Cautare

23397 de rezultate pentru "rezidentii admisi fara loc" (3.83 secunde)
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o declarative politica intitulata "Admisi la liceu cu nota 1", pe care o puteti citi in continuare.
Astazi, Legile 143 si 339 privind regimul substantelor stupefiante precizeaza ca fiind admisi anumiti derivati din marijuana in scop medical.
Intram intr-o lume profund inegala, iar noi, veniti din partea saraca a societatii globale, sintem admisi in clasa superioara. Inegalitate exista si va exista vesnic si in interiorul Uniunii Europene.
Intram intr-o lume profund inegala, iar noi, veniti din partea saraca a societatii globale, sintem admisi in clasa superioara. Inegalitate exista si va exista vesnic si in interiorul Uniunii Europene.
In cel mai bun caz se vor rosti discursuri sforaitoare, se vor ciocni sampanii iar cei mai naivi vor organiza, conform festivismului impamintenit pe la noi, cite o hora de fericire ca ne-am pomenit admisi in Europa.
Si la Galati au fost suficienti absolventi de Drept care s-au vazut "sariti" de pe listele cu candidati admisi la Institutul National al Magistraturii pentru simplul motiv ca nu au mai fost gasiti in baza de date de catre reprezentantii comisiei de organizare a concursului.
a fost prezenta recent cu un stand cu produse fara gluten si lactoza la evenimentul despre frumusete si combaterea acneei, prin diverse tratamente, organizat recent de Thea Haimovitz pe Strada Theodor Aman nr.
Unii dintre liberali au sustinut ca Traian Basescu nu ar fi ajuns presedinte fara sprijin din partea PNL.
Rog colegii de la Alianta "Dreptate si Adevar PNL-PD" sa ia loc, haideti sa-l respectam pe domnul ministru. ... Dar cred ca nu plecati, luati loc. ... - Cartela e acolo, in banca, voteaza singura fara sa o atinga nimeni...
Orasul fara nori Totul e inghesuit, oamenii n-au loc pe trotuare, masinile n-au loc pe strazi, tramvaiele n-au loc pe sine, umar langa umar, bara la bara, tampla langa tampla, cu totii traim un ambuteiaj, spre serviciu, spre gradinita, spre scoala, spre casa, ambuteiaj de la rasarit pana aproape de miezul noptii, viata ca un ambuteiaj, viata ambuteiaj, cu nervi, claxoane, oglinzi retrovizoare, semafoare, fara sa mai vedem nimic, foindu-ne incolo si incoace, aproape atingandu-ne unii de altii, incolo si incoace, ca intr-un ambuteiaj continuu, ca intr-un cadru care nu se mai termina, cu totii imprimati pe aceeasi rola de film care se invarte zi si noapte, douazeci si patru din douazeci si patru, nonstop, aceeasi distributie, acelasi rol in fiecare zi, acelasi ambuteiaj dintr-o alta zi, fara sa ne cunoastem, fara sa ne atingem, doar foarte aproape unii de ceilalti, privindu-ne unii pe altii, roluri mici si multe, trase la indigo, milioane de figuranti in acelasi rol, jucandu-l fara greseala zi de zi, in fiecare zi, ambuteiaj, viata ca un ambuteiaj, viata ambuteiaj, piciorul pe frana, ambreiaj, schimbator automat, radio, trafic, traficantii, zebre, linie continua, stop, si de la capat, inca o bobina, inca o zi, inca un rol, fara culori, fara impresii, fara rost, cu totii ca in niste vitrine, uitandu-ne unii la altii fara sa ne vedem, parbrize, centuri de siguranta, oglinzi, tevi de esapament, nimeni nu vorbeste cu nimeni, totul la relanti, dar in sens invers, de parca banda e data inapoi, e mai interesant inceputul decat sfarsitul, cu aceeasi destinatie, cu aceeasi obstinatie, din acelasi film, din acelasi ambuteiaj, acelasi decor, cu si fara anotimpuri, ploi si zapezi, iarasi ploi, parca primavara, parca vara, toamna si iarna, acelasi sens unic, fara obligatoriu la dreapta, fara cedeaza trecerea, aceeasi prioritate, acelasi ambuteiaj, viata ca un ambuteiaj, viata ambuteiaj, fara sa vedem vreodata cerul, fara sa vedem vreodata norii, orasul fara nori...
Drumul spre acest loc sfant incepe inainte de intrarea in orasul antic prin partea Teatrului Mic. ... Statuia e asezata intr-un terasament de la baza muntelui, un loc curat, ingrijit, la capatul unei mici alei pavate.
La Moscova, cu prilejul intalnirii la nivel inalt a conducatorilor statelor membre ale Tratatului de la Varsovia, intre Nicolae Ceausescu si Mihail Gorbaciov are loc un schimb dur de replici, presedintele roman insistand pentru organizarea unei intalniri a reprezentantilor partidelor comuniste, cu participare sovietica, si pentru sporirea de catre Uniunea Sovietica a livrarilor de materii prime, in special petrol si gaz metan.
- Cand primesc amenda ca am circulat fara rovinieta? ... Dar cert este ca orice sofer care calca pe o sosea nationala, europeana sau autostrada din Romania fara a avea rovigneta valabila la masina, o sa fie amendat.
Creierul sufera si daca avem un mic dejun agitat, daca mancam pe drum sau vorbind la telefon, daca il supunem unui efort continuu, fara sa-i dam nimic in schimb, a spus neurochirurgul Vlad Ciurea.
Iata ca acum le-am pus laolalta pe cele mai cunoscute metode care te lasa fara bani cat ai zice peste. ... Tu, chiar daca i-ai virat banii fratelui tau, vei ramane fara ei.
Prima zi de iarna astronomica sau solstitiul de iarna din emisfera nordica a Terrei are loc anual in jurul datei de 21 decembrie. Potrivit site-ului Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu, solstitiul de iarna va avea loc in 2014 pe data de 22 decembrie, la ora 01.03, ora Romaniei.
Ministerul Afacerilor Externe va functiona cu patru secretari si subsecretari de stat, fata de opt posturi in prezent, iar Ministerul Integrarii Europene va avea doua asftel de functii, in loc de trei, cum este in prezent.
Invazia formelor fara fond in istoria Romaniei moderne a facut ca de prin anii '20 partidul conservator sa dispara, pentru a nu renaste pana astazi.
Iar aici nu vorbim doar despre casa in care locuim, ci despre oricare loc in care petrecem o parte insemnata a vietii noastre, cum ar fi de exemplu firma sau institutia la care lucram.
Un nor alb exista fara niciun fel de radacini. ... exista fara radacini, fara cauzalitate, fara o cauza ultima. ... Iar intregul exista fara un destin. ... Si vei fi infrant, fara indoiala. ... Calea norilor albi inseamna o cale fara carare, un drum fara cai.
google-analytics.com