Cautare

477 de rezultate pentru "reclame restaurant" (3.14 secunde)
Afli ca iti trebuie ceva acte si lucrurile nu stau asa cum sunt prezentate prin reclame. ... Noroc ca s-a introdus obligativitatea afisarii dobanzii anuale efective, cunoscuta DAE, ca altfel una aflai in reclame si in alti termeni stateau lucrurile la ghiseu.
Tot la capitolul servicii am puncta si faptul ca restaurantul Aro Palace, este primul restaurant certificat Bio Romania, unde clientii pot beneficia de unele dintre putinele meniuri bio 100%.
in timp ce te uiti, fa altceva cu mainile - tricoteaza, plateste facturi - si nu te uita la reclame, ca sa nu te duca in ispita imaginile cu alimente.
Ne-am intalnit public la 17 iulie, la o masa intr-un restaurant din Snagov, unde ni s-a alaturat ulterior si Sorin Rosca Stanescu.
Cu alta ocazie, l-am dus pe Omar la intilnire cu Hrebenciuc in fata unui restaurant din spatele PD, dar nici de data asta nu am asistat la discutiile lor.
Cand avea noua ani, popa din sat 1-a trimis sa spele vase intr-un restaurant legionar. ... Din tot ce am cantat intr-o cariera, in 30 de ani, in nici un restaurant din Romania nu auzi un cantec cantat din repertoriul meu.
Alaturi se afla Hotel Restaurant Dolce Vita. ... In dreapta, o zona impadurita desparte Hanul Vlasiei de vecinul sau, Hotelul Restaurant Dolce Vita.
Crin Antonescu a povestit si despre intalnirea sa cu premierul la un restaurant din Bucuresti, cu prilejul sarbatoririi zilei de nastere a unui liberal. ... "A, nu credeam sa ma intampini chiar tu!", i-ar fi spus premierul lui Crin Antonescu, atunci cand cei doi s-au intalnit la restaurant.
27 februarie 2017 este o zi speciala pentru restaurantele La Mama, pentru ca inseamna 18 ani de la deschiderea primului restaurant La Mama din Bucuresti.
Ei nici nu au vrut sa stea la discutii, dar oamenii din sat, cand au auzit ce problema avem, au inceput si ei sa tipe ca pana si bautura pe care o vand in restaurant este indoita cu apa", a aratat Cameliu Babinciuc.
Potrivit anuntului, este vorba de servicii hoteliere si de restaurant pentru 6 nopti, iar beneficiarii achita jumatate din valoarea biletului de odihna, care variaza in functie de destinatia aleasa.
trei rejectati din PSD pun la cale ceva intr-un restaurant. ... O runda de discutii a avut loc , potrivit Impactnews, la un restaurant bucurestean, intre Mitrea, Diaconescu si Oprescu si a durat circa doua ore.
Dupa pierderea competitiei interne din PSD, senatorul Cristian Diaconescu se afiliaza grupului de parlamentari independenti, a declarat generalul Gabriel Oprea, liderul coordonator al grupului supranumit "vagonul-restaurant Oprea".
Presedintele Traian Basescu, insotit de Prima Doamna, Maria Basescu s-a aflat, duminica seara, la un restaurant din zona 1 mai a Capitalei, unde a cinat si a urmarit prima repriza meciul de fotbal CFR Cluj- Steaua Bucuresti, incheiata la egalitate, 1-1.
Dupa care, seful statului a declarat ca este sanatos, a aruncat cateva sageti catre patronii de presa si a mers la un restaurant. ... un control medical anuntat post-factum si o iesire la restaurant.
Basescu ii pretinde poporului austeritate, dar el chefuieste la restaurant. Un exemplu de prost gust.
Ministrul Turismului si invitatii sai au petrecut intr-un restaurant dintr-o cabana de lux din Sinaia. ... Am primit flori si de la prietenii care au fost cu noi la masa, dar au fost flori si de la oamenii din restaurant".
Vanghelie si-a recastigat functia la un restaurant din Bucuresti (Autor: ... La ora la care inlocuirea lui Mircea Geoana din fruntea Senatului era in plina desfasurare, trei dintre oamenii care conduc destinele in PSD luau masa la un restaurant din zona de Nord a Capitalei.
Vanghelie si-a recastigat functia la un restaurant din Bucuresti (Autor: ... La ora la care inlocuirea lui Mircea Geoana din fruntea Senatului era in plina desfasurare, trei dintre oamenii care conduc destinele in PSD luau masa la un restaurant din zona de Nord a Capitalei.
Deci, declaratia din seara aceasta este o declaratie de duminica seara, la restaurant. Nu este nimic adevarat in aceasta declaratie.
google-analytics.com