Cautare

35 de rezultate pentru "mavrodin si ciubotaru" (4.20 secunde)
Arhitecta Ileana Mavrodin te invata sa-ti faci singur casa de lut! ... Vai ce m-am bucurat cand am dat peste doamna arhitecta Ileana Mavrodin! Doamne, si nu mi-a venit sa cred ca de 10 ani de zile ea proiecteaza si face case de lut la noi!
Gheorghe Ciubotaru a anuntat ieri ca renunta la functia de presedinte al Comisiei Centrale de Cenzori in PNL, printr-o scrisoare trimisa presedintelui PNL, Crin Antonescu. La sfarsitul documentului, botosaneanul si-a exprimat dorinta sa fie exclus din partid.
La sedinta de Consiliu Judetean unde se va alege noul presedinte, exista deocamdata doi candidati, liberalul Gelu Ciubotaru si proaspat eliberatul din functie Constantin Contac.
Putini oameni au idee cu ce se ocupa aceasta institutie si cu atit mai putin despre cine sint consilierii judeteni si ce fac ei.
Cum se construieste o casa de lut si care este secretul peretilor de chirpici care nu se crapa Casa de lut ridicata de arhitecta Ileana Mavrodin a devenit o adevarata atractie turistica, reprezentand un magnet pentru toti cei care doresc sa isi construiasca o locuinta ecologica cu cheltuieli minime.
Razboiul dintre Liviu Contac, directorul Directiei Judetene de Drumuri si Poduri, si subprefectul David Salgau s-a mutat in instanta.
Incercarile repetate de franare a aprecierii accelerate a francului au pus si Banca Elvetiei intr-o pozitie delicata, tradusa prin pierderi de 36 de miliarde de dolari.
Simbata are loc conferinta judeteana de alegeri si, cu toate ca actualul presedinte, senatorul Mihai Tabuleac, este singurul care si-a anuntat oficial candidatura, in filiala s-a declansat o adevarata lupta pentru dobindirea sefiei. Inca vicepresedintele Corneliu Popescu a agitat organizatia dupa ce si-a anuntat iesirea din echipa senatorului.
In ciuda declaratiilor oficiale prietenoase, atmosfera degajata dinspre PNL a fost aceea a unui "om cu pile la Bucuresti ", impus ca si candidat al partidului pentru Primarie in locul lui Gheorghe Ciubotaru, care se tot pregatea de vreo trei ani de revansa si preluarea unui fotoliu in fruntea municipalitatii.
Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie s-au pronuntat, la inceputul acestei saptamani, intr-un litigiu dintre Primaria Constanta si Baroul local.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" din Mangalia este, in perioada 29-31 mai, gazda conferintei "Turism, dezvoltare economica si ecologica la Marea Neagra", organizata de Fundatia Hanns Seidel.
Mihai Cosma si Octavian Ursulescu - redactori. Iata care sunt categoriile si PREMIILE Revistei ACTUALITATEA MUZICALA ale anului 2017: ... Gabriel Bebeselea, dirijor - pentru promovarea repertoriului romanesc prin inregistrari Radio/CD si concerte publice;
Ceea ce s-a intimplat astazi (simbata - n.r.) reflecta o ruptura intre opiniile politice ale presedintelui filialei, precum si ale parlamentarilor PNL in raport cu opiniile colegilor din birou ", a afirmat Mihai Tabuleac.
Partidele botosanene din coalitia guvernamentala au declansat ofensiva totala impotriva presedintelui Consiliului Judetean (CJ) si al PSD Botosani, Constantin Contac.
Prefectul Cristian Roman a primit ieri de la Guvern actul final de control la Consiliul Judetean (CJ) si Directia Judeteana de Drumuri si Poduri (DJDP) in care se arata ca presedintele Constantin Contac este incompatibil si trebuie destituit.
Date fiind aceste conditii, vicepresedintele Marcela Lozneanu, care a avut zilele trecute pneumonie, a trebuit sa se intoarca la lucru inainte de a-si termina concediul medical.
Consiliul Concurentei a luat la puricat cele zece banci care stabilesc ROBID si ROBOR, suspectate ca au tinut sus în mod artificial ratele dobânzilor si au transmis clientilor costuri mari si nejustificate.În conditiile în care, în ultimul timp, au fost sesizate o serie de nereguli pe piata interbancara, Consiliul Concurentei (CC) a declansat din oficiu o investigatie având ca obiect o posibila întelegere între anumiti agenti economici activi pe piata serviciilor bancare si interbancare, practica interzisa de Legea Concurentei.
Este blonda, este frumoasa si are sanii mari. Este asistenta Adrianei Bahmuteanu in emisiunea "La sueta cu Bahmu" si de ceva timp traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de cunoscutul regizor George Ciubotaru. ... Ea are 1,70 m si dimensiuni 93-60-90.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
Comitetul Executiv al PNL a desemnat joi seara presedintii comitetelor interimare la organizatiile cu lideri platformisti, dupa ce Delegatia Permanenta a decis suspendarea actualelor comitete si implicit a presedintilor acestora.
google-analytics.com