Cautare

510 de rezultate pentru "parinte mort" (2.79 secunde)
Nu ai fost pentru el un tata obisnuit sau o mama obisnuita, ci ai fost un parinte care i-a dat viata, libertate, unicitate.
(ma gandesc ca responsabilitatea unui copil ar face un parinte sa aleaga o tara civilizata pentru a-l creste. Mai ales ca poate alege, asa cum a fost cazul dumneavoastra) - Da, avem un baietel.
Potrivit purtatorului de cuvant al Patriarhiei Romane, Costel Stoica, Preafericitul Parinte Teoctist s-a aratat surprins de aceasta propunere si a adaugat ca niciodata preotii nu au turnat la Securitate lucruri aflate in timpul spovedaniei.
Orice parinte isi doreste copilul alaturi". Martin a dat asigurari celor prezenti ca nu a trecut la PC datorita faptului ca acest partid este la putere si pentru el nu conteaza ponderea electorala mica a acestei formatiuni:
Romania nu are nevoie de un arbitru-jucator, nu are nevoie de interventia unui parinte atotstiutor", a comentat Antonescu rezultatul convorbirilor.
Romania nu are nevoie de un arbitru-jucator, nu are nevoie de interventia unui parinte atotstiutor. PNL considera ca are aceasta responsabilitate si va incerca sa se achite de guvernare.
25 de copii si-au pierdut ambii parinti, alti 130 de minori si-au pierdut un parinte, 487 de persoane, dintre care 76 de minori, au fost ranite, iar 1.
Ei au vorbit cu multa emotie despre blandetea lui Ioan Geoana, ca si despre calitatile sale de parinte si bunic.Cei doi i-au promis celui disparut ca nu vor uita inalta educatie morala si umana, dar si patriotica pe care au primit-o de la acesta si au promis ca vor duce cu cinste mai departe numele de Geoana.Cuvantul lui Mircea Geoana a starnit compasiunea celor prezenti, liderul PSD abia stapanindu-si lacrimile pentru pierderea tatalui, care ar mai fi avut o saptamana pana la implinirea varstei de 81 de ani.
"Pentru orice parinte, vocea copilului sau este cel mai frumos dar", a spus Geoana, care a mentionat ca a primit cadou, de la familie, un computer.
Acum, fiind parinte vad lucrurile cu totul altfel. Am insa si un gust amar in legatura cu ceea ce se intampla in interiorul PSD.
"In mod sincer, ca parinte, va multumesc, va multumesc, va multumesc", a declarat vicepresedintele american adresandu-se poporului roman. "Noi avem o datorie mare fata de tara dumneavoastra si fata de familiile militarilor trimisi pe front si apreciem efortul si contributia lor", a completat acesta.
Singurul portocaliu care a rostit ceva in raspar, in contextul cazon al partidului gestul putand fi considerat unul curajos, a fost Theodor Paleologu, al carui parinte se invarte deseori in pamant de rusine pentru faptele politice ale fiului sau.
Potrivit proiectului, ce ii are ca initiatori pe deputatii independenti Tudor Ciuhodaru si Mircia Giurgiu, abandonul reprezinta parasirea copilului de catre parinte sau reprezentantul legal, dezinteresandu-se de acesta mai mult de 3 luni.
Sambata dimineata senatorul Toni Grebla impreuna cu candidatul USL pentru Camera Deputatilor, Scarlat Iriza au asistat la resfintirea bisericii ‘Sfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir‘ din localitatea Poiana de Sus, comuna Turburea, slujba fiind oficiata aici de Inalt Preasfintitul Parinte Irineu, Mitropolitul Olteniei.
La ceremonia de la Palatul Cotroceni au fost prezenti cei doi presedinti ai Camerelor Parlamentului, Valeriu Zgonea si Crin Antonescu, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane Preafericitul Parinte Daniel, presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, dar si membrii CCR.
Cuvioase Parascheva de la Iasi si oficierea Sfantei Liturghii de catre Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane la Catedrala din Voluntari, care poarta Hramul Sfintei Parascheva, ocrotitoarea orasului.
Bine sfatuita de parinte, doamna Elena Basescu nu (mai) candideaza. E un semn bun, as spune, dar nu la fel de buna si de sanatoasa este morala extrasa de unii din aceasta renuntare.
Propunerea legislativa modifica Codul Muncii si a fost depus la Senat de 85 de parlamentari de la toate partidele.Initiatorii proiectului au apreciat, in expunerea de motive, ca timpul petrecut de parinti alaturi de copii reprezinta cea mai eficienta si simpla metoda de a forma si consolida o relatie sanatoasa copil-parinte.
De altfel, BNR si Biserica Ortodoxa Ro-mana au incheiat ieri un protocol in acest sens, protocol semnat de Prea Fericitul Parinte Patriarh Teoctist si de guvernatorul Bancii centrale, Mugur Isarescu, in prezenta unor inalti prelati si Bisericii Ortodoxe Romane si a membrilor Consiliului de Administratie al BNR.
In functie de tipurile de servicii pe care le pun la dispozitia IMM-urilor, specialistii au catalogat patru tipuri de incubatoare, si anume cea de "parinte", care dupa cum ne-au declarat reprezentantii PIMM, sustin managementul firmelor incubate, de "mediu", care se axeaza pe oferirea de strategii de dezvoltare, de "investitor", al caror principal ajutor consta in aducerea de capital si cea de "club de afaceri", care cauta pentru firma tanara ofertele de afaceri si ii faciliteaza intalnirea cu alti agenti economici.
google-analytics.com