Cautare

510 de rezultate pentru "parinte mort" (3.43 secunde)
La acestea se adauga acum si BRD, care le ofera credite si studentilor fara venit, cu conditia Insa ca un parinte sa fie girant.
Acest eveniment va marca totodata si oficierea slujbei de sfintire a bisericii Militare si inaugurarea Muzeului Marinei Mangalia in data de 18 mai a.c., ocazie cu care Prea Fericitul Parinte Daniel si-a confirmat prezenta in randul credinciosilor din municipiul Mangalia.
Un parinte care a ales sa stea acasa cu cel mic primeste de la stat suma de 600 de lei la care se adauga alocatia in cuantum de 200 de lei, pe care micutul o primeste pana la doi anisori.
Internautii condamna furtul Ain't It Cool News, un portal "parinte" al filmelor ajunse pe internet, a rulat un articol intitulat "Nu vrem review-urile voastre despre «Wolverine»", in care a explicat ca singura cale prin care filmul poate fi vazut acum este prin intermediul unor canale ilegale, lucru ce nu va fi incurajat.
La sectiunea "Detalii coasigurati" trebuie trecute si datele de identificare ale coasiguratilor, care pot fi sotul sau sotia (trecuti cu codul "S") si parinte (cod "P").
Nu stiu daca aveti copii, probabil nu, si intr-un fel e bine, pentru ca ati fi avut un copil nefericit, care ar fi suferit mult avand un parinte cu astfel de gandire.
In calitate de parinte de mica balerina mi-am sustinut fiica si pe colegele ei in drumul dificil catre performanta. Concursuri, lacrimi, aplauze, splendide costume si multa munca.
Fermat este considerat cateodata "parinte" al calculului diferential si al teoriei numerelor. A avut contributii si in geometria analitica si probabilitate.
Turul Frantei a fost prima data organizat in 1903 si il are ca parinte pe Henri Desgrange, cunoscut ciclist dar si gazetar, renumit pentru articolele scrise pentru compania Clement, producatoare de anvelope si apoi redactor sef la L‘Auto.
Respectat in tara sa, a fost descris drept "parinte al natiunii". Se face adesea referire la el pe numele sau tribal, Madiba.
Fiecare parinte ar trebui sa mearga impreuna cu copilul lui la aceasta expozitie de la Muzeul Grigore Antipa", ne-a spus Andreea Esca.
Slujba de pomenire a poetului national Mihai Eminescu la cimitirul Bellu Cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Patriarh Daniel, sambata, 15 iunie 2013, de la orele 11.30, va fi oficiata o slujba de pomenire a poetului national Mihai Eminescu la implinirea a 124 de ani de la trecerea sa la cele vesnice (15 iunie 1889 - 15 iunie 2013) la mormantul sau din cimitirul Bellu.
"Parinte, am fost la toti doctorii; am o boala foarte rara - imi curge sange din buricele degetelor. I-am facut dezlegari, apoi s-a mai linistit;
Iata un exemplu cu adevarat edificator, pe care l-am auzit la un parinte, intr-o discutie cu un cadru didactic: "Ma bucur ca fetita mea va are ca si profesoara".
Slujba Nasterii Domnului de la Catedrala Patriarhala din Bucuresti, oficiata de Prea Fericitul Parinte Patriarh Daniel. • 18. 50. O editie de colectie a interviurilor si reportajelor marca Stirile TVR.
Pierdutele-ti priviri mai tainuiesc emotii Neasternute-n versuri din mana crud-a sortii Tu insa din ruine mereu te vei renaste Fiindca toti murim sperand ca ne vom naste Nu pot sa scriu mai mult fiindca n-am cuvinte Sa pot sa-ti multumesc din inima din inima parinte Vei fi intotdeauna modelul meu vizibil Dar sa iti calc pe urme imi este imposibil...
Vedeta isi conduce astazi tatal pe ultimul drum Vestea ca i-a murit tatal a cazut ca o secure in viata Mihaelei Radulescu, vedeta resimtind din plin durerera pierderii unui parinte, o suferinta care nu poate fi comparata cu nimic altceva.
De cand a devenit parinte, CRBL devine sensibil cand este vorba de copii. Motiv pentru care a raspuns pozitiv cererii de a canta in cadrul campaniei:
 ateliere de comunicare emotionala "Zana Norilor", biblioteca in aer liber de la Litera, schimb de carti, colectare de carti pentru copiii de la Concordia, concurs de citit-viteza in perechi parinte-copil, dupa "Povestile Norilor" de Andreea Mihaela Stan, intalnire cu cititorii romanului "Vina" de Camelia Cavadia, o piesa de teatru de la Zurli.
Am citit mult despre acest subiect si cred ca este o ocazie unica pentru orice parinte - prea importanta pentru a irosi aceasta sursa de tratament atat de valoroasa.
google-analytics.com