Cautare

554 de rezultate pentru "paine" (5.63 secunde)
sa vada care ii este rostul, cu ce se mananca functia (de pe urma careia multi au avut de mancat nu o paine, ci mult mai multe!), ce atributii si indatoriri au…
Cum PSD s-a declarat insa adversarul acestei masuri fiscale, este posibil sa incerce amanarea intrarii guvernului Tariceanu in paine inainte de sfarsitul anului in curs.
Presedintele Basescu a fost intampinat pe aeroportul din Chisinau de un grup de “tarancute“ basarabence, care i-au oferit traditionala paine cu sare si o cana cu vin fiert, din care acesta nu s-a sfiit sa ia o gura.
Chiar daca se specifica la un moment dat in comunicatul de presa ca "alte pozitii, pentru militantii partidului, pot face obiectul unei analize in reuniunile ulterioare ale structurilor judetene ale Partidului Democrat si Aliantei D.A.”, lista reprezinta atat un afront la adresa actualilor sefi ai serviciilor deconcentrate (fie ei si rai, buni, pesedisti sau intrati "in paine” dupa criteriile politice ale fostului partid de guvernamant), cat si la adresa partenerilor politici ai actualei guvernari.
"Formarea mea este de inginer agronom, dar cum in agricultura nu mai misca mare lucru, fiecare s-a dus sa-si castige o paine pe unde a putut.
Ambasadorul a ajuns la sediul institutiei in jurul orei 10.00, fiind intampinat cu celebra paine cu sare. A urmat un program de dansuri traditionale romano-turce a cursantilor CCDJ, care a strans pe toti cei care treceau prin fata Teatrului Dramatic.
Demaraj pe janta Dupa o intarziere de aproape o ora, Tariceanu si-a facut aparita pe caldaramul de la Sendreni. Aici a fost intampinat cu paine si sare de catre vornicii locului.
• Traian Basescu a fost atacat cu paine la Tebea. Nici "Chelisorul muntilor" nu mai e ce-a fost. • Un mic sfat:
Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta se afla in faza de implementare a Directivelor Europene privind relatiile de munca si sanatatea si securitatea angajatilor.
Pretul painii la Constanta se mentine in limite rezonabile, dupa ce principalul producator industrial, Dobrogea SA, a majorat pretul cu 4,3%, ca urmare a cresterii tarifelor la utilitati.
„Sa traiti bine!” - ne ura Alianta in campania electorala. Cei care ne adresau indemnul par insa sa fi uitat ca avem nevoie, pe langa circ, si de paine.
Datele oficiale arata ca au mai crescut si suprafetele cultivate cu cereale, chiar si productiile medii, dar, in acelasi timp, procesatorii importa grau, iar noi cumparam paine din ce in ce mai scumpa.
Mentinerea cotei de 16% la profit si a unui TVA diferentiat - mai mare la produse de lux, dar mai mic la produse agro-alimentare de baza (paine, lapte, carne, oua, zahar, faina, ulei).
Anul trecut a fost inlocuit de la pupitrul stirilor, trecand inspre partea de divertisment cu Paine si circ si apoi Nimic important, la Antena 2, mai scrie paginademedia.
- Rezultatele reducerii TVA la paine sunt foarte bune - sunt incasari suplimentare, fiscalizare suplimentara si preturi mai mici la raft pentru toate produsele vizate de aceata masura.
Prin aceste masuri, noi estimam un impact bugetar net pentru anul 2016 de 5,2 miliarde (lei - n.r.), un impact care, pe masura ce timpul va trece, speram noi sa urmeze impactul care a fost dat de reducerea CAS-ului, dar si de celelalte masuri - reducerea TVA la paine sau impozit zero pentru profitul reinvestit.
Eu cred ca painea poate sa fie alba, neagra, cu seminte, dar nu cred ca exista paine din asta semiungureasca sau semiromaneasca, sau romaneasca sau maghiara", a afirmat senatorul UDMR.
El a scos dintre noi si Dumnezeu pacatul care ne facea dusmanii lui Dumnezeu, El ne-a facut drepti prin credinta si El cheama aproape de Dumnezeu pe cei care nu erau aproape de Dansul.Taina Nasterii Domnului Iisus Hristos in Betleem este reprezentata in chip simbolic si duhovnicesc in Liturghia euharistica ortodoxa, mai intai prin Randuiala Proscomidiei, cand se pregatesc darurile liturgice (paine si vin) care vor fi aduse, la momentul potrivit al Sfintei Liturghii, pe Sfanta Masa din Altar pentru a fi sfintite.
A primit mai mult decat se astepta si s-a intors nu cu paine si parizer, ci cu o cutie in care se aflau cele mai scumpe bomboane de ciocolata pe care le-a gasit in oras.
Acolo unde era paine candva, azi poate fi amar si umilinta. Lucrurile care pretuiau nimic, azi pot deveni odoare scumpe, iar uneori si vorba buna trebuie cumparata asa cum se cumpara un hanger.
google-analytics.com