Cautare

452 de rezultate pentru "rasa de porc" (5.88 secunde)
Importurile masive de carne de porc si de tigari si tutun au adancit deficitul comercial cu produse alimentare, care a urcat cu 30,6% in acest an si a trecut de un miliard de euro, potrivit datelor Ministerului Agriculturii.
In primele 9 luni ale acestui an, Romania a importat de trei ori si jumatate mai multe produse agroalimentare decat a exportat. Potrivit Ministerului Agriculturii, un sfert din importuri este reprezentat de carne de porc si tutun.
Integrarea in marea familie europeana aduce pentru multe unitati de procesare a carnii si laptelui vesti proaste. ... Potrivit datelor de la Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), 28% din unitatile agroalimentare au fost inchise, inainte de a apuca Sarbatorile.
Grajduri iluminate, spatioase, ca sa ii permita porcului autohton sa se intinda, paie schimbate din 24 in 24 de ore si neaparat vedere la alti porci, nu mai mult de sapte gaini intr-un cuibar si lumina noaptea pentru rate.
Comitetul Veterinar Permanent al UE a decis continuarea aplicarii restrictiilor pentru Romania privind livrarea de carne de porc catre alte state membre pana la data de 31 decembrie 2009 ca urmare a evolutiei pestei porcine, se arata intr-un comunicat al ANSVSA.
Patronatul Roman al Carnii de Porc a solicitat Autoritatii Veterinare ca vaccinarea antipesta a porcilor din ferme sa nu fie interzisa, ci sa fie optionala, singura companie care si-a manifestat intentia de a continua vaccinarea fiind Smithfield, in fermele careia s-a confirmat pesta in 2007."Patronatul a solicitat Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) ca, in anumite situatii, fermierii sa poata opta daca vaccineaza sau nu porcii din complexele comerciale, pe perioada in care sunt vaccinati cei din gospodarii individuale", a declarat directorul executiv al Patronatul Roman al Carnii de Porc, Stanca Tudor.
Carnea de porc, laptele, produsele lactate si zaharul se pot scumpi cu pana la 10%, ca urmare a devalorizarii leului, in timp ce pretul uleiului va ramane nemodificat, sustin reprezentantii producatorilor din industria alimentara.
Carnea de porc, laptele, produsele lactate si zaharul se pot scumpi cu pana la 10%, ca urmare a devalorizarii leului, in timp ce pretul uleiului va ramane nemodificat, sustin reprezentantii producatorilor din industria alimentara.
Carrefour Romania si Agrico-M au semnat parteneriatul privind Filiera Calitatii Carefour pentru cartofi, un acord pentru productia si comercializarea de cartofi de calitate ridicata, obtinuti printr-un proces tehnologic strict controlat, de la insamantare pana la vanzarea catre consumatorul final.
Cumpatare la dulciuri, carne de porc si alcool (Autoare: Magda Marincovici) Medicii ne recomanda sa evitam, in general, dar mai ales in perioada Sarbatorilor Craciunului, abuzurile de alimentele bogate in calorii, grasimi saturate (animale) sau zaharuri.
De ce iubim sarmalele? • Pentru ca, spre osebire de molesitele imitatii de prin rapele Balcanilor si mahalalele Levantului, au un satisfacator continut de porc, lafaindu-si fustele de varza ori minijupele din foi de vita in zeama acra bine naclaita de unsoare stoarsa din hoitul raposatului porc.
Somerii si pensionarii cu pensie sub 400 de lei se pot prezenta, de luni, de la ora 10.00, la punctele de distributie din Capitala pentru a primi alimente in cadrul Planului anual european de distributie de ajutoare PEAD.
Anul acesta de Craciun, Delia Antal petrece la Londra, in casa noua. ... Asa cum era firesc, mama Deliei i-a adus acesteia carne de porc de acasa si alte bunatati traditionale romanesti.
Poate cea mai controversata dezbatere este cea legata de satira care implica simboluri religioase. ... Jurnalistii trebuie sa-si reconsidere ideea de libertate a presei pentru a menaja anumite religii? Invitam cititorii DCNews sa-si spuna parerea in sectiunea de comentarii.
Afla de la medicul nutritionist Mihaela Bilic cum putem manca preparate traditionale de Craciun fara sa ne ingrasam / mariustuca.ro / Autoare: Magda Marincovici Sarbatorile Craciunului inseamna multe preparate din carne de porc.
Pentru ca mai este putin pana la Craciun, va propunem o reteta de POMANA PORCULUI. Aceasta mancare este una dintre cele mai gustoase din perioada sarbatorilor de iarna. La tara, unde acest preparat este nelipsit de la masa de Craciun, oamenii sunt obisnuiti cu mancarurile bogate in grasimi.
Ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Revelion. Traditii culinare care aduc noroc si bunastare in anul nou Pregatirile pentru masa de Revelion sunt in toi. Anul nou vine cu traditii culinare legate de pregatirea romanilor pentru masa festiva.
a scos cele mai savuroare preparate si vi le imparte pentru ca voi sa va bucurati de gustul savuros al bucatelor traditionale. Carnatii taranesti de porc sunt facuti doar din carne de porc asemenea celor pregatiti in casa la taierea porcului de Craciun.
FARCAS) Experientele de clarviziune efectuate, incepand din 1972, la Stanford Research Institute (SRI) si finantate de CIA, continuate apoi, din 1975 pana in 1995, in cadrul U.S.
FARCAS) La sfarsitul anului 2011 in cercurile OZN s-a discutat mult un raspuns pe care Oficiul de stiinta si Tehnologie politica (OSTP) al Casei Albe l-a dat la doua petitii despre informatiile detinute privind relatiile cu vizitatorii extraterestri.
google-analytics.com