Cautare

585 de rezultate pentru "protest" (3.04 secunde)
Un proiect de lege american impotriva pirateriei, SOPA (Stop Online Piracy Act), i-a facut pe reprezentantii celor mai mari companii americane de internet din lume sa ia in calcul o forma extrema de protest:
Ei faceau un protest. Intr-o tema de istorie nu poti sa faci protest, trebuie sa citesti, sa stii despre ce e vorba!
Protest fata de derapajul presedintelui Romaniei. Declaratiile rasiste ale lui Basescu aduc romii la Cotroceni Protest fata de derapajul romofob, sexist si nationalist de extrema dreapta al presedintelui Romaniei "Cum Dumnezeu femeia roma poate tine cinci-sase copii, iar romanca nu poate?
la noi, la romani, orice eveniment este prilejul ideal pentru protest. ... Evident, ma refer la miscarile de protest nascute de proiectul Rosia Montana.
"de la Piata Universitatii din ’90, n-am ratat niciun protest!". ... un protest e o ridicare impotriva unei nedreptati, participarea e, pe cale de concluzie, un demers civic necesar.
In timpul unei demonstratii, o coloana de muncitori a plecat sa se alature unui protest al angajatilor de la intreprinderea de prelucrare a lemnului McCormick.
Jandarmii au incercat in prima faza sa redirectioneze marsul catre locul stabilit prin avizul de protest. ... Catalin Cojocaru, tanarul fotoreporter de 19 ani, din Calarasi, a participat la protest alaturi de un coleg de-al sau, tot calarasean, Alexandru Botezatu, care lucreaza la un radio local.
Prezenta la miting se deconteaza in ore suplimentare pentru angajatii multinationalelor speriate ca le pune guvernul sula in coaste ca sa mareasca salariile, obligati sa iasa la protest cu toata familia.
Scarlett Johansson (32 de ani) care a participat la marsul de protest impotriva lui Donald Trump si chiar a tinut un discurs in fata femeilor iesite pe strazile din Washington, a declarat ca isi doreste ca pe viitor sa ocupe functii politice si sa poata face mai mult decat sa participe la marsuri de protest.
Protest de amploare in Gorj, la aceasta ora. Zeci de mineri de la Complexul Energetic Oltenia refuza sa intre in subteran.
Este protest acum in fata sediului PSD. Angajatii de la Institutul National de Statistica cer sa fie aplicate majorarile salariale care sunt prevazute deja de lege.
Politia a folosit tunuri cu apa pentru a dispersa multimea adunata pe strazile orasului. La protest s-au vazut drapele olandeze, germane, franceze, chiar si romanesti.
Protest fata de activitatea lui Nicusor Dan. Parcurile bucurestene se afla in stare deplorabila, iar din acest motiv angajatii Companiei Parcuri si Gradini au iesit astazi din nou in strada.
Un activist rus s-a infasurat intr-un sac in culorile drapelului Ucrainei si s-a intins in centrul orasului Veliky Novgorod, in semn de protest impotriva crimelor de razboi din Ucraina.
In Polonia, guvernul conservator, devenit minoritar dupa retragerea unui partid din coalitie, se confrunta cu primele manifestatii de protest. ... In fine, in Ungaria, guvernul de centru-stanga este viu contestat prin demonstratii de protest ample si prelungite, chiar daca a fost reconfirmat in Parlament.
E vorba de cel intitulat "Protest impotriva primarului Dumitru Nicolae", in care se anunta ca trei organizatii implicate in protectia animalelor vor organiza pe 22 septembrie un mars de protest sub deviza "Opriti masacrarea cainilor!".
E vorba de cel intitulat "Protest impotriva primarului Dumitru Nicolae", in care se anunta ca trei organizatii implicate in protectia animalelor vor organiza pe 22 septembrie un mars de protest sub deviza "Opriti masacrarea cainilor!".
Garile vor fi pline de echipe de "teren" care vor lua cadre cu trenuri blocate si vor lua interviuri "la cald" de la cei care vor trebui sa suporte consecintele actiuniii de protest.
A fost protest in Capitala dupa ce un tanar de 19 ani a fost accidentat mortal pe trecerea de pietoni.
In semn de protest fata de pozitia Austriei, liderul AUR Bistrita-Nasaud a retras produsele austriece din magazinele sale. Dragos Harjoaba spune ca nu va comercializa bauturi racoritoare si energizante produse in Austria.
google-analytics.com