Actiuni in perioada 9-13 noiembrie 2012

Senatorul Toni Grebla, insotit de staful sau de campanie, s-a intalnit in perioada 9-11 noiembrie cu alegatorii din Jupanesti, Carbunesti, Turburea, Scoarta, Albeni si Prigoria. Astfel, vineri 9 noiembrie, chiar in prima zi de campanie electorala senatorul Toni Grebla, candidatul USL pentru al doilea mandat in cea mai importanta camera din Parlamentul Romaniei, a mers in localitatea Jupanesti unde pret de cateva ore a discutat, din poarta in poarta, cu localnicii. Apoi, la ora 18, in prezenta liderilor USL-Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin, Toni Grebla si-a prezentat oficial candidatura pentru un nou mandat de senator in fata a peste 1000 de simpatizanti USL veniti din tot judetul la manifestarea social-democrata ce a avut loc la Tg Jiu, la un restaurant din municipiu.
Sambata dimineata senatorul Toni Grebla impreuna cu candidatul USL pentru Camera Deputatilor, Scarlat Iriza au asistat la resfintirea bisericii ‘Sfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir‘ din localitatea Poiana de Sus, comuna Turburea, slujba fiind oficiata aici de Inalt Preasfintitul Parinte Irineu, Mitropolitul Olteniei. Biserica din Parohia Poiana de Sus a fost ridicata intre anii 1947 - 1948, fiind sfintita in 1957. In ultimii ani, aici au fost executate lucrari de restaurare a picturii.
Duminica, 11 noiembrie, alaturi de vicepresedintele consiliului judetean Ciprian Florescu si candidatul USL pentru Camera Deputatilor Mihai Weber, senatorul Toni Grebla s-a intalnit cu alegatorii de Scoarta si Prigoria. La Prigoria cei doi candidati au fost insotiti si de catre primarul Emil Ragman. In toate localitatile stafurile de campanie ale celor doi candidati au impartit calendare, pliante si alte materiale promotionale simbolice.
Principalele probleme ridicate de localnici au vizat pensiile foarte mici sau lipsa locurilor de munca pentru copii sau nepoti. De asemenea mai multi cetateni au invocat si cheltuielile mari pe care trebuie sa le faca pentru agricultura, in lipsa unui sistem centralizat care sa le asigure micilor agricultori desfacerea produselor la preturi corecte.
Luni 12 noiembrie senatorul Toni Grebla s-a deplasat in localitatea Alimpesti, iar marti 13 noiembrie in comuna Danesti. Colegiul II pentru Senat, acolo unde candideaza social democratul Toni Grebla numara 41 de localitati.

(Sursa : Comunicat de presa)