Cautare

57582 de rezultate pentru "lampadare si suporturi pentru flori" (4.64 secunde)
Prin expunerea colecții de autor, 60 de icoane incondeiate pe oua de strut realizate de Mariana Andone-Rotaru, in asociere tematica cu icoane pictate pe sticla din colectiile Muzeului Taranului si ale Muzeului de Etnografie Brasov, vom prezenta publicului larg o abordare inedita a Oului Pascal, mijlocita de dialogul dintre cele doua tipuri de exponate.
In cadrul targului Traditii si flori de sarbatori din Parcul Cismigiu ii gasiti si pe cei de la standul Botiza, Maramures. La stand le gasiti pe Iulia Corau, care conduce aceasta afacere, alaturi de tinerele Viorica Bobocea, Emanuela Traista si Marya Trifoi.
Retete utilizate UZ INTERN Coada soricelului - infuzie dintr-o lingura de flori, la o cana cu apa (300 ml). ... Mesteacanul- infuzie dintr-o lingurita de frunze uscate si maruntite, la o cana cu apa clocotita (250 ml).
Iubito,/esti ca o primavara/cioplita-n privighetori/si-n cintec/de dragoste. ... dor scaldat in ploi de flori; dor scaldat in flori de raze; dor scaldat in flori de camp;
Mai e o luna pana la Sfantul Nicolae si putin mai mult pana la Craciun, astfel ca, in perioada urmatoare, cheltuielile craiovenilor vor creste, ca si nevoile de finantare.
ba, asa cum sunt concepute, pot accentua recesiunea si chiar stopa o redresare de durata si solida a statului roman. Sunt masuri ale disperarii, simpliste si din topor, elaborate pe genunchi, dupa ce guvernul a descoperit ca nu-i poate pacali pe reprezentantii FMI.
Anul acesta, in perioada sarbatorilor de iarna, Romsilva va vinde peste 130.000 de brazi si molizi. Potrivit declaratiilor date presei centrale de directorul institutiei, costul acestora va fi cuprins intre noua si 25 de lei.
Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinut de Vodafone, B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura in weekend-ul 5-7 iulie, in aer liber, in acelasi B’ESTFEST Park din Bucuresti-Tunari.
38, Bucuresti) am vazut o expozitie cu totul si cu totul originala. ... De ce mi-am adus aminte acum, dupa atata timp, de aceasta expozitie si de Carolina Ilica? Pentru ca zilele acestea m-am gandit deseori la mama mea, scriitoarea Areta Sandru.
FARCAS) La inceputul anului 2015, Ben Emlyn-Jones, un blogger pe subiecte controversate, comenta ca, la foarte putin timp dupa lansarea, in 1995, a faimosului film al lui Ray Santilli despre o autopsie extraterestra, a aparut si o inregistrare similara, mult mai putin cunoscuta, nu mai putin incitanta, care nici pana azi nu a fost definitiv clarificata.
Pedaland pe sosea, de Areta Sandru Timpul va fi acelasi - ne spuse batranul din fotoliu, pregatindu-si o tigara - indiferent daca va fi masurat de un ceas de mana sau de clepsidra, timpul va fi la fel chiar daca ti se va parea ca pe-un cadran de nisip minutele se scurg mai usor, timpul va fi acelasi, v-o spun eu, mai zise el si incepu sa fumeze.
Targ de Sfantul Andrei la Muzeul Taranului Mestesugari, ateliere, teatru pentru copii, bucate traditionale 29 noiembrie - 1 decembrie 2013 De vineri, 29 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, de la 10 de dimineata la 6 pe seara, mestesugari priceputi si artizani din toata tara vin la Muzeul National al Taranului Roman cu obiecte frumos lucrate:
Pana pe 13 aprilie, la Cinema Studio, Elvira Popescu si Union vor rula peste 20 de filme puternice, pe teme politice actuale, unele propuse sau nominalizate la Oscar, in doua sectiuni mari: Competitia si Panorama.
ANAF intentioneaza sa renunte la declaratiile fiscale depuse pe discheta insotita si de hartie si sa introduca, de la 1 ianuarie 2008, declaratiile fiscale pe hartie cu informatia codificata prin cod de bare.
Noua generatie beneficiaza de un design mai dinamic si vine cu imbunatatiri in domeniile sigurantei pasagerilor si protectiei mediului inconjurator printr-un consum de carburant mai mic si emisii de noxe reduse.
Discutiile privind adoptiile in Romania au fost variate si chiar aprinse, de multe ori. Este un subiect cu o incarcatura emotionala in sine, dar consider ca tocmai aici ar trebui sa se vada si mai mult rolul unui stat puternic si al unui for legislativ solid.
Cand toti oamenii activi isi incep ziua apasand pe butonul care deschide calculatorul, cand cei sub 25 de ani nu au mai folosit hartia nici macar pentru a scrie o scrisoare, cand numarul cititorilor de presa on-line a crescut de circa patru ori in ultimii ani, este clar ca viitorul presei va fi pe Internet.
Rosales si prezentate intr-un recent articol, intitulat The Fall of the Iron Curtain and the Return of the Humanoids (Caderea cortinei de fier si reintoarcerea umanoizilor), consacrat teritoriului fostei URSS si anului 1989.
in baza unei proaspete prevederi legislative, bancile si magazinele cu vinzari in rate sint obligate ca, incepind de saptamina aceasta, sa afiseze dobinzile anuale efective (DAE), pentru a nu mai trage teapa clientilor prin ascunderea diverselor comisioane si taxe percepute dupa incheierea contractelor de creditare sau de vinzare-cumparare l Aceste taxe suplimentare ajung uneori chiar sa dubleze dobinzile promovate in brosuri si in campaniile publicitare, fara ca cei care le contracteaza credite sa aiba habar de existenta acestora l Le descopera abia dupa ce trebuie sa plateasca prima rata si afla cu stupoare ca la aceasta se mai adauga diverse taxe de asigurari, comisioane etc.
In cadrul ASIA FEST 2014 sunt si cei de la APRT (Asociatia de Prietenie Romano-Turca) si cei de la HALT (cursuri de limba turca, engleza si romana).
google-analytics.com