere la proba de Limba si Literatura Romana, de la Evaluarea Nationala.
Bunele rezultate din alegerile parlamentare si europene, obtinute de PSD, au o singura explicatie:
FARCAS) Am relatat, in numerele trecute despre proiectul AATIP de la Pentagon, finantat cu 22 de milioane de dolari intre anii 2008 si 2012 si destinat studierii fenomenului OZN. ... In consecinta, in 2012, finantarea proiectului s-a incheiat.
Posibila candidatura in 2012 La intrebarea adresata de catre reporterii "Replica" legata de o posibila viitoare candidatura la fotoliul de primar al Constantei, in conditiile in care Radu Mazare a anuntat ca in 2012 se retrage, Nicolae Nemirschi ne-a declarat:
"In 2012 incepe un tavalug politic nimicitor", pe care il puteti citi in continuare. ... Mai exact, 2012 marcheaza startul unei perioade de 4 ani in care vom avea cel putin 6 randuri de alegeri, fara a pune la socoteala un eventual referendum de suspendare a presedintelui.
In legatura cu afirmatiile recente ale presedintelui Traian Basescu, Eugen Teodorovici face urmatoarele precizari Vocile fostelor guvernari, care au avut rezultate extrem de slabe in absorbtia fondurilor europene, au atacat de mai multe ori, nejustificat, activitatea Guvernului in privinta absorbtiei fondurilor europene.
Unica ratiune a unui Guvern de tranzitie, pana la investirea Guvernului rezultat din alegerile parlamentare in 2016, este aceea de a continua Programul de guvernare aprobat de Parlamentul Romaniei in decembrie 2012, neschimbat nici macar de retragerea de la guvernare a P.N.L., in 2014.
Nu mai reprezinta un secret pentru nimeni faptul ca ne aflam in ultima sesiune a Legislativului ales in 2012. Ultima sesiune a mandatului 2012 - 2016 aduce in fata opiniei publice un Parlament care a pierdut increderea alegatorilor.
• In perioada 1 mai 2012 - 5 mai 2014, Romania a solicitat rambursarea a peste 5,05 miliarde de euro si a incasat o suma de peste 5,07 miliarde de euro din fondurile structurale si de coeziune.
Februarie 2012. ... Concursuri multe, obiective marete Semifondista, care este insotita in tara africana de antrenorul sau, Marin Istrate, vine dupa un an foarte greu, cu accidentari, dar, in ciuda tuturor problemelor, a avut rezultate bune:
Federatia Romana de Rugby a sarbatorit 100 de ani de la infiintare , Federatia Romana de Rugby a sarbatorit, luni seara, la Complexul Olimpic "Sydney 2000" de la Izvorani, 100 de ani de la infiintare, primul meci avand loc in septembrie 1913, la Bucuresti, intre echipele Sporting Club si Tenis Club Roman, incheiat la egalitate, scor 3-3.
Institutul National pentru Medicina Complementara si Alternativa (INMCA) in colaborare cu Societatea Romana de Acupunctura, Societatea Romana de Homeopatie si Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti.
"2012 va fi un an mai prost decat 2011!" Anul 2012 va fi un an mai greu, din punct de vedere economic, decat 2011, afirma reputatul analist economic, Ilie Serbanescu, pentru Inpolitics.
Practic datele despre evaziune se impart in doua - pe de o parte este informatia pe care am primit-o cu totii anul acesta de la fostul sef al SRI, care ne spunea ca aceasta a coborat in ultimii ani la un procent 16-17% (din PIB - n.r.), un procent destul de ridicat, pe de alta parte avem datele Eurostatului si ale celor care fac aceste analize, din 2012, unde numai pe componenta TVA-ului avem o evaziune fiscala de aproximativ 44%, vorbim de datele din 2012, este posibil ca acest nivel sa fi coborat undeva la 35-37%.
google-analytics.com