Cautare

519 de rezultate pentru "oroveanu cornel" (2.92 secunde)
In acest context, dezbaterea a pornit firesc, primarul comunei Cornu si totodata si presedintele filialei judetene Prahova a Asociatiei Comunelor din Romania , Cornel Nanu, a multumit senatorilor ca au venit in numar atat de mare la aceasta intalnire, si a prezentat cateva dintre inconvenientele majore cu care se confrunta autoritatile locale:
Taberele lui Cornel Panait si Mircea Dinescu continua lupta pentru sefia AJVPS Dolj. ... Unul dintre ei este poetul Mircea Dinescu, ales in functie pe 30 ianuarie, iar cel de-al doilea - Cornel Panait, ales intr-o noua Adunare Generala a asociatiei, pe 25 aprilie.
Casatorita cu medicul de recuperare Cornel Brotac, cantareata a pregatit un eveniment extrem de important, mai precis lansarea Fundatiei Credinta si Dragoste, o asociatie pe care Denisa a infiintat-o alaturi de sotul ei si care se ocupa de recuperarea victimelor accidentelor rutiere, a persoanelor cu deficit motor dar si a celor care au nevoie de ingrijiri medicale la domiciliu.
Cornel Nistorescu 70: ... Octavian ANDRONIC) Pentru cei care il cunosc - si nu de azi de ieri - pe Cornel Nistorescu, gestul sau a fost unul neobisnuit.
Desi exista indicii clare de fraudare a statului cu sute de miliarde de lei, afaceristul galatean Cornel Bologa este lasat de organele statului sa-si vada de treaba, fara sa pateasca nimic.
Cornel Mondea si-a dat demisia din functia de vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Electroputere, pentru a conduce noua entitate, EP SERV.
De ieri, despre Cornel Ostahie, ea ar vrea sa vorbim folosind acel nenorocit timp trecut. Ma intreb, insa, daca despre Cornel Ostahie, Omul, Scriitorul, Iubitorul de Arta si, mai presus de toate Prietenul, vom putea vorbi, vreodata, la timpul trecut?
Deputatul Cornel Popa a castigat duminica cel de-al doilea mandat de presedinte al filialei PNL Bihor, el fiind singurul care si-a depus candidatura pentru aceasta functie.
Oamenii PD-ului din PNL Oradea ii cer liderului national, Calin Popescu-Tariceanu, sa-l puna la "zid" pe presedintele filialei judetene, deputatul Cornel Popa.
a si gasit inlocuitor, asa se face ca de trei zile "comunitarii" au un nou sef, in persoana lui Cornel Dragomir (foto), asa cum de altfel anunta cotidianul nostru.
Fostul director executiv al societatii Romagro, Cornel Purcarea, a declarat ca pentru Antena 3 ca un transport de munitie s-a facut in perioada ianuarie-februarie 2009, fiind vorba despre 1.630 de tone de proiectile, iar Mircea Basescu a asigurat utilajele pentru descarcarea navelor cu munitii.
Cornel Nistorescu, director Cotidianul, isi anunta retragerea din functie, intr-un editorial de marti, invocand cele doua procese de insolventa deschise de Poligraf, editorul titlului, si de Univers Publishing, publisher al cartilor ce insoteau ziarul, ceea ce duce la sistarea aparitiei publicatiei.
"Prietenii, admiratorii si fostii ascultatori ai marelui om de radio Cornel Chiriac organizeaza comemorarea a 40 de ani de la asasinarea sa. ... Este asteptat si nepotul sau, Cornel Chiriac Jr.
Vuscan sustine ca unul dintre prietenii lui Calin Popa, fiul deputatului Cornel Popa, i-a aplicat o corectie constand in doi pumni in gura si ca bonus si un picior in cap, miercuri seara, pe terasa unui restaurant.
Organizatia PSD Cluj a decis, vineri, ca senatorul Alexandru Cordos sa fie posibilul candidat al social-democratilor pentru Primaria Cluj-Napoca, iar deputatul Cornel Itu pentru presedintia Consiliului Judetean Cluj.
"Numai cu personal calificat va creste calitatea serviciilor", a declarat Cornel Bunget, reprezentantul in regiune al Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT). ... Structurile de cazare cu experienta mai multa in turism respecta 100% structura de personal", a mai declarat Cornel Bunget.
Tribunalul Arges a acceptat, vineri, cererea de eliberare sub control judiciar al lui Cornel Penescu, insa decizia poate fi atacata cu recurs.
Cornel Dinu, atac la Piturca: ... Unul dintre ei e Cornel Dinu. ... Pregatire fizica pretutindeni in lume se face la cluburi, nu mai e ca pe vremea lui Teasca", a tunat Cornel Dinu la Dolce Sport.
Cornel Dinu, administratorul delegat al lui Dinamo, si-a neglijat tratamentul prescris de medici, este deshidratat si va ramane internat la Floreasca, pentru investigatii si reechilibrare, cel putin pana luni, au declarat, duminica seara, surse medicale.
Petre Geambasu, Gheorghe Gheorghiu, Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, Silvia Dumitrescu, Adrian Paduraru, Sida Spataru se numara printre cei care i-au fost alaturi binecunoscutului si indragitului interpret Cornel Constantiniu la lansarea cartii ZAPEZILE COPILARIEI” de CORNEL CONSTANTINIU, Editura PRO Universitaria, Colectia ARTELE SPECTACOLULUI.
google-analytics.com