Cautare

510 de rezultate pentru "parinte mort" (4.91 secunde)
Pe scurt, Operatiunea Mincemeat presupunea lasarea in apele Mediteranei, in apropiere de coastele Spaniei, a unui cadavru - un presupus ofiter britanic mort in urma unui accident aviatic - impreuna cu o servieta cu documente false din care sa reiasa ca Aliatii urmau sa invadeze Grecia si Sardinia si ca nu au planuri privind Sicilia.
O tanara gravida sta de vineri in spital, cu fatul mort in pantece. ... Cateva ore mai tarziu, un alt medic a anuntat familia tinerei ca fatul e mort.
Unul avea urme de sange 6 caini au fost ridicati de pe proprietatea unei firme, aflata in aproprierea Parcului Tei, unde un copil a fost gasit mort, unul dintre acestia avand urme de sange, a declarat, luni, Razvan Bancescu, coordonator de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA).
Deci, venind catre nasalie, i-a spus celui mort: ... Si mortul, ridicandu-se, l-a sarutat pe batran." Se spune despre Sfantul Marcian ca mergea pe strazile din Constantinopol si unde gasea oameni morti saraci ii pregatea pentru inmormantare, ii spala si ii imbraca, si spunea trupului mort:
Sunt mort, pentru ca sunt prost, sau: Sunt prost pentru ca sunt mort. ... Dumnezeu e mort. (Sursa: Adaptare dupa un articol de Anna Starobinets)
Mort de oboseala! ... Mort de bucurie! ... Mort in cazanul de ciocolata Personal, cred ca acest tip de moarte poate fi considerat cel mai ciudat.
De cate ori vad pe ecran, la TV, capul mort al lui Ceausescu raman tintuita. ... Omul acela, chiar si mort, are un puternic efect asupra mea.
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
Nu e ceva ce un parinte isi doreste pentru copilul sau. ... A avea un copil cu nevoi speciale nu inseamna ca nu sunteti un parinte bun sau o persoana de calitate.
Chiar Calin Geambasu a facut un anunt socant, pe Facebook, cum ca ar urma sa renunte la numele sau de familie, Geambasu, si la mostenirea de 1.000.000 €. De asemenea, artistul a mai spus ca De sarbatori, tatal meu s-a sinucis din calitatea de parinte.
Grija pe care le-o oferi, protectia nemarginita pe care o reversi asupra lor, preocuparea profunda pentru a asigura toate nevoile lor amplifica dorinta ta de a fi un parinte perfect pentru ei, iar ceea ce iti ofera ei in schimb e cea mai frumoasa rasplata.
Sanctitatea Sa Bartolomeu, Patriarhul Ecumenic, a sosit vineri, la ora 12.45, la Catedrala Patriarhala, fiind intampinat de Preafericitul Parinte Patriarh Daniel.
Senatorul PD-L de Constanta, Dorel Onaca, a primit marti Diploma de Onoare a Fundatiei Internationale "Omenia", distinctia fiindu-i inmanata chiar de catre Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane.
Minorii cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani nu mai au posibilitatea sa plece intr-o tabara educationala din strainatate decat insotiti de un parinte sau de o persoana care sa aiba acordul parintilor.
In ceea ce priveste promovarea, ca si in turism, un parinte multumit va face reclama gratuita si va aduce, cel mai probabil, inca un copil.
"domn’e, domnul Voiculescu este pentru mine un al doilea parinte, parintii mei de la..." Codrut Seres: ... "...de la Zalau m-au dat domnului Voiculescu, sa fie alaturi de mine, si, ca atare, e ca un parinte." Codrut Seres:
"Sfatul meu, ca om de sport, ca antrenor, este ca fiecare parinte sa-si indrume copilul spre sport de la o varsta foarte frageda. ... Fiecare parinte ar trebui sa reflecteze la asta, pentru ca in joc este sanatatea copiilor nostri.
Este ca un parinte Dumitru Popescu este antrenor la CS Universitatea Craiova, dar si la Centrul Olimpic de Spada, unde se ocupa de juniori. ... Este un mentor, un parinte, deoarece toata perioada liceului si studentiei am petrecut-o alaturi de dumnealui.
ALEXANDRU CIUCU, CHEF DE POMINA in cinstea nasterii fetitei sale Proaspat devenit parinte, Alexandru Ciucu a dat un "sprit" de pomina, la un restaurant din Centrul Istoric, cu ocazia venirii pe lume a fetitei sale, Elena Carolina.
Sa fiti recunoscatori copiilor vostri - Se spune ca cel mai greu lucru din lume este sa pierzi un parinte. ... Pentru ca ei stiu mai bine ca oricine ca nu exista durere mai mare pentru un parinte decat aceea de a-si ingropa propriul fiu.
google-analytics.com