Cautare

3285 de rezultate pentru "lista cu note la titularizare" (2.96 secunde)
Directia de Taxe si Impozite Craiova are de incasat de la craioveni circa 60 de miliarde de lei vechi. ... Pe lista neagra a celor urmariti de primarie figureaza nume cunoscute de firme, prin scandalurile in care au fost implicate.
Deocamdata, democratii sunt cuprinsi de febra cercetarilor sociologice, iar ezitarile sunt cu atat mai mari cu cat liderii democrati nu se feresc sa recunosca faptul ca Mazare este o nuca extrem de greu de spart.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a luat cunostinta ieri de lista de dotari independente pentru 2007, in valoare de 15.300.000 de lei (153 de miliarde de lei vechi).
Deputatul liberal Emil Strunga a prezentat ieri, in mod oficial, care sint oamenii propusi de Organizatia Judeteana PNL Galati pentru lista de candidati a partidului la alegerile europarlamentare.
Liderul Partidului Initiativa Nationala (PIN), Cozmin Gusa, a venit pregatit la conferinta de presa de ieri a partidului pe care-l conduce cu un "Top 10" al sustinatorilor presedintelui Traian Basescu.
Cu trei abtineri, liberalii din Executiv au primit votul de incredere al Delegatiei Permanente a partidului lor. Sambata, la intalnirea de la Brasov, a fost prezentat raportul de activitate al ministrilor Cabinetului Tariceanu.
Vicepresedintele PD Sorin Frunzaverde este cel mai probabil candidatul democrat la PE care va deschide lista partidului la alegerile pentru PE, a declarat ieri presedintele executiv al PD, Adriean Videanu.
Episcopul reformat T´´okés László, presedintele Consiliului National Maghiar din Transilvania, a declarat, sambata, ca cele sase organizatii care ii sustin candidatura pentru PE sunt impotriva unei liste comune cu UDMR.
Tibor, a anuntat ca luni, la ora 14.00, la Cluj Napoca are loc intalnirea dintre Marko Bela si Laszlo Tokes.
Listele cu candidati PC pentru alegerile europarlamentare au fost definitivate. Cap de lista este presedintele PC Timis, Maria Grapini.
Lista Partidului Liberal Democrat pentru alegerile europarlamentare il are pe primul loc pe presedintele liberal-democratilor, Theodor Stolojan. Liberal-democratii s-au reunit, vineri, in cadrul Delegatiei Permanente, in cadrul careia a fost validata lista candidatilor pentru europarlamentare.
Liberalii sunt din ce in ce mai departe de a-l avea pe Mihai Ungureanu pe lista de candidati pentru PE.
Desi unii dintre candidatii eligibili ar putea renunta la mandat in favoarea urmatorilor pe lista, calculul arata ca lista finala a politicienilor care ne vor reprezenta in Parlamentul European este urmatoarea:
Deputatul Gelil Eserghep va candida de pe locul doi pe lista Partidului Romania Mare pentru Consiliul Judetean Constanta. ... "Cine n-ar fi tentat sa candideze la Primaria Constanta?!
Deputatul Gelil Eserghep va candida de pe locul doi pe lista Partidului Romania Mare pentru Consiliul Judetean Constanta. ... "Cine n-ar fi tentat sa candideze la Primaria Constanta?!
Senatorul Dorel Constantin Onaca si decanul Baroului de Avocati, Ion Popescu, vor fi capii de lista ai PD-L la alegerile pentru Consiliul Judetean Constanta.
Oamenii din localitate sunt atasati de PDL si vom munci sa castigam alegerile", a declarat ieri Florin Mitroi, edilul comunei Valu lui Traian, punand astfel punct speculatiilor referitoare la posibila reintoarcere a sa sau a altor doi primari in PSD.
Deputatul Claudiu Pop este sigur de reusita partidului pe care il conduce la alegerile parlamentare, declarand ca lista propusa de PSD este "beton".
Ieri, dupa candidatii PSD, de la ora 11:00, la Biroul Electoral de Circumscriptie nr. 5 Bihor si-au depus lista cu candidati si reprezentantii PNL. Acestia au modificat in ultimul moment lista, trecandu-l, in locul actorului Daniel Vulcu, pe juristul Octavian Dan.
Vicepremierul Dan Nica este preferat de Mircea Geoana ca titular la MAI, au declarat, surse din PSD, care sustin ca Liviu Dragnea le spusese colegilor de partid inca din acest weekend ca va demisiona. Pe lista posibililor ministri de interne se mai afla si ministrul agriculturii, Ilie Sarbu, insa acesta nu-si doreste postul.
google-analytics.com