Cautare

1532 de rezultate pentru "junior sport" (4.29 secunde)
Recent s-a deschis prima clinica de nutritie din Romania, dedicata copiilor si adolescentilor, KiloStop Junior in prezenta jurnalistilor, bloggerilor si a persoanelor publice.
O condamnare de sase luni de inchisoare a primit si Alexandru Crisan senior • In ciuda unui prejudiciu de peste sase miliarde de lei, cei doi Crisan ar putea scapa de executarea pedepsei, intrucit perioada in care au stat in arest coincide cu lunile de condamnare • Alexandru Crisan junior a fost trimis in judecata si de Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie • Uzina de Reparatii din Rovinari la care Crisan a fost patron nu reuseste nici in prezent sa isi revina Alexandru Crisan junior, fostul patron al UREX Rovinari, societate pe care a falimentat-o, a fost condamnat de o instanta din Bistrita la opt luni de inchisoare, pentru infractiunea de inselaciune.
Copiii vor avea propriul lor Bookfest - Bookfest Junior, un spatiu dedicat exclusiv lansarilor si evenimentelor pentru cei mici.
Programul complet al meciurilor de la Euro 2012 TVR 1 a sublicentiat catre Dolce Sport o parte din drepturile de televizare a Campionatului European de fotbal din 2012, din Polonia si Ucraina. ... Rusia - Cehia (Grupa A, Wroclaw, ora 21:45) - Dolce Sport 9 iunie:
Polonia - Grecia, 8 iunie, ora 19:00 - TVR 1 Rusia - Cehia, 8 iunie, ora 21:45 - Dolce Sport Grecia - Cehia, 12 iunie, ora 19:00 - Dolce Sport Polonia - Rusia, 12 iunie, ora 21:45 - TVR 1 Cehia - Polonia, 16 iunie, ora 21:45 - Dolce Sport Grecia - Rusia, 16 iunie, ora 21:45 - TVR 1 GRUPA B:
Cei mai cunoscuti dintre acestia sint Alexandru Crisan senior si junior si Constantin Dilgoci. ... Cele mai multe sponsorizari, dar si cele mai multe tepe, au fost facute de oamenii de afaceri brasoveni Alexandru Crisan senior si junior, tata si fiu.
- Drumul dvs in sport a inceput prin practicarea artelor martiale. ... Este cel care a trezit in mine dorinta nebuna de a face sport.
AS Constructorul 2012, CSJ Stiinta U Craiova, Dynamik Junior Craiova si Dynamik Craiova. ... AS Constructorul 2012 - Dynamik Junior Craiova (ora 10.00), CSJ Stiinta U Craiova - Dynamik Craiova (ora 11.00), etapa a II-a: Constructorul - Dinamik (ora 18.00), Dynamik Junior - CSJ (ora 19.00);
Show-ul Vocea Romaniei Junior s-a incheiat, iar INNA si copiii din echipa ei au pregatit o piesa pe care au lansat-o cu videoclip oficial: ... Sunt recunoscatoare pentru experienta Vocea Romaniei Junior si ma bucur ca am in echipa mea copii atat de frumosi si minunati.
Multiplul campion national isi doreste sa schimbe mentalitatea tinerilor si ii indruma catre sport, dar mai ales spre culturism, sperand sa "gaseasca" ... A primit totul de la sport si acum vrea sa intoarca serviciul, mai ales in aceste vremuri tulburi, cand tinerii au cu totul alte preocupari.
Romtelecom schimba identitatea vizuala a canalului TV Dolce Sport Incepand de vineri, 1 iunie, de la ora 18.30, televiziunea de sport a Romtelecom, Dolce Sport, are o noua identitate vizuala, schimbare facuta in contextul in care pe parcursul verii se vor difuza campionatul Euro 2012 si Jocurile Olimpice de la Londra, a anuntat vineri operatorul de comunicatii electronice.
Vineri, 13 septembrie - Ceahlaul Piatra Neamt - FC Brasov, ora 19.00, Dolce Sport - Pandurii Targu Jiu - Dinamo, ora 20.30, Digi Sport Sambata, 14 septembrie - Steaua - Sageata Navodari, ora 19.00, Digi Sport Duminica, 15 septembrie - Corona Brasov - Gaz Metan Medias, ora 17.00, Digi Sport - Petrolul Ploiesti - Concordia Chiajna, ora 19.00, Digi Sport - Universitatea Cluj - CFR Cluj, ora 21.30, Digi Sport Luni, 16 septembrie - FC Viitorul - FC Botosani, ora 19.00, Digi Sport - Otelul Galati - Astra Giurgiu, ora 19.30, Dolce Sport - FC Vaslui - ACS Poli Timisoara, ora 21.30, Digi Sport
NU EXISTA LIMITA DE VARSTA PENTRU SPORT Activiatea fizica este esentiala pentru prevenirea bolilor cardiace si pentru a diminua consecintele lor odata aparute. Exista tipuri de sport adaptate fiecarei varste. ... Astfel ca indiferent de varsta, daca aveti sau nu boala de inima exista un sport care vi se potriveste.
Este director editorial la revistei Junior Sport si coordonator de proiect impreuna cu Cristian Topescu al campaniei - Trimiteti copiii la Sport - lansata in iunie 2012 ,care are la baza cel mai important proiect educativ si cultural pentru copii si tineret din Romania.
Cristian Scutaru - owner .1Concept Dana Visanescu - Master Stylist Alin Mihalache - Educational Manager Andreea Lascu - Nail Specialist Corina Schiau - Junior Nail Technician Marius Gruia - Master Stylist Antonio Strat - Stylist Roxana Ionescu - Junior Stylist Diana Theodorescu - Junior Stylist Cosmin Patulea - make-up artist "Anul acesta, se poarta nuante de par cat mai naturale:
Trofeul a fost cucerit de CSJ Stiinta U Craiova, trupa lui Nelu Ciocan inregistrand doua victorii, 3-2 cu Dinamyk Craiova (antrenor Costel Dumitrascu) si 3-1 cu AS Constructorul 2012 (antrenor Dan Deliu), si o infrangere, 0-1 cu Dinamyk Junior Craiova (antrenor Filip Popescu).
Junior Drogba va sustine echipa Chelsea, acolo unde fratele sau, Didier Drogba, a jucat multi ani la rand, iar Delia va face echipa cu prietenii sai romani si va fi de partea Stelei.
Adi Popa a avut primul sut periculos spre poarta lui Silviu Lung Junior. ... Dupa pauza Junior Morais a respins din fata portii goale dupa ce sutul lui Adi Popa a trecut pe langa Lung.
Budescu si Junior Morais au marcat pentru Steaua, dupa ce Bottani a deschis scorul pentru Lugano. ... Dupa pauza Constantin Budescu (58) si Junior Morais (64) au adus-o pe Steaua in avantaj in doar sase minute si au semnat prima victorie in deplasare in grupele Europa League dupa 5 ani.
Prietena buna cu fratele acestuia, Junior Drogba, care a jucat in filmul ei de debut, "D’ORA", actrita si regizoarea nu rateaza nicio petrecere a familiei Drogba. Cu Junior merge impreuna la meciuri, dar si la petrecerile mondene de la Londra, acolo unde este invitata in cercurile selecte.
google-analytics.com