Cautare

5089 de rezultate pentru "posturi ocupate in invatamant 2009" (3.37 secunde)
Iataganul a provocat ingrijorare pe tot globul, iar taisul lui a produs o falie adanca in chiar interiorul Turciei. ... Profesorul Tasin Gemil este un tatar nascut in Romania, musulman nepracticant, un apropiat al Turciei si un bun cunoscator al realitatilor din zona.
La finalul sesiunii trecute, deputatii au convenit ca membrii comisiilor juridica, de invatamant si pentru drepturile omului sa revina din vacanta cu cateva zile mai devreme de inceperea sesiunii ordinare, pentru a finaliza raportul privind statutul minoritatilor.
Senatorul Cristian Diaconescu, vicepresedinte al Partidului Social Democrat, a participat ieri la deschiderea noului an de invatamant la o scoala din Constanta, prilej pentru a face o serie de afirmatii foarte interesante.
Curtea Constitutionala sustine ca OUG 136/2008 privind amanarea cresterii salariilor profesorilor afecteaza drepturi fundamentale, respectiv dreptul la munca si la protectia sociala a muncii si dreptul la un nivelul de trai decent, se arata in motivarea deciziei Curtii din 12 noiembrie.
Ministerul Transporturilor se pregateste sa emita un nou ordin, prin care sa reglementeze strict activitatea scolilor de soferi si sa elimine "portitele" prin care unii ocoleau legislatia in vigoare.
al judetului Mehedinti selectioneaza, incepand de azi, candidati - baieti, pentru concursul de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor - sesiunea 2012, arma "pompieri".
Peste 5.000 de profesori din Gorj au actionat in instanta Ministerul Educatiei si Cercetarii, in incercarea de a obtine drepturi salariale neincasate in perioada 2001 - 2004, cuantumul acestora depasind 100 de miliarde de lei vechi.
Senatorul Darius Bogdan Valcov i-a adresat o INTREBARE Ministrului delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Mihnea Cosmin Costoiu. ... Infiintarea unei forme de invatamant tehnic superior in Municipiul Slatina. In ultimii 10 ani, platforma industriala din municipiul Slatina a devenit una dintre cele mai mari si moderne din Romania.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Rolul implicarii parintilor cu privire la scoala", pe care o puteti citi in continuare. Vorbim adesea despre eficienta sistemului educational, despre coeficienti de performanta, despre diversi indicatori care ne-ar indica masura in care invatamantul isi indeplineste sarcina catre elevi.
Unitatile de invatamant preuniversitar si competitia ,, Scoala europeana" 2014", pe care o puteti citi in continuare. Competitia "Scoala Europeana" se adreseaza unitatilor de invatamant preuniversitar care au fost si sunt implicate in programele europene din domeniul educatiei si formarii profesionale.
Ce trebuie sa faca absolventii institutiilor de invatamant din promotia 2014 pentru a beneficia de somaj Absolventii din promotia 2014 care doresc să
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... In sistemul de educatie avem asteptari care decurg din specificul de organizare al domeniului de activitate.
Dascalii au nevoie de recunoasterea muncii lor de-o viata, pusa in folosul comunitatii si a tinerilor!
Guvernul estimeaza ca, in anul 2009, populatia ocupata in agricultura se va reduce cu peste cinci procente, in conditiile majorarii populatiei ocupate totale. Datele sunt incluse in Programul de convergenta 2006-2009.
Cheltuielile de personal din invatamant au fost stabilite dupa rectificarea bugetara la 13,8 miliarde de lei, cu un miliard mai mult decat in 2008, in timp ce totalul cheltuielilor bugetare cu personalul a scazut de la 43,3 la 41,5 miliarde de lei, relateaza Mediafax.In aceste conditii, ministrul finantelor publice, Gheorghe Pogea, sustine ca salariile profesorilor nu vor scadea, chiar daca in prima parte a anului trecut ei nu au beneficiat de majorari salariale.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
google-analytics.com