Cautare

3302 de rezultate pentru "pretul" (7.22 secunde)
Specialistii in piata sustin ca firmele din domeniu vor cauta sa amortizeze aceasta dubla taxare prin includerea ei in pretul produselor finite vandute populatiei. Acestia sustin ca preturile mobilei realizate din lemn masiv si pretul parchetului ar putea sari cu 7-10% pretul in perioada urmatoare.
Având în vedere angajamentele tehnice foarte generoase, analistii apreciaza ca este foarte posibil ca actiunile sa fie ofertate sub pretul pietei. Cum pretul actual al unei actiuni este de 45 de lei, ACSA este evaluata pe bursa la 275 de milioane de euro.
De asemenea, dupa cum am mai anuntat, litrul de ulei alimentar se apropie si chiar depaseste 5 lei si, din informatiile primite de la depozitari, producatorii ar intentiona sa majoreze pretul cu inca 10-15%. ... Ba, la magazinele de tip ABC, pretul lor este de 0,45 lei.
Presedintele Traian Basescu a solicitat miercuri seara ministrilor de finante si de interne sa achizitioneze pentru rezerva de stat recolta micilor producatori agricoli, în conditiile în care pretul de cumparare a cerealelor este scazut. "Multi fermieri au recolte foarte bune si pretul pe care îl ofera achizitorii de grâu, de porumb este extrem de scazut.
Cu toate acestea, fermierii sunt nemultumiti fiindca pretul oferit este mai mic decat ceea ce pot obtine pe piata.
Benzina s-a ieftinit in medie cu peste 2% in UE, de la inceputul anului si pana in prezent, in timp ce in Romania pretul benzinei s-a majorat cu mai mult de 4%, in aceeasi perioada, arata consilierul primului-ministru, Andreea Paul.
Pentru un numar mai mic de 25 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. ... - 20% din pretul pachetului turistic la inscriere; - 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii; - 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Primaria vinde case si la jumatate fata de pretul de evaluare, pentru a recupera debitele craiovenilor catre bugetul local.
Pretul la consumator al gazelor naturale se va dubla la orizontul anului 2007 daca situatia pe piata petrolului va fi nefavorabila, a declarat directorul Directiei preturi si tarife din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN), Gabriel Sirbu.
Presedintele Grupului Rompetrol, Dinu Patriciu, a vorbit ieri despre o adevarata explozie a preturilor in urmatoarele luni spunand ca pretul carburantilor va depasi valoarea de un euro pe litru in conditiile in care petrolul va continua sa se mentina la un nivel de circa 53 de dolari pe baril, iar accizele nu vor fi modificate.
O mare companie de sondaje a realizat un studiu de piata referitor la pretul unei cafele. Realizat in perioada 19-26 august in restaurante, baruri si puburi din capitalele a 23 de tari, studiul arata ca in Romania pretul minim al unei cesti de cafea este sub 1 euro.
Pretul aurului a depasit ieri pragul psihologic de 600 de dolari uncia (21,164 dolari pe gram), pentru prima data dupa decembrie 1980 in Europa, transmite Reuters.
Pretul locuintelor variaza intre 25.000 RON si 1.000.000 RON Craiovenii care tanjesc dupa o locuinta, fie ea chiar la periferie, trebuie insa sa se inarmeze cu multa rabdare, mai ales ca preturile locuintelor nu sunt tocmai accesibile pentru o tanara familie.
Vara scade pretul chiriilor pentru apartamentele din Bucuresti. ... "Intr-adevar, pretul chiriilor va scadea in aceasta vara cu 8 - 10%, dupa care, pe la jumatatea lui septembrie, va reveni la valoarea din prezent. ... Evident, chiriasii sunt cei care fac pretul.
Costul unei locuinte nu este insa intotdeuna egal cu pretul de cumparare. ... De fapt, in cazul cladirilor foarte vechi, lucrarile de consolidare si renovare si cele de "cosmetizare" si de imbunatatire a lor pot depasi pretul de achizitie.
Cu toate ca pretul de referinta este de 4.500 de lei pe kilogram, graul se vinde acum cu maximum 3.500 de lei pe kilogram.
In cazul celui national, bugetele locale vor trebui sa suporte diferenta dintre costul real al producerii energiei termice si pretul vechi de referinta de 107,5 lei pe gigacalorie, dupa cum ne-a explicat Virgil Musatescu, presedintele Asociatiei pentru Politici Energetice din Romania (APER).
Producatorii din judete precum Buzau, Vrancea si Bacau s-au grabit sa scumpeasca painea cu circa 50%, desi presedintele Rompan, Aurel Popescu, declara recent ca nu exista motive ca pretul painii sa creasca pana la toamna.
A cumpara un imobil la un pret mai mic este, potrivit specialistilor, noroc chior.Vânzarea unui imobil impune, de cele mai multe ori, strategii bine gândite cu privire la pretul cerut, astfel încât imobilul pus în vânzare sa aiba impactul dorit asupra potentialilor clienti.
A cumpara un imobil la un pret mai mic este, potrivit specialistilor, noroc chior.Vânzarea unui imobil impune, de cele mai multe ori, strategii bine gândite cu privire la pretul cerut, astfel încât imobilul pus în vânzare sa aiba impactul dorit asupra potentialilor clienti.
google-analytics.com