Cautare

731 de rezultate pentru "jaf amanet arad" (4.29 secunde)
la Timisoara, pentru prima oara, precum si la Arad, Lugoj, Cugir etc.
PD racoleaza de la Constanta la Arad Totodata, dupa primarul social-democrat al municipiului Mangalia, Zamfir Iorgus (foto), care a ales PD Constanta, inca trei edili ai PSD vor parasi organizatia judeteana condusa de Radu Mazare.
Pana acum, pentru sustinerea platformei liberale s-a mai format un grup de initiativa la Arad, condus de fostul presedinte al PNL Arad Sever Jurca, care este consilier judetean si din care mai fac parte consilierii judeteni Adrian ¥olea si Eugen Vancu, Lazar Cioloca - consilier local la Buteni si Dacian ¥olea.
Nicolae Popa a declarat ieri ca declaratiile recente ale presedintelui UDMR Markó Béla, de la Arad, privind instaurarea autonomiei teritoriale in ¥inutul Secuiesc, constituie "o noua obraznicie, care nu mai poate fi tolerata, si o incalcare flagranta a Constitutiei Romaniei".
Presedintele PNG Arad, Helmuth Duckadam, a declarat ieri ca a dizolvat trei organizatii din judet ale partidului, unde liderii nu s-au mai implicat in actiunile politice, el afirmand ca va continua curatenia de primavara in partid.
Ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, a declarat, vineri, ca nu vrea sa comenteze declaratiile facute de Theodor Stolojan la Arad, dar a spus ca, "pe vremea cand era mai scump la vorba", liderul democrat-liberal "parea ceva mai inteligent".
Conform surselor citate, este vorba despre filialele Alba, Arad, Bihor, Brasov, Cluj si Mures.
De cealalta parte, Mihai Bar s-a aratat consternat de lipsa de profesionalism a celor care au intocmit lista precizand ca pe ea se gaseste si Rodica Herlo care este presedintele organizatiei locale de femei din Arad si care nu are nicio legatura cu judetul Bihor.
De cealalta parte, Mihai Bar s-a aratat consternat de lipsa de profesionalism a celor care au intocmit lista, precizand ca pe ea se gaseste si Rodica Herlo care este presedintele organizatiei locale de femei din Arad si care nu are nicio legatura cu judetul Bihor.
Actorul Ion Dichiseanu si luptatorul Catalin Zmarandescu vor candida in Capitala din partea PNG-CD, alaturi de liderul partidului, George Becali, in timp ce fostul fotbalist Helmuth Duckadam va candida in judetul Arad. ... Un alt candidat PNG-CD este Helmuth Duckadam, care va candida in judetul Arad.
Guvernul a decis, miercuri, schimbarea din functie a prefectilor din judetele Alba, Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj si Galati si a unor subprefecti din judetele Maramures si Neamt, potrivit unui comunicat remis de Guvern.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban (foto), a declarat, joi, la Arad, ca 22 de organizatii liberale din tara au recomandat delegatilor la congresul partidului sa voteze cu Crin Antonescu pentru functia de presedinte al Partidului National Liberal.
De exemplu, presedintele in exercitiu, desi nu si-a anuntat inca candidatura la alegerile prezidentiale, aflat la Arad weekend-ul trecut, a facut obisnuita baie de multime, in timp ce oamenii lui se asigurau ca toata lumea are macar un calendar din care sa le zambeasca Traian Basescu.
Crin Antonescu a spus, in fata a sute de membri si simpatizanti ai PNL si sustinatori ai candidaturii sale, la Casa Sindicatelor din Arad, ca actualul sef al statului "lucreaza, de 5 ani, doar in interesul personal si in interesul partidului din care provine".
Alba, Arad, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Cluj, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Mehedinti, Mures, Neamt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Vaslui, Valcea si Vrancea.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la Arad, ca anuntul PD-L prin care parlamentarii acestei formatiuni renunta la cererea de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului nu inseamna ca democrat-liberalii au pus capat "bataliei" pentru functii, ci doar ca si-au dat seama ca demersul lor este "o batjocura" la adresa populatiei.
Dascalu s-a aflat la conducerea Inspectoratelor Judetene de Politie din Arad si Timis, intre 2005 si 2007. Potrivit declaratiei sale de avere din 2009, acesta detine un apartament in Arad si doua case.
Lazar a condus pana anul trecut organizatia pesedistilor din Arad, a fost secretar de stat la Ministerul Muncii in primul Guvern Boc si purtatorul de cuvant al Departamentelor PSD in mandatul lui Geoana.
Mai mult, seful PRM sustine ca o regiune de tip Harghita-Covasna-Mures-Alba-Arad ar putea sa faca UDMR sa ramana la guvernare.
Vineri, ministrul Transporturilor a declarat ca in acest an vor fi finalizati aproape 130 de kilometri de autostrada, respectiv tronsoanele Timisoara-Arad, Medgidia-Constanta si Bucuresti-Ploiesti si centurile oraselor Arad si Constanta.
google-analytics.com