Cautare

3168 de rezultate pentru "miercuri" (2.77 secunde)
Brazilia — Mexic, la Fortaleza, in Grupa A • Miercuri 18 iunie: ... Grecia — Cote d‘Ivoire, la Fortaleza, in Grupa C • Miercuri 25 iunie: ... castigatoare meci 57 — castigatoare meci 58, la Belo Horizonte (meciul 61) • Miercuri 9 iulie:
Goalkeeperul ghanez a vorbit despre sansele pe care le-a avut formatia sa in aceasta dubla mansa, dar a avut si un remarcat de la clubul din Ghencea • Steaua s-a impus cu 2-0 (0-0) miercuri seara, pe National Arena, in mansa secunda a turului doi preliminar din Liga Campionilor.
Rodica Zaharia) Miercuri, 3 februarie 2016, are loc in Sala Polivalenta Dinamo, meciul de handbal dintre Dinamo Bucuresti si AHC Dunarea Calarasi. ... Stapanul inelelor, Federatia Romana de Handbal, se pare ca nu are mama, nu are tata si asta o dovedeste clar, miercuri.
Google Doodle dedicat anuntului NASA despre 7 exoplanete asemanatoare Pamantului Motorul de cautare Gooogle si-a schimbat, joi, logo-ul obisnuit, pe care l-a inlocuit cu un doodle - o animatie consacrata anuntului revolutionar facut miercuri de NASA referitor la descoperirea intr-un alt sistem solar a sapte planete asemanatoare Pamantului.
Prezentat de Cosmote si sustinut de Ursus si Volksbank, concertul Depeche Mode se va desfasura miercuri, 15 mai, pe Arena Nationala din Bucuresti.
Miercuri, 21 august, la ora 19:00, Marius Manole se intalneste cu Medeea Marinescu in comedia romantica "Fa-mi loc!" de Anthony Michineau, regizata de Radu Beligan la Godot Cafe Teatru, str.
- Mai ai timp de gatit, avand in vedere ca la TVR 2 prezinti miercuri, de la ora 11.00, emisiunea La fix - stiinta si tehnologie si care iti ocupa aproape tot timpul.
Sala CINEMA 2D/3D - Miercuri, 16 mai, ora 08.30: ... Anda Calugareanu, Mihai Constantinescu, Alexandrina Halic, Dem Radulescu - Miercuri, 16 mai, ora 11.00: ... Draga Olteanu-Matei, Angela Similea, Florin Piersic, Ion Lucian - Miercuri, 16 mai, ora 13.00:
Remus Vlad) Florin Piersic a declarat, miercuri, la Iasi, unde este invitat special al Festivalului Serile Filmului Romanesc, ca nu ii plac cei care se plang de faptul ca vorbeste mult.
Ziua internationala de lupta impotriva cancerului ovarian a fost marcata, miercuri, pentru prima data in Romania, pentru a atrage atentia asupra necesitatii ca femeile sa mearga la control.
Ploi torentiale in toata tara Incepand de miercuri Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de vreme rea. Conform avertizarii, de miercuri de la ora 15:00 pana vineri la ora 09:00 se vor semnala ploi torentiale in toata tara.
COD GALBEN de ceata in noua judete Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vant pentru Bucuresti si 20 de judete din sudul, vestul si centrul tarii, valabila incepand de miercuri, ora 14.00, pana joi, la ora 12.00.
Evenimentul va avea loc miercuri, 15 ianuarie, de la ora 19.00, la sediul institutului din capitala Marii Britanii.
Miercuri, 21 mai - Ziua cehilor la Muzeul Satului In cadrul evenimentului Ziua cehilor la Muzeul Satului vor avea loc reprezentatii muzicale, dansuri si o expozitie foto.
Studenții incep miercuri noul an universitar Peste 450.000 de studenti din toata tara incep miercuri noul an universitar 2014-2015, dintre care aproape 340.000 invata in universitatile stat pe locurile bugetate si pe locurile cu taxa si aproximativ 110.000 de studenti in universitati particulare.
miercuri, sambata si duminica. ... miercuri si sambata. ... luni, miercuri si vineri. PESTI Te vei relaxa si iti vei face ordine in ganduri, asa cum meritai.
miercuri si vineri. ... luni si miercuri. ... miercuri, joi, vineri si sambata. CAPRICORN Certurile cu prietenii vor fi inevitabile, mai ales daca e vorba despre sume de bani frumoase la mijloc.
Iti place foarte mult sa vezi ca in viata ta lucrurile merg cu viteza si asta te ajuta cu privire la planurile pe care le vrei duse la bun sfarsit. Zile favorabile: miercuri si sambata. ... miercuri si joi. ... marti, miercuri si duminica. Sursa: Revista TEO
Cum va fi vremea MARTI, MIERCURI si JOI. ... BUCURESTI MIERCURI, 15 MARTIE: ... IN TARA MIERCURI, 15 MARTIE Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari locale, indeosebi ziua, in Moldova, Baragan, Dobrogea si sud-vestul Olteniei.
miercuri si vineri in saptamana a cincea, miercuri fiind Canonul Sfantului Andrei, adica o slujba de dimineata, o Utrenie, in care se cuprinde un canon mare.
google-analytics.com