Cautare

3828 de rezultate pentru "popescu vasilica" (3.75 secunde)
Cine sunt cei doi copii ai lui Cristian Tudor Popescu! Iata cum arata si cu ce se ocupa fiul cel mare al acestuia Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti din Romania. ... Tudor Popescu, fiul cel mare, si Cristian Popescu, fiul cel mic.
Irinel Popescu, presedintele Congresului Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor, saluta prezenta la acest eveniment a profesorului Victor Velculescu, o somitate in domeniul oncologiei Intre 18 si 21 septembrie, Palatul Parlamentului gazduieste cel de-al 23-lea Congres Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor (IASGO), eveniment care reuneste peste 250 de speakeri din 35 de tari.
Prin ordinul prim ministrului Calin Popescu Tariceanu, incepand de pe 16 noiembrie a.c., Mara Ramniceanu a fost eliberata din functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice, in locul sau fiind numit Catalin Doica.
Inainte de a fi reales in fruntea Organizatiei PSD Bucuresti - dar optimist in privinta reusitei sale -, Dan Ioan Popescu s-a grabit sa-l desemneze pe Ion Iliescu drept candidatul acestei filiale pentru presedintia PSD-ului.
Calin Popescu Tariceanu (decembrie 2004 - decembrie 2008) si Emil Boc (din decembrie 2008). ... In 6 aprilie 2006, presedintele declara, intr-o emisiune televizata, ca regreta numirea lui Calin Popescu Tariceanu in functia de prim-ministru.
Popescu, neurolog si scriitor: ... Popescu salveaza vieti, dar scrie si poezie. ... Popescu (43 de ani) are doua joburi cu norma intreaga si exceleaza in ambele: ... Popescu si-a creat discursul poetic in hexagrame si in trigrame, in proza si in versuri. ... Bogdan Ovidiu Popescu - Data si locul nasterii: ... Popescu:
Irinel Popescu: ... Irinel Popescu, seful Centrului de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic din institut, presedinte al Academiei de stiinte Medicale. ... Profesorul Irinel Popescu a punctat insa ca necesitatea de transplant este mai mare decat ceea ce se acopera in momentul de fata. ... Irinel Popescu: ... Irinel Popescu: ... Irinel Popescu:
Gheorghe Popescu, directorul Regiei Autonome de Apa Craiova, si-a depus luni demisia, urmand sa ocupe functia de director tehnic in cadrul aceleiasi structuri. Dupa ce a fost atentionat in mai multe randuri ca nu are calitati de manager, Popescu a lasat liber scaunul de director general al regiei.
Dan Ioan Popescu a demisionat luni din PSD, anuntul fiind facut in mod oficial in fata parlamentarilor. Popescu a spus ca isi va continua activitatea politica, in calitate de deputat independent.
Ion Popescu nu este deloc iubit de catre social-democratii constanteni. ... Alaturi de Popescu, alti doi membri marcanti ai PD-L Constanta, Zanfir Iorgus si Gheorghita Corbu, au fost invalidati in sedinta de constituire a Consiliului Judetean Constanta.
Cu un Ion Popescu pe post de lider judetean - probabil a contat mult faptul ca este avocat si deci stie sa-si sustina cauza in fata forurilor superioare de partid -, a fost intocmita lista Biroului Permanent Judetean (BPJ) al PDL Constanta.
Din componenta noului BPJ au disparut nume precum Tudorel Calapod, Zanfir Iorgus, Mircea Banias sau Ionel Manafu, regasindu-se aici doar primarii PD-L din judet, membrii exclusi, dar si Ion Popescu, ultimul pe lista membrilor BPJ.
Fostul premier Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat intentia de a candida impotriva lui Traian Basescu dupa ce va recastiga presedintia PNL. In plina campanie electorala pentru presedintia partidului, Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat intentia de a candida la prezidentiale impotriva lui Traian Basescu, desi initial a sustinut ca nu doreste sa intre in cursa pentru Cotroceni.
Gica Popescu ii ia locul lui Sandu si ii transmite lui Mitica: ... Viitorul presedinte al Federatiei, Gica Popescu ii cere lui Mitica Dragomir sa renunte la sefia Ligii. ... Are o varsta, ar trebui sa se retraga si sa-si creasca nepotii" - spune Popescu.
Scrisoarea din inchisoare a lui Gica Popescu Gica Popescu afirma, intr-o scrisoare transmisa MEDIAFAX, ca multumeste pentru "gandurile bune", dar ca asteapta motivarea deciziei instantei pentru a stabili calea de urmat si ca se pregateste pentru "cel mai greu meci al vietii", iar pentru asta are nevoie de "mai putina patima si multa liniste".
A murit tatal lui Gica Popescu Tatal fostului international de fotbal Gheorghe Popescu a murit in urma unui infarct, noaptea trecuta, la locuinta sa din municipiul Calafat, judetul Dolj. Constantin Popescu avea 72 de ani.
Marea doamna a teatrului si filmului romanesc Rodica Popescu Bitanescu a prezentat, cu verva si umor, editia din acest an a Galei Premiilor Sigurantei Rutiere.
IRINEL POPESCU. Dr Irinel Popescu s-a nascut la Filiasi, a urmat Facultatea de Medicina la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, pe care a absolvit-o in 1977cu media 9.98, a fost primul clasat la Concursul de internat in specialitati Chirurgicale al promotiei.
Popescu, a publicat un text care elucideaza diagnosticul actritei Stela Popescu. ... Poate ca acum actrita Stela Popescu ar fi trait. ... "Doamna Stela Popescu, la apus Este o mare tristete pentru noi toti ca doamna Stela Popescu a apus. ... Popescu medic primar neurolog".
Declaratia politica sustinuta de Calin Popescu Tariceanu in Parlament n-a starnit prea mare taraboi mediatic si politic. ... Calin Popescu Tariceanu a intervenit tocmai cand scandalul era pe sfarsite, epuizat politic si mediatic.
google-analytics.com