Cautare

1547 de rezultate pentru "regionala logan club mioveni" (4.10 secunde)
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai importante evenimente de alergare colectiva din Romania, anunta extinderea parteneriatului cu reprezentantii locali ai marcii Volkswagen, unul dintre sponsorii traditionali ai Maratonului Bucuresti, Semimaratonului si ai curselor 10k&Family Run.
Evenimentul va avea loc vineri, 29 ianuarie, la Music Club (Strada Baratiei numarul 31), iar locurile vor fi limitate.
Vineri seara, cand s-a aflat de tragedia de la Club Colectiv, la posturile de stiri se spunea ca a avut loc o explozie. Dupa aceea, la scurt timp, au spus ca e vorba despre un incendiu la Club Colectiv.
Dacia a lansat ieri la Salonul Auto de la Geneva noul model Sandero, un bicorp care devine al cincilea model din gama Dacia, dupa versiunile Logan berlina, MCV, Van si Pick-Up.
Presedintele Romaniei a vizitat joi uzina de la Mioveni, ocazie cu care si-a luat si o Dacia Duster. ... Merg cu Logan de mai bine de doi ani. Sunt foarte multumit de Dacia Logan", a declarat Basescu.
In curand, in cinematografele din Romania, puteti viziona filmul Logan, in regia lui James Mangold. ... 03.03.2017 In viitorul apropiat, oboseala il va opri pe Logan sa il ingrijeasca pe Profesorul X, grav bolnav si aflat intr-o ascunzatoare aflata la granita mexicana.
La cinema va rula in curand filmul Logan, in regia lui James Mangold. ... 03.03.2017 In viitorul apropiat, oboseala il va opri pe Logan sa il ingrijeasca pe Profesorul X, grav bolnav si aflat intr-o ascunzatoare aflata la granita mexicana.
Sa fie oare efectul noului automobil Dacia Logan lansat de curand pe piata autohtona sau, mai degraba, ierarhizarea, aproape evidenta intre romanii cu dare de mana si cei care abia se "taraieā€ de pe-o zi pe alta, apasati de povara datoriilor?
Dacia Logan a obtinut cel mai slab punctaj in cadrul celor mai recente teste efectuate de organizatia independenta europeana Euro NCAP, arbitrul securitatii active si pasive in sectorul automobilistic.
Cei care nu s-au grabit sa treaca pe la un dealer Dacia isi pot lua adio de la un Logan nou, toate autoturismele de acest tip fiind deja contractate.
Cel mai probabil in cursul anului 2007, Uzina de Autoturisme Dacia Renault din Pitesti va lansa pe piata o varianta a recent lansatului model Logan Break care va fi un autovehicul utilitar destinat transportului de marfuri.
Franta, cea mai importanta piata europeana pentru Logan Uzina de Automobile Dacia Pitesti apartinand Grupului Renault a vandut in 2006 nu mai putin de 18.000 de exemplare din modelul Logan in Franta.
Logan a devenit deja masina cu una dintre cele mai spectaculoase cresteri din istorie, vanzarile modelelor fabricate la Pitesti depasind cu mult si cele mai optimiste asteptari.
Dacia a lansat azi modelul Logan berlina cu GPL, disponibil in versiunile Preference 1.4MPI si Laureate 1.4 MPI. ... Cele doua versiuni Logan GPL pot fi comandate, incepand din data de 22 mai, in toata reteaua de agenti autorizati Dacia, la preturi avantajoase:
Dacia a lansat al patrulea model din gama Logan, modelul Pick-Up, care costa intre 7.250 euro si 9.300 euro, in functie de versiunea de motorizare.
Dacia va extinde gama de motorizari cu un propulsor pe benzina de un litru, disponibil deja pe Sandero si Logan vandute in Brazilia, sub marca Renault, iar anumite modele vor fi echipate cu sistem de climatizare automat si cutie de viteze automata.
Dacia a comercializat, in perioada ianuarie-septembrie, 181.081 de automobile (Logan, Logan MCV, Sandero), in crestere cu 15,4%, respectiv 8.925 de autovehicule comerciale usoare (Logan Van, Logan Pick-Up), cu 46,6% peste nivelul din acelasi interval al anului 2007.
de 17 ani, ambii din judetul Ilfov, care in noaptea de 27/28.02.2011, in jurul orelor 22.30, prin fortarea butucului portierei stanga fata, au patruns intr-un autoturism marca Dacia Logan parcat pe str.
Uzina Dacia de la Mioveni a fabricat pe 13 iulie vehiculul Dacia Sandero cu numarul 300 000. ... Alaturi de uzina de la Mioveni, modelul Sandero mai este asamblat, tot sub marca Dacia, la uzina din Casablanca, in Maroc.
Uzina Dacia de la Mioveni a fabricat pe 13 iulie vehiculul Dacia Sandero cu numarul 300 000. ... Alaturi de uzina de la Mioveni, modelul Sandero mai este asamblat, tot sub marca Dacia, la uzina din Casablanca, in Maroc.
google-analytics.com