Cautare

554 de rezultate pentru "paine" (2.53 secunde)
paine integrala, rosii, ceai PRANZ: ... branza de vaca amestecata cu smantana,ardei gras, arpagic, paine neagra ZIUA 2; ... salata de rosii cu branza Feta, oua fierte tari, paine neagra prajita cu unt ZIUA 3;
Daca eu mananc paine zi de zi, nu inseamna ca si tie paine iti face bine. ... La urmatoarea masa mananc ciorba cu paine si smantana, sau carne cu granitura. ... Ori beau un iaurt, ori mananc pufuleti, ori din nou paine unsa cu ceva (icre, branza), ori o salata.
Corneliu Vadim Tudor l-a numit vineri, intr-o conferinta de presa, pe Dan Voiculescu "Felix Cotosmanul", afirmand ca presedintele fondator al PC "a turnat" la securitate pentru o bucata de paine, "dar din painea aia si-a facut cinci posturi de televiziune".
Despre TVA la paine: ... daca vreti sa ramana 9%, ajutati-ne voi, nu putem pune un paznic la fiecare vanzator care vinde paine. ... • Cred ca dl Chitoiu s-a exprimat eliptic, se reduce pe tot lantul, nu doar la paine.
Peste 50% dintre unitatile care produc paine si produse de patiserie, in special cele mari, folosesc ca materie prima gazele, ceea ce inseamna ca scumpirea acestora din ianuarie ar putea determina si cresterea pretului la paine si produse de panificatie.
Agentii economici au demarat scumpirea pretului la paine. ... Cresterea pretului painii nu se va opri insa aici, la sase luni de la aderare ne putem astepta chiar ca o paine de 280 de grame sa ne coste 2,5 lei, potrivit unor estimari ale Ministerului Agriculturii.
Perspectiva majorarii cu 50% a pretului painii ii ingrijoreaza pe producatorii de paine. ... Magazinele romanesti afiseaza insa preturi mult mai mari si la oua, zahar sau paine.
„Fabrica de Pâine Pan Group“. ... Desi brandul nou „Fabrica de Pâine Pan Group“ a fost introdus din luna iulie, primele produse sub aceasta marca au aparut pe piata la jumatatea lunii septembrie. ... „La nivel local, Pan Group este cunoscuta de mai multi ani ca Fabrica de Pâine.
Politistii au dat ieri o lovitura grea fabricantilor de paine.
"Taxa pe paine, ca sa refacem sistemul de irigatii" Ex-premierul pesedist Adrian Nastase propune stabilirea unei taxe de 10 bani pentru fiecare paine vanduta, astfel incat sa se creeze un fond special pentru refacerea sistemului national de irigatii.
placinte si prajituri, paine in trei culori, paine cu slaninuta si usturoi, paine cu vin si masline, paine cu sfecla rosie si fel de fel de bunatati, Magiun de Topoloveni, siropuri presate la rece din Harghita:
Dezvaluceli Daca as anunta, cu mare tambalau, ca voi face o grava dezvaluire despre unul dintre candidatii la presedintie, promitand ca voi iesi in fata opiniei publice pentru a anunta cine e infamul candidat care mananca paine de secara, iar raspandacii ar cheltui destula galagie pe tema rolului infam al secarei, mai ales daca as fi si presedinte al Romaniei, dupa ceva vreme, nu putini ar fi cei convinsi ca aia care consuma paine de secara sunt niste dusmani ai natiei.
Oamenii de la sat obisnuiesc sa puna de Buna Vestire paine si sare pe pragul usii de la intrarea in casa, pentru a hrani ingerii. ... De Buna Vestire este bine sa se puna pe pragul casei paine si sare pentru hrana ingerilor.
Tot la standul lui gasiti paine de casa cu seminte, paine de casa - la 2 ron 100 de grame si paine alda - la 1,5 ron 100 de grame.
La standul lui Valentin Dinca de la Dulciuri traditionale Romania-Turcia-Siria de la targul traditional din curtea MTR, gasiti si paine neagra cu seminte, paine cu malai - la 2 RON 100 de grame, placinta cu varza si spanac - la 10 Ron, suberek cu vita - la 12 Ron, placinta cu branza si marar - la 10 Ron.
Craiova a ramas fara pâine de sarbatori, iar concurenta a vândut si cele mai greu vandabile produse. ...   Vel Pitar - "cel dintâi brutar" Are 12 unitati de productie la nivel national, unde se fabrica lunar aproximativ 10.000 de tone de pâine.
paine mancam foarte multa. daca eram flamand rau, mancam pana si la o paine la masa. ... am renuntat la paine, dulciuri, mese dupa 6-7 seara, fast-food, mananc mancaruri bazandu-ma pe garnituri de cartofi sfierti/piuret si altele, mananc efectiv pana ma satur.
Painea si produsele din cereale integrale Inlocuieste toate produsele din faina alba (paste, paine alba, cereale dulci) existente in dieta ta cu variantele lor integrale (paste integrale, paine integrala, cereale integrale).
Dupa ce au recomandat Guvernului sa discute in sedinta de miercuri reducerea TVA-ului la paine, conservatorii revin cu o scrisoare deschisa adresata premierului Tariceanu.
Secretarul general al PNL, Radu Stroe, a declarat, miercuri ca ar traduce prin "paine si circ" propunerea PDL la Colegiul 19, in persoana lui Teo Trandafir, despre care spune ca e o "actrita glumeata" si nu om politic, in timp ce Liliana Minca e macar economista si are experienta.
google-analytics.com