Cautare

727 de rezultate pentru "lavinia oprea" (3.06 secunde)
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
Gabriel Oprea ii declara RAZBOI lui Dragnea si vrea ALIANTA cu Ponta! ... Razvan Gheorghe) Asa cum PSnews.ro a dezvaluit, in urma cu mai bine de o saptamana, fostul vicepremier Gabriel Oprea revine, oficial, in jocurile politice. ... Domnul Oprea va reveni cu elan si putere de munca!
Ce spune Shakespeare despre desemnarea lui Gabriel Oprea ca premier interimar. ... Prin desemnarea lui Gabriel Oprea ca premier interimar, Victor Ponta a dat din mana altcuiva Puterea nu pentru o ora, nu pentru o zi, ci pentru o luna!
Uniunea pentru Progresul Romaniei, partidul independentilor care sustine PDL in parlament si la guvernare, si-a ales conducerea judeteana din Dolj in prezenta presedintelui executiv al UNPR, Gabriel Oprea, totodata ministru al apararii.
AmosNews / Balamaua Oprea si liberalii / Autor: Stelian TANASE Dupa caderea motiunii de cenzura s-a incercat printre liberali a se da vina pentru esec pe generalul Oprea.
Lavinia Sandru se chinuie din greu sa isi recapete statutul de politician de top, pe care l-a detinut in perioada in care a fost promovata de PD-L in Parlamentul Romaniei.
Interesul de partid al Presedintelui UNPR, Gabriel Oprea, excede stelele aceluiasi Ministru al Apararii Nationale, se arata intr-un comunicat de presa al Grupului PSD din Senat.
Lavinia Sandru si Darius Valcov au decis sa divorteze oficial dupa ce s-a scris ca nu ar mai forma un cuplu de mai multa vreme. ... ro conform careia Lavinia Sandru si Dariuv Valcov nu ar mai forma de ceva timp un cuplu a fost confirmata chiar de aceasta.
Familia Goste - Zorila, cuplu atat pe scena cat si in viata, impart bucuriile si greutatile cu publicul iubitor de folclor, ce le-a adus succesul de care se bucura astazi.Ei se prezinta in fata publicului, incarcati de respect si emotie, desi Lavinia poarta 6 luni de sarcina cu gemeni, nu se putea sa lipseasca de la un astfel de eveniment.
In acest lung rastimp, Emil Oprea, autorul principal al fraudei de peste 5 milioane de dolari reprezentand rambursari ilegale de TVA pentru exporturi fictive efectuate de firma Price Steel, s-a bucurat de liberate in Franta, SUA sau in alte colturi ale lumii, acolo unde mana scurta a Justitiei Romane nu a reusit sa-l ajunga.
Gabriel Oprea a demisionat joi din PSD, dupa ce miercuri a parasit conducerea PSD Ilfov, iar marti functia de ministru al Administratiei si Internelor.
Principalul vizat, ministrul Apararii, Gabriel Oprea, a fost printre cei mai plastici.
Octavian Andronic publica pe AmosNews articolul "Resaparea lui Oprea", pe care il puteti citi in continuare.
Pentru ca actele care dovedesc mostenirea pe care a primit-o de la mama sa sunt din anul 1937, Boia Oprea nu-si poate recapata drepturile firesti asupra terenului. ... Oprea de atribuire a terenului extravilan in suprafata totala de 17,9 ha a defunctei Stana Tarachiu, mama lui Boia Oprea.
Vicepresedintele PIN, deputatul Lavinia ßandru, a precizat ieri ca formatiunea sa este gata de "o colaborare cu un PSD reformat", in dorinta de a adera la PES.
Deputatul Lavinia ßandru, vicepresedintele PIN, a anuntat ieri ca va trimite DNA dosarul primarului municipiului Targu Mures, democratul Dorin Florea, pe care il acuza ca ar fi prejudiciat bugetul local cu peste 31 de miliarde de lei.
Lavinia a nascut ieri, 29 august, doua fetite sanatoase. ... "Gargaritele", caci asa isi alinta Lavinia fetele, s au nascut cu 2.300 kg, respectiv 2.800 kg greutate.
Lavinia Sandru-Rodica Stanoiu, gafa. ... Lavinia Sandru si Rodica Stanoiu au facut o gafa de proportii intr-o emisiune de la Realitatea TV pentru care au fost taxate de Mircea Badea. Iata dialogul purtat de Lavinia Sandru si Rodica Stanoiu in urma cu cateva zile: Lavinia Sandru: ... Lavinia Sandru:
Interpreta de muzica de folclor si mai nou, in ochii spectatorilor, mezzo soprana de succes, Lavinia Goste va sustine doua concerte inedite pe 1 si 8 martie, la Sala Teatrelli, ora 20:00, parte a spectacolului "Love is in the music", organizat de Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al municipiului Bucuresti.
Oprea nu-l tradeaza pe Ponta, dar il paraseste Iesirea nervoasa a lui Gabriel Oprea, principalul aliat in guvernarea Ponta, de la sedinta coalitiei de guvernamant n-a fost explicata inca, scrie Lucian Avramescu, director al AMPress. ... - Eu tin la Ponta, poate spune Oprea, l-am ajutat cat am putut.
google-analytics.com