Cautare

356 de rezultate pentru "proteste" (2.67 secunde)
Proteste sindicale Sindicatele din educatie au cerut parlamentarilor ieri-dimineata sa voteze amendamentul privind majorarea salariilor din domeniu si sa respinga modificarea Legii invatamantului printr-o ordonanta de urgenta.
Punctul de vedere al liberalului a generat insa si numeroase controverse in randul societatilor civile, in timp ce o serie de personalitati i-au adresat memorii si proteste referitoare la proiectul sau, acuzand ca demersul privind desfiintarea acestui institut ar avea un substrat politic.
Hasotti a aratat ca, dupa ce a initiat acest proiect, a primit tot felul de proteste, "unele civilizate", in timp ce altele se refereau la faptul ca scopul sau este acela de a-l sicana pe Ion Iliescu.
O declaratie a lui Jean-Marie Le Pen, potrivit careia camerele de gazare nu au fost decat "un detaliu al istoriei celui de-al Doilea Razboi Mondial", a suscitat proteste in 1987.
Pentru ca nu era suficient, oficiali de la Ministerul Muncii le-au sugerat batrinilor ca, indiferent cite proteste vor organiza ei la Bucuresti, nimeni nu va demisiona.
Cele mai importante evenimente Cum era si firesc, prima jumatate a saptaminii a fost dominata de declaratiile si actiunile politice nascute in urma rezultatului referendumului de la 19 mai.
Dupa o inaugurare la care demnitarii UDMR s- fotografiat in fata obiectivului iar cei ai PRM au protestat sustinand ca actiunea este "un atac la integritatea statului roman", panoul cu inscriptia "Tinutul Secuiesc" se impiedica de doi metri de teren.
Un deputat PSD vrea tratative cu partidele inaintea depunerii motiunii, in conditiile in care liderul Geoana a anuntat ca astfel de tratative nu vor exista, iar o filiala a partidului ameninta cu proteste si cu contestarea listei de candidati daca favoritul ei nu va fi pe primul loc al acesteia.
Acesta s-a aratat de parere ca fostul director economic al aeroportului, pe care l-a dat afara din cauza unei incompatibilitati (fiica lui era asociata in firma-capusa care presteaza servicii concurentiale in cadrul aeroportului), s-ar afla in spatele acestor proteste.
Potrivit calendarului de proteste anuntat de revolutionari în urma cu doua saptamâni, pichetele vor continua astazi, de la ora 10.00, în fata parlamentului, si mâine, de la ora 10.00, din nou la guvern.
Circa 3. 000 de sustinatori ai Partidului Comunist rus au protestat luni fata de reforma armatei, cu ocazia Zilei Aparatorului Patriei, si au cerut demisia presedintelui Dmitri Medvedev si a premierului Vladimir Putin.
Reprezentantii Agentiei Nationale de Pescuit si Acvacultura (ANPA) vor sa reintroduca in aceasta perioada sistemul de concesionare piscicola din Delta Dunarii, insa aceasta decizie a starnit o serie de proteste din partea organizatiilor non-guvernamentale.
"Ma astept la greve si proteste pe calea ferata pentru ca situatia, in general, este foarte proasta.
Potrivit informatiilor detinute de Badea, pe langa Valeriu Boboc, tanarul care a murit in urma protestelor, ar exista si alte victime in randul participantilor la proteste, care au fost supuse la torturi.
Moldova la alegerile legislative de la inceputul lunii aprilie, care a declansat proteste violente, a fost confirmata dupa renumararea voturilor, dar opozitia a amenintat ca nu va ceda si ca va contesta rezultatele in justitie.
Totusi, daca guvernantii nu respecta vreuna din prevederile acordului, profesorii vor recurge la proteste. Potrivit reprezentantului FSLI, protestul este suspendat cat timp Guvernul se tine de cuvant.
Garda Revolutionara iraniana, o unitate militara de elita, a amenintat intr-o declaratie publicata pe website-ul sau ca va interveni, inabusind eventualele noi proteste, declansate de rezultatele alegerilor prezidentiale din data de 12 Iunie.
Cotidianul bulgaresc Standart, care apare la Sofia, titreaza ca "Romania va majora de zece ori taxele pentru feribot", iar transportatorii bulgari se pregatesc de proteste.
Vineri dupa-amiaza, insusi seful Executivului, Emil Boc, a fost primit cu proteste de catre banateni. Dupa o intalnire pe care a avut-o la sediul Consiliului Judetean Timis, masina lui Boc a fost tinta unor oua aruncate de un trecator ramas neidentificat.
"Acesta a continuat sa faca proteste publice, sa lanseze acuzatii la adresa Agentului Guvernamental si sa solicite inclusiv prin comunicate de presa, scrisori, manifestatii de strada si in cadrul unor audiente la MAE si la alte institutii trimiterea intregului dosar la Curte, desi cunostea comunicarea CEDO referitoare la faptul ca aceasta nu doreste intregul dosar", se mai explica in comunicat.
google-analytics.com