Cautare

322 de rezultate pentru "plangere contraiova" (3.24 secunde)
Procesul in care presedintele Traian Basescu l-a dat in judecata pe ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu a fost amanat, vineri, pentru 12 octombrie, ca urmare a faptului ca, la randul sau, si Nicolaescu a formulat o plangere impotriva sefului statului.
Presedintele Traian Basescu a declarat sambata ca persoanele care au facut plangere au "obligatia" sa mearga mai departe in justitie, dupa ce Tribunalul Vrancea i-a achitat pe inculpatii in dosarul exploziei de la Mihailesti - Ionut Neagoe, Mihai Guna si Ion Gherghe - si au respins ca nefondate toate cererile de despagubiri formulate de partile vatamate, ridicand sechestrele asiguratorii asupra bunurilor celor trei.
Drept pentru care, Minca a discutat cu un avocat, pe care l-a imputernicit sa depuna o plangere penala impotriva lui Pana, pentru inselaciune.
"A depus si plangere la politie, dar vom face plangere si la Parchet, si la Bucuresti, la Presedintia Romaniei, pentru ca nu avem incredere in institutiile locale si judetene", a spus Nadrag despre patania colegului Nechita.
Presedintele BEJ Prahova, judecatorul Nineta Calin, a declarat ca a inaintat aceasta plangere Biroului Electoral Filipestii de Targ si Biroului Electoral al sectiei de votare nr.
Consiliul Judetean Constanta il acuza pe prefectul Danut Culetu de "obstructionarea pregatirii alegerilor" si "isi rezerva dreptul de a depune plangere penala pentru abuz in serviciu". ... Motiv pentru care, "Consiliul Judetean Constanta isi rezerva dreptul de a depune plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva prefectului Danut Culetu".
Emil Boc, presedintele PD-L, a anuntat luni, ca formatiunea pe care o conduce va depune plangere penala impotriva premierului Calin Popescu-Tariceanu, daca va adopta OUG pentru blocarea salariilor profesorilor, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice.
Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a anuntat joi ca va depune o plangere penala impotriva ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, pentru ca nu a semnat protocolul prin care Consiliului Local sa-i fie transferate 20 % din actiunile Portului Constanta.
Candidatul UMDR in colegiul 2 - Targu Mures, Imre Sandor Benedekt, a depus o plangere impotriva deputatului UDMR nou-ales, Iosif Koto, motivand ca procedura de atribuire a mandatelor prin care candidatul Iosif Koto a reusit sa castige un mandat de deputat cu foarte putine voturi este "nedreapta".
Astfel, potrivit presedintelui CCINA, nici una dintre societatile pacalite de falsul Daraban nu vrea sa depuna plangere contra individului. ... Nu vor sa depuna plangere", a completat Mihai Daraban.
Voi lasa pampalaii si papagalii sa candideze si vreau sa se consemneze in procesul verbal ca toate proiectele sunt fara semnatura initiatorilor de proiecte fapt pentru care o sa ma abtin de acum incolo de la toate hatararile pana nu se va intra in legalitate si voi face plangere penala impotriva secretarei Consiliului Local", a declarat Tucan, dupa care a parasit sala de sedinta.
"Politistii care au fost victimele acestor abuzuri, urmeaza sa faca o plangere penala - avand in vedere modalitatea in care s-au facut perchezitiile", a conchis Toader Paraschiv.
"Doamna Elena Udrea poate sa formuleze cate plangeri penale vrea la adresa mea", a mai spus Orban, referitor la faptul ca ministrul Turismului a anuntat ca a decis sa formuleze plangere penala impotriva fiecarui participant la discutia din comisia parlamentara de ancheta, a carei inregistrare a aparut in presa.
Inainte de a ajunge la comisie, Udrea a depus la Parchet o plangere penala impotriva unor membri din actuala comisie.
Conform autorizatiei obtinute de organizatorii protestului actiunea urma sa se incheie in jurul orei 19.00, insa liderii sindicali au spus ca protestul s-a incheiat mai repede, astfel incat manifestantii sa se poata intoarce acasa.Sindicalistii vor sa depuna o plangere la forurile internationale, pentru nepunerea in practica a sentintelor judecatoresti si sa inainteze o plangere penala impotriva conducerii Ministerului Educatiei, din cauza actiunilor de instigare si presiune asupra angajatorilor pentru a nu respecta hotararile judecatoresti definitive si irevocabile privind drepturile salariale.
Plangere penala impotriva Robertei Anastase si a lui Sever Voinescu PSD a depus ieri la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie o plangere penala impotriva presedintelui Camerei, Roberta Anastase, si a secretarului Sever Voinescu pentru abuz in serviciu, fals intelectual si fals in declaratii publice.
Acum cateva zile primarul meu de la Fundulea a fost atacat de consilierul PNL, este o plangere penala sau ceva in sensul acesta. Omul m-a sunat disperat, consilierul PNL a facut plangere impotriva lui", a spus Oana Mizil, potrivit Realitatea.net.
Primarul Solomon se gandeste sa faca plangere penala impotriva consilierilor locali ai PDL, care au votat impotriva rectificarii bugetare in varianta ceruta de edil Razboiul dintre primarul Craiovei, Antonie Solomon, si colegii sai de partid - consilierii locali ai PDL - ar putea imbraca aspecte penale.
Ulterior, Vasilescu precizeaza ca a depus o plangere si si-a adus oameni de paza la sediul de campanie. ... Am depus plangere, s-au luat probe si vom vedea ce se mai intampla.
PLANGERE PENALA ANTI PONTA=FRECTIE Tonul l-a dat unul, Porc sau asa ceva - sa ma ierte porcul.
google-analytics.com