Cautare

343 de rezultate pentru "lota" (3.69 secunde)
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, si-a prezentat la sfarsitul saptamanii programul electoral in Banat si in Ardeal. Calin Popescu Tariceanu, Mona Musca, Sorin Frunzaverde, Valeriu Tabara, Varujan Vosganian, Adriean Videanu, precum si reprezentanti ai organizatiilor locale ale PNL si PD l-au insotit pe candidatul democrato-liberal in turneu.
"Uitati dumneavoastra aici! Cu cine ne prezentam noi? Cu un om frumos. Votati-l! Cu un om destept. Cu cine vine Alianta?
Lovitura de teatru pe scena politica romaneasca: Traian Basescu il invinge pe favoritul Adrian Nastase si rastoarna astfel toate calculele deja facute dupa primul tur.
Adrian Nastase l-a invins in judetul Satu Mare pe Traian Basescu la o diferenta de 26.000 de voturi.
Aflat pe punctul de a primi si un sut in PUR (dupa ce UDMR-ul i-a intors deja dosul), PSD descopera deliciile lecturarii Constitutiei ignorate atata vreme.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, considera ca primarii alesi in municipiile importante ar trebui sa fie reprezentati in structurile de conducere ale partidului, inclusiv la nivel de vicepresedinti.
In cadrul sedintei Consiliului Judetean al PUR Braila, s-a stabilit cu 17 voturi “pentru“ ca fostul primar al municipiului si actual consilier municipal, Anton Lungu, sa fie exclus din partid.
Desi la centru lucrurile, mai precis pozitia liderilor PD, a fost ferma in ceea ce-l priveste pe Cozmin Gusa, se pare ca nu acelasi lucru se poate spune si despre reactiile din teritoriu.
La finalul saptamanii ce tocmai s-a incheiat, Traian Basescu a surprins inca o data societatea mioritica cu un gest neobisnuit demnitarilor post-decembristi.
O suta optzeci de intelectuali, intre care cunoscuti reprezentanti ai societatii civile, au adresat un apel Parlamentului prin care cer readucerea in fruntea Radioului public a lui Andrei Dimitriu.
ßeful statului a inceput in forta anul prin lupta anticoruptie si reformarea Justitiei.
Sunt politicieni si politicieni. Mai cu experienta, mai necopti sau care au trecut, pur si simplu, prin activitatea parlamentara, de exemplu, ca gasca prin apa.
Ca in Partidul Democrat sunt neintelegeri, se stie deja. Dar ca sa ajunga un membru PD sa arunce cu noroi in colegii sai de partid, intr-o conferinta de presa a Partidului Conservator, mai rar.
Deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele organizatiei municipale a Partidului Democrat, a tinut sa lamureasca ieri o parte din problemele create de iesirea de saptamana trecuta a lui Vasile Francu.
Deputatul liberal Cristian Boureanu a cerut ieri, in nume personal, liderilor celor patru partide din Coalitia guvernamentala sa urgenteze introducerea votului uninominal pentru alegerea parlamentarilor, demonstrand astfel ca intentiile lor de reformare a clasei politice nu sunt numai simple exercitii de imagine electorala.
Deputatul PSD de Prahova, Mihai Apostolache, a fost dat afara din sediul unde se afla biroul sau parlamentar, presedintele organizatiei judetene PSD, Marian Saniuta, reprosandu-i printre altele neimplicarea in activitatile filialei si faptul ca si-a deschis un alt birou parlamentar in Ploiesti.
Pe cei care au treaba la cabinetul subprefectului Claudiu Palaz ii sfatuim sa bata la usa, si apoi sa astepte pana iese cineva sa-i cheme.
Geoana si-a ales deja vicepresedintii. Vehementa lui Rus a produs iritare. Mircea Geoana si-a intarit puterea in PSD in urma Consiliului National de la Targu-Mures.
Un numar de 41 de membri PSD si-au depus, pana marti seara, cand a expirat termenul-limita, candidatura pentru una dintre cele 17 functii de conducere centrala care vor fi alese la Congresul extraordinar din 10 decembrie.
google-analytics.com