Cautare

3285 de rezultate pentru "lista cu note la titularizare" (2.97 secunde)
PC este in impas in a-si desemna candidatul ce va fi inclus pe lista pentru europarlamentare, deoarece pesedistii, in frunte cu Mircea Geoana, nu-l accepta pe Codrut Seres, ci pe Daniela Popa, iar Dan Voiculescu il sustine pe Seres, si nu pe presedintele PC, sustin surse din cele doua partide.
Primul incident inregistrat ieri la nivel national s-a petrecut in Dolj, unde un re-prezentant al aliantei electorale Becali-Vadim a votat de doua ori. Un membru al Biroului Electoral de la Sectia de votare nr.
Traian Basescu s-a aratat deosebit de critic cu noul Statut adoptat, recent, de PD-L, afirmand ca impunerea sistemului de alegere pe lista a prim-vicepresedintilor constituie o "bolsevizare". ... Dar sa vii cu lista in PD-L, mi se pare o bolsevizare a partidului, asa cum au facut si altii.
Lista neagra a "lasilor" care au tradat interesul national in Ardeal Pe internet a inceput sa circule o lista neagra a parlamentarilor PDL/UNPR, din Ardeal, care nu au votat motiunea impotriva UMF Targu Mures.
Ponta mege la Consiliu. Comisia Europeana a confirmat lista delegatiei Romaniei Comisia Europeana a confirmat lista delegatiei Romaniei la Consiliul European. Este vorba de lista trimisa de Ministerul de Externe. ... Pe lista ministerului nu se afla Traian Basescu. Presedintia a trimis ieri, la Ministerul de Externe, o alta lista.
Guvernul a suplimentat lista birourilor vamale autorizate sa permita intrarea, iesirea si tranzitul produselor purtatoare de accize, la solicitarile unor firme, ca o masura de reducere a costurilor de transport si a perioadei de stationare in punctele de control pentru trecerea frontierei.
Cei care nu s-au grabit sa treaca pe la un dealer Dacia isi pot lua adio de la un Logan nou, toate autoturismele de acest tip fiind deja contractate.
Conform unei hotariri a Guvernului, lista neagra cu societati de stat monitorizate pentru ca inregistreaza pierderi s-a micsorat substantial. Pe baza indicatorilor economico-financiari din perioada 2005-2006, au fost eliminate de pe lista 33 de companii. ... Au ramas pe lista 16 societati intre care Termoelectrica, Electroputere, Rulmentul sau Tractorul Brasov.
Autoritatea Nationala a Datelor cu Caracter Personal a adopat decizia de a obliga institutiile bancare care activeaza in Romania sa notifice clientii care mai au datorii la respectivele banci, inainte de le inscrie numele pe "lista neagra" a Biroului de Credit.
Combinatului siderurgic ArcelorMittal Hunedoara si-a reluat actvitatea, luni, dupa ce, la inceputul lunii decembrie, muncitorii au fost trimisi in somaj tehnic, iar de la 1 ianuarie cei care au venit la lucru nu au efectuat decat lucrari de reparatii si intretinere.
Autoritatea Navala Romana (ANR) reprezinta o institutie a statului roman care se autofinanteaza prin prestarea de servicii catre armatorii sau beneficiarii navelor care intra si ies din porturile romanesti, servicii care se refera, de regula, la formalitati de intrare si iesire din port, inspectii tehnice, inspectii la tancurile petroliere, etc.
Tara noastra figureaza pe lista neagra a United States Trade Representative (USTR), a statelor cu probleme în respectarea drepturilor de proprietate intectuala, top în care, potrivit Reuters, conduc detasat China si Rusia în privinta pirateriei si a falsificarii produselor americane.
tefelistul, impreuna cu vreo cativa prieteni de-ai sai se afla in lista ta de contacte si, de pe pagina profilului tau raporteaza ca cel care scrie nu esti tu.
Senatorul Florian Bodog a sustinut in plenul Senatului din 5 noiembrie 2013, o declaratie politica cu titlul: ... Declaratia mea politica de astazi porneste de la o constatare, din pacate trista, pentru sistemul de sanatate din Romania:
In urma demersurilor judiciare desfasurate cu sprijinul APCR, pana in prezent, peste 120 de pacienti cu cancer (melanom malign, adenocarcinom de prostata, neoplasm mamar, neoplasm pulmonar, adenocarcinom gastric, neoplasm ovarian, sarcom de tesuturi moi), si alte boli cronice (scleroza multipla, artrita idiopatica juvenila) si-au castigat dreptul la viata.
Deci PSD iese primul la alegeri. ... aceeasi persoana poate vota la diferite sectii de votare, in afara de localitatea de bastina, pe acele liste suplimentare. Dupa votare pe lista e trecut numele din buletin si codul numeric personal, iar respectivul semneaza in dreptul numelui sau.
Saptamina trecuta, sefii partidelor componente ale Coalitiei de guvernare, respectiv Emil Boc (Partidul Democrat), Calin Popescu Tariceanu (Partidul National Liberal), Dan Voiculescu (Partidul Conservator) si Marko Bella (UDMR), s-au reunit indelung si au produs un document cu privire la prioritatile guvernarii in perioada urmatoare.
Saptamina trecuta, sefii partidelor componente ale Coalitiei de guvernare, respectiv Emil Boc (Partidul Democrat), Calin Popescu Tariceanu (Partidul National Liberal), Dan Voiculescu (Partidul Conservator) si Marko Bella (UDMR), s-au reunit indelung si au produs un document cu privire la prioritatile guvernarii in perioada urmatoare.
Primaria nu are suficienti bani la buget ca sa plateasca mai multi hingheri, lucratorii de la Ecarisaj spun ca societatile de protectie a patrupedelor le submineaza activitatea, acestea dau vina pe indiferanta comunitatii, iar cetatenii care nu vor sa mai auda de ciini arunca totul in circa indivizilor care ii hranesc cu oalele si ii aduna la gramada, desi este imposibil sa nu faca rau altora.
Cineva spunea, odata, ca un an bun este cand in decembrie stii ca ai cladit ceva in anul aflat la final.
google-analytics.com