Cautare

6145 de rezultate pentru "procesul intentat ministerului educatiei" (5.27 secunde)
Conflictul de interese va fi declansat azi, in timp ce pe rolul instantei se deruleaza procesul intentat Directiei de Munca de catre ArcelorMittal Galati, prin care se solicita obligarea institutiei de a inregistra actul aditional incheiat cu 10 sindicate, care prevede prelungirea valabilitatii actualului contract pana la sfarsitul anului.
Potrivit datelor centralizate de Ministerul Educatiei, anul trecut doar 66% dintre absolventii de clasa a XII-a au promovat examenul de bacalaureat, dintre care 73% din promotia 2014-2015, iar 27% din promotiile anterioare. ... Este dezamagitor ca reprezentantii Ministerului Educatiei din Romania nu au facut mare lucru in aceasta directie.
Presedintele Traian Basescu i-a aruncat din nou manusa premierului Calin Popescu Tariceanu, caruia i-a taiat de tot avantul, cu ocazia depunerii juramantului de catre noul ministru al Educatiei.
"PNL a reusit sa opreasca asumarea raspunderii pe Legea Educatiei".
Cel care a adus aceasta veste despre soarta imprumutului pe care vrea sa-l contracteze Consiliul Judetului este tocmai Eugen Durbaca, seful acestei institutii, care s-a aratat extrem de incantat ca procesul nu a mai fost stramutat intr-un alt oras.
Cel care a adus aceasta veste despre soarta imprumutului pe care vrea sa-l contracteze Consiliul Judetului este tocmai Eugen Durbaca, seful acestei institutii, care s-a aratat extrem de incantat ca procesul nu a mai fost stramutat intr-un alt oras.
Procesul a fost insa pierdut de municipiul Constanta. ... "Da, am castigat procesul, povestea e veche de-acum", a spus, cu reticenta in glas, Cristian Carjaliu, avand in vedere ca situatia ar putea irita conducerea administratiei locale a municipiului Constanta.
Ministerul Educatiei este obligat de instanta sa faca publice contractele de achizitii incheiate in anul 2006. Tribunalul Municipiului Bucuresti a admis, in 4 aprilie, actiunea initiata de Departamentul de Educatie al PSD impotriva Ministerului Educatiei si Cercetarii.
Senatorul Alexandru CORDOS a adresat o intrebare d-lui Remus Pricopie, Ministrul Educatiei Nationale, pe tema sprijinului pentru absolventii de liceu. ... Astfel, din totalul celor 52.389 de candidati, au promovat 11.666, respectiv 22,27 la suta conform datelor publicate de Ministerul Educatiei Nationale.
Fratii Micula au castigat la Washington procesul impotriva statului roman Fratii Ioan si Viorel Micula, patronii European Drinks, au castigat la Curtea de Arbitraj de la Washington procesul intentat statului roman si vor primi circa 376 milioane lei, plus penalitati.
Abia inceputa, lucrarea primarului Antonie Solomon pentru modificarea centrului Baniei este aproape de blocaj, dupa ce patronul SC Cronos Impex SRL, Mohamed Al Orfahli, a intentat un proces pentru suspendarea oricarei activitati in zona parcarilor administrate de firma.
Aparitie surprinzatoare la Londra a Printului Harry, fiul cel mic al Regelui Charles. Harry participa la audierile procesului pe care l-a intentat tabloidului britanic The Daily Mail.
Zi istorica la Londra, unde Printul Harry a depus marturie in cadrul unui proces intentat impotriva mai multor tabloide. Ducele de Sussex este primul membru de rang inalt al familiei regale, din ultimii 130 de ani, care apare in instanta.
FARCAS) Scriam saptamana trecuta ca pe 20 iunie 2013, s-a anuntat terminarea operatiei de desecretizare si punere la dispozitia publicului a tuturor documentelor OZN aflate in posesia Ministerului britanic al Apararii, operatie care a tinut cinci ani si a implicat in total 209 fisiere, cu aproximativ 52.000 de pagini.
Potrivit actualului sef al statului, prin aceste contracte ce insumau la data semnarii lor 8 milioane USD s-au scurs cel putin 4 milioane de dolari din fondurile publice ale companiilor de stat aflate in subordinea Ministerului Transporturilor, catre buzunarele unor inalti functionari guvernamentali si a clientelei politice a fostului partid de guvernamant.
MAI supune dezbaterii publice proiectul de Lege privind organizarea si desfasurarea alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale si a alegerilor pentru Camera Deputatilor si Senat in anul 2012, precum si pentru modificarea Legii administratiei publice locale 215∕2001 In conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, Ministerului Administratiei si Internelor supune dezbaterii publice proiectul de Lege privind organizarea si desfasurarea alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale si a alegerilor pentru Camera Deputatilor si Senat in anul 2012, precum si pentru modificarea Legii administratiei publice locale nr.
O macara ale carei contragreutati s-au rupt a cazut, luni dimineata, peste sediul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, distrugand o parte a cladirii si o masina parcata pe bulevardul Dinicu Golescu din Capitala.
Autoritatile din Dolj ar putea fi obligate sa returneze zeci de milioane de euro dupa ce reprezentantii Ministerului Dezvoltarii au descoperit nereguli in caietele de sarcini la licitatiile pentru modernizarea mai multor drumuri Reprezentantii Ministerului Dezvoltarii au declarat intr-o conferinta de presa, saptamana trecuta, ca o treime din contractele finantate din fonduri europene prin Programul Operational Regional - Axa 2 au nereguli.
Este vorba de ministrul educatiei, Mihail Hardau.
Ministrul care s-a agitat in ultima perioada sa aiba aparitii televizate, in speranta ca va crea senzatia de activitate, Gheorghe Dobre a fost anuntat oficial de colegii democrati ca paraseste fotoliul de sef al Ministerului Transporturilor.
google-analytics.com