Cautare

3285 de rezultate pentru "lista cu note la titularizare" (4.29 secunde)
Recitesc niste note vechi, din iunie ‘90, cu sentimentul ca timpul s-a asternut peste intamplarile de-atunci, fara sa clarifice nimic. Oficiosul guvernului, ziarul "Azi", a publicat o lista de intelectuali indezirabili, in care figuram si eu, sugerandu-ni-se sa ne luam talpasita din tara.
Saptamana trecuta, un tanar jurnalist de la Cotidianul, Cristian Sutu, imi ia un interviu mai lung despre relatiile mele cu fosta Securitate.
Rezultatul strofocarilor mai mult sau mai putin justificate din campania care abia a inceput isi vor spune insa cuvantul la scrutinul electoral, cand unii se vor putea numi norocosii loteriei de partid, iar altii umplutura. ... Sau poate ca domnii candidati de la Constanta nu au nimic de spus electoratului.
Coalitia pentru un Parlament Curat, formata din mai multe ONG-uri, va distribui, de luni, doua milioane de fluturasi cu nume de candidati la alegerile parlamentare care nu indeplinesc criteriile de integritate morala pentru a fi alesi in Legislativ.
Cea de doua mare problema cu care se confrunta negocierile PSD-PNL-PC este desemnarea candidatilor pe lista comuna la alegerile parlamentare. Din nou liderii ACD au cerut paritate pentru desemnarea candidatiilor la parlamentare.
Nici una dintre firmele acestora nu are legatura cu industria aeronautica. Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa.
Nici una dintre firmele acestora nu are legatura cu industria aeronautica. Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa.
Liderul democratilor galateni, Mircea Toader, le-a spus celor pe care ii conduce, in cadrul ultimei sedinte a Consiliului de Coordonare Locala, ca din punctul sau de vedere PD trebuie sa mearga cu liste proprii la alegerile pentru europarlamentari care ar trebui sa fie organizate in luna mai a anului viitor.
Presedintele Uniunii Civice Maghiare (UCM), Szasz Jeno, primarul orasului Odorheiu Secuiesc, l-a dat in judecata pe prefectul Harghitei, Constantin Strujan, pe care il acuza ca a modificat, fara drept, lista presedintilor si loctiitorilor sectiilor de votare propusi de catre primar.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a stabilit vineri seara lista noului guvern, alcatuit doar din reprezentanti ai PNL si UDMR, trimitand astfel PD in opozitie.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a trimis ieri parlamentului lista Cabinetului restructurat format doar din PNL si UDMR. ... Pe lista lui Tariceanu figureaza nume controversate, cum ar fi Teodor Melescanu la Ministerul Apararii, Ludovic Orban la Transporturi sau Traian Remes la Agricultura.
Cu trei zile in urma, pana si PNTCD, un partid care nu stie la acest moment daca va intra singur in scrutin sau pe o lista comuna a polului de dreapta, previziona castigare a doua pozitii printre reprezentantii Romaniei in Parlamentul European.
Episcopul reformat László T´´okés vrea sa faca curatenie pe lista UDMR si sa-i schimbe politica externa. El a anuntat vineri ca va pune conditii la discutiile pe care le va avea cu liderul Uniunii, Markó Béla, programate sa se desfasoare saptamana viitoare la Tusnad.
Ministrul suspendat al Comunicatiilor, Zsolt Nagy, care se afla pe primul loc pe lista UDMR pentru Parlamentul European, se afla in situatia de a ceda pozitia sa de candidat la europarlamentare in favoarea episcopului reformat Tokes Laszlo.
Victor Ponta si Vasile Puscas nu se regasesc printre candidatii PSD pentru europarlamentare, in conditiile in care amandoi erau vazuti ca ocupanti ai primelor locuri pe lista.
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat ieri ca pe lista pentru Parlamentul European, pe primele cinci locuri se afla actualii membri ai PE - senatorul de Bucuresti Eugen Mihaescu, deputatul de Braila Daniela Buruiana-Aprodu, deputatul de Gorj Petre Popeanga, senatorul de Neamt Viorica Moisuc si deputatul de Brasov Cristian Stanescu.
Lista pesedistilor propusi de Biroul Permanent National al PSD sa asigure, sub conducerea lui Cristian Diaconescu, interimatul organizatiei judetene din Bihor este contestata atat de fostul presedinte Mihai Bar cat si de colegul sau Alexandru Retegan.
Liderii PNL se vor reuni luni seara in cadrul Biroului Politic Central al partidului pentru a analiza lista candidatilor la alegerile parlamentare, in pregatirea Delegatiei Permanente de marti.
PSD Constanta, organizatie condusa de primarul Radu Mazare (foto), a avut, ieri, inca o runda de discutii referitoare la lista de viitori noi directori ai serviciilor deconcentrate.
La Craiova, dosarele pentru obtinerea locuintelor sociale de familiile evacuate din casele retrocedate fostilor proprietari nu au fost actualizate conform noilor criterii prevazute de lege.
google-analytics.com