Cautare

5947 de rezultate pentru "patru" (2.81 secunde)
Romania se numara printre tarile cu cel mai ridicat cost al benzinei din lume, calculat in functie de puterea de cumparare, situandu-se pe locul al saptelea dupa ponderea costului unui galon de benzina in venitul mediu zilnic, potivit unui studiu Bloomberg efectuat in 55 de tari In Romania, pretul unui galon (circa patru litri) de benzina premium este de 6,59 dolari, noteaza Bloomberg, in timp ce venitul mediu zilnic este de 26 de dolari.
Patru nume de aristocrati in spirit, daca nu in totalitate aristocrati prin sange. Patru semne de eleganta si bun-simt autentic.
Cei patru consilieri independenti care au fost exclusi, prin votul colegilor din Patidul Social-Democrat Mangalia din Consiliul Local, pe langa faptul ca si-au recapatat toate drepturile de a-i reprezenta pe cetatenii orasului, au si castigat procesul intentat administratiei publice.
Trei dintre cei patru democrati semnatari ai proiectului-surpriza sunt, in acelasi timp, semnatari ai proiectului APD.
Conform evaluarilor existente, la Primaria Culciu patru grajduri ar costa cit o lada de bere Grajdurile atribuite in baza H.G. ... Deci, la un calcul mai simplu, patru din cele cinci grajduri in cauza costa la un loc cit o lada de bere.
Complexul "President" din Mangalia, unitate turistica de patru stele, s-a pregatit la inceput de sezon cu o oferta speciala pentru cele doua saptamani care includ sarbatorile pascale si manifestarile speciale de 1 Mai, organizate de edilii locali.
In conformitate cu site-ul Bloombiz, pana in 2010, marile orase vor avea cel putin un hotel clasificat la patru stele.
Cele patru cercuri ce identifica brandul Audi ori medalionul BMW sunt simboluri arhicunoscute nu numai in lumea automobilistilor, ci si pentru miliarde de locuitori ai planetei care nu au avut niciodata vreun autoturism propriu. ... Sigla Audi, la fel de cunoscuta ca si denumirea marcii este formata din patru cercuri.
Dacia City va avea patru locuri si patru usi, urmand sa preia elemente de le modelele Logan si platforma de la a doua generatie a Renault Clio.
O analiza intocmita de GdS arata ca vanzarile de masini noi in Oltenia au scazut vertiginos in ultimii patru ani, iar singurele "zvacniri"
Cei patru falsi inspectori ai OPC sunt din Bucuresti si au fost prinsi la scurt timp dupa ce efectuasera controale la agenti economici din comunele gorjene Turburea si Saulesti.
Iliuta Eugen Stefanache, administratorul firmei SC LAURGEN SRL Craiova, sustine ca a primit cash acesti bani, dar ca nu i-a depus in conturile firmei pe care o conducea, ci i-ar fi scos din tara cu ocazia celor patru iesiri peste granita pe care le-a facut in perioada 23.08.2004-23.09.2004.
Astfel, judetul Arges va fi reprezentat in Parlament de noua deputati si patru senatori. ... La Senat, in judetul Arges au fost delimitate patru colegii uninominale. ... In judetul Galati au fost delimitate noua colegii de deputat si patru de senator. ... Ultimele patru colegii au fost decupate in municipiul Galati.
Declaratiile lui Mircea Toader conform carora consilierii care au plecat din partid vor merge, cu acordul conducerii democratilor, la PNL, au stirnit reactii In urma cu citeva luni, patru reprezentanti marcanti ai PD, trei consilieri judeteni si unul municipal paraseau barca democrata.
OZN-ul era sferic (sau, dupa altii, ovoidal), roz (sau rosu), cu diametrul de vreo 10 (sau 15) metri si se sprijinea pe patru picioare.
Trei dintre cele patru partide reprezentate semnificativ in Consiliul Local Craiova si-au nominalizat propunerile pentru componenta Consiliilor de Administratie ale regiilor de autoritate publica. Patru dintre candidati nu intrunesc din start criteriile prevazute de lege pentru accesul la un loc in conducerea acestor unitati.
Tribunalul Constanta, sectia "Contencios-Administrativ" a pronuntat decizia cu privire la suspendarea din functiile de consilieri locali a celor patru fosti membrii PSD - Marian Boroiu, Ion Petcu, Florian Marin si Ovidiu Ghita.
In acest spatiu cetatenii Galatiului vor putea descoperi cine sunt consilierii judeteni, cu ce bagaj vin si, mai ales, ce au de gand sa faca pentru oras in cei patru ani de zile cat vor ocupa aceasta functie.
Personajul trecea prin ele hopul ca Iisus prin apa, numai ca presedintele pune patru cuburi in pahar ca sa poata forta orice curs de raul, ramul. ... Bai, Jeff, cum iti ziceam, doi ani cu gheata multa, divizibila cu patru, n-am stiut de criza! ... Mai pune, frate, patru cuburi!
Agentia ofera la preturi destul de atractive pachete de trei-patru nopti pe Litoral, in zonele montane si in statiuni balneoclimaterice. ... Pentru 3.360.000 de lei aveti cazare patru nopti in pensiuni agroturistice, pensiune completa (fisa de cont plus meniuri festive).
google-analytics.com