Cautare

1871 de rezultate pentru "pro tv pitesti crima de la hirsesti" (6.24 secunde)
Criza se dovedeste necrutatoare cu unul dintre cei mai controversati afaceristi romani de dupa 1989. Patronul clubului de fotbal Rapid, al holdingului ANA, cu afaceri in turism, imobiliare, electronica etc, fost senator si chiar vicepriministru al Romaniei, George Copos (foto), se afla acum in pragul falimentului.
Cunoscutul actor si om de televiziune Florin Calinescu, patronul celei mai de succes afaceri din domeniul opticii romanesti - Pro Optica - are, mai nou, afaceri cu vrajitoare.
Scandalul artificial creat in jurul omului de cultura Cristian Tabara a aparut dupa schimbarea conducerii TVR. ... Cristian Tabara ar fi putut fi preot, fiind licentiat al Facultatii de Teologie Ortodoxa. ... Cristian Tabara s-a nascut pe 30 noiembrie 1967, la Oradea, unde a absolvit Liceul de Filologie-Istorie in 1986.
Asociatia Uniunea Editorilor din Romania implementeaza Proiectul strategic "PRO-EDIT: Program de formare si sprijinire a angajatilor pentru o practica EDIToriala PROfesionista" Asociatia Uniunea Editorilor din Romania implementeaza Proiectul strategic "PRO-EDIT:
FLORIN CALINESCU revine la televizor, la PRIMA TV, cu o emisiune in formatul care l-a consacrat pe vremuri, la Pro TV, scrie Paginademedia.ro. FLORIN CALINESCU revine pe TV cu Chestiunea zilei, in formula de late-night gen Jay Leno care l-a consacrat la Pro TV.
Cateva mii de pasionati de publicitate au sarbatorit pana dimineata Noaptea Devoratorilor de Publicitate, pe 7 noiembrie la Sala Polivalenta. ... Pe 7 noiembrie, la Sala Polivalenta, a avut loc editia cu numarul 19, in prezenta lui Jean-Marie Boursicot.
Uimitoarele masuri pro-Romania, dupa 3 decenii Un articol gazduit de site-ul gandeste.org, in care reputatul analist economic Ilie Serbanescu sintetizeaza limpede cum stau lucrurile in economia romaneasca, din punct de vedere al puterii de decizie si al castigurilor.
Compania de solutii IT de securitate Trend Micro estimeaza pentru 2007 un avans al vânzarilor pe piata româneasca de 25-27% fata de 2006, iar pentru anul viitor estimeaza cresteri de circa 30%, comparativ cu anul în curs, a declarat Gabriela Mechea, director general la Gecad Net.„Ne asteptam ca la finalul acestui an vânzarile de solutii Trend Micro în România sa fie cu 25-27% mai mari decât în 2006.
ARM & HAMMER, cel mai cunoscut brand american de pasta de dinti pe baza de bicarbonat de sodiu se lanseaza in Romania.
In Evenimentul Zilei de acum cativa ani, a aparut un articol in care se sustinea ca supraetajarea blocurilor din Capitala ar crea peste 20.000 de apartamente. ... Sa vedem in continuare argumentele pro si contra. In Capitala, zicea autorul articolului, sunt 12.000 de blocuri.
Cititorii DCNEWS voteaza la europarlamentare! Pe site-ul DCNEWS puteti vota in avans la alegerile europarlamentare. Sondajul a inceput la 15 Mai 2019 ora 04:27 si este in curs de desfasurare.
Primavara asta astenia parca ne-a lovit mai rau si ne-a lasat un gust amar de lehamite dupa tot circul politic intens din ultima vreme.
INTERVIU LA "DUPA 20 DE ANI" Romanii care vor circula pe autostrada Comarnic-Brasov (58 km), care urmeaza sa fie realizata prin concesiune, vor plati o taxa de autostrada fie prin trimiterea unui SMS, fie prin achizitia unui cod de bare sau a unei viniete din benzinarii, asa cum in prezent soferii isi cumpara rovinieta pentru circulatia pe drumurile nationale.
Partidul oligarhului pro rus Ilan Sor a organizat, duminica, in Chisinau, un protest la care au participat doar 3 mii de persoane, despre care presa din Moldova sustine ca ar fi fost aduse contra-cost pentru a cere demisia guvernului pro european.
Participantii la Congresul Blocului National al Revolutionarilor (BNR), desfasurat sambata la Bucuresti, l-au acuzat pe fostul presedinte Ion Iliescu ca “a furat Revolutia“ si ca a instalat in fruntea statului oameni ai fostului regim comunist.
Prefectul Radu Bud este nemultumit de raportul Directiei Judetene pentru Protectia Copilului Satu Mare in cazul crimei din satul Sai.
'Motto:" Taticu, astia s-au tampit de tot! Ei cred ca daca au ajuns la putere, numai ei au dreptate si ignora ceea ce este vizibil si cu ochii inchisi - nemultumirea populatiei!
In timp ce Dinel Staicu are doua luni la dispozitie sa utilizeze toate parghiile pentru a convinge membrii AGA de la SIF sa nu-l debarce din functia de presedinte, Curtea Europeana a Drepturilor Omului se pregateste de o pronuntare in plangerea adresata de actionarii Bancii Internationale a Religiilor - institutia bancara la a carei scufundare a pus umarul si afaceristul craiovean.
O tentativa de crima Iulia Mihut e o fata dulce de 23 de ani care, pana vineri noaptea, adica acum trei zile, visa la familie, copii si fericire. Era maritata de doua saptamani cu un tip pe care il credea iubirea vietii ei.
Alegatorii europeni nu par a fi prea incantati de reunificarea istorica a Europei. Britanicii sunt foarte sceptici cu privire la extinderea UE, iar ultimul eurobarometru arata ca peste jumatate dintre cetatenii europeni sustin procesul de extindere, in timp ce 13 la suta sunt indecisi.
google-analytics.com