Cautare

1406 de rezultate pentru "italian de comert" (4.39 secunde)
Bani de la stat pentru infiintarea unei florarii.
Recent, a avut loc la Hotel Marshal Garden evenimentul Italian Beauty & Care Day, la care au participat operatorii specializati (importatori si distribuitori de cosmetica profesionala si de larg consum, produse de ingrijire personala, reprezentanti ai lanturilor farmaceutice, etc), precum si jurnalisti din presa specializata si generalista.ev.
Miercuri, 22 noiembrie, se desfasoara la Hotelul Athenee Palace Hilton evenimentul cu titlul Degusta Italia organizat de ICE-Agentia Italiana pentru Comert Exterior - Biroul din Bucuresti, sub patronajul Ambasadei Italiei. Peste 80 de societati, importatori, distribuitori, buyeri din marile lanturi de vanzare retail, Ho.Re.Ca.
Federatia Patronilor Bihor, in colaborare cu Consiliul Judetean Bihor, BTL Design si Primaria Oradea, organizeaza, in perioada 16-17 noiembrie, Conferinta de cooperare economica Romania - Italia 2006, in sala "Gen.
Sala mare a Consiliului Judetean Bihor a gazduit, ieri, lansarea programului intitulat "Strategia Nationala de Export pe 2006".
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri decretele de revocare a lui Zsolt Nagy din functia de ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei si de numire in acest post a lui Iuliu Winkler.
Presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, Mihai Daraban (foto), nu vrea sa mai auda de persoana care la sfarsitul anului 2007 pretindea sume de bani in numele sau.
Presedintele PSD Mircea Geoana, presedintele Senatului Romaniei, a intreprins, vineri, 21 august 2009, o vizita oficiala in Republica Liban unde s-a intalnit cu Michel Sleiman, presedintele Republicii Libaneze si cu Fouad Siniora, prim-ministrul cabinetului de tranzitie.
Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta si primvicepresedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei a participat, in perioada 2-3 noiembrie a.c., la vizita la Essen (Germania) a delegatiei oficiale condusa de premierul Adrian Nastase.
Masa de Craciun va costa o familie cu patru membri circa 2,5 milioane de lei. ... Faptul presupune pentru multi romani un efort financiar de proportii. De cele mai multe ori, in urma acestui eveniment se ramane cu buzunarele (si burtile?!) goale.
BCR, CEC si Electroputere sunt punctele de atractie pentru investitorii nemti. De altfel, aflat in vizita la Berlin, presedintele Basescu incearca sa convinga oamenii de afaceri germani sa investeasca mai mult in Romania.
Conform Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, valoarea comertului electronic ar putea ajunge, la sfarsitul acestui an, la 80 milioane de euro, ponderea de aproximativ 90% fiind detinuta de tranzactiile operate de catre clientii din afara tarii.
In primele sase luni ale anului, indicele brut al productiei din industria prelucratoare a inregistrat o crestere de 4,0 procente, fata de perioada corespunzatoare a anului precedent; pe total industrie, indicele brut a fost de 103,0%.
Camera de Comert Imobiliar din Romania propune Ministerului Finantelor introducerea unui sistem unitar de impozitare a firmelor, prima varianta luand in calcul un nivel al TVA de 30% si un impozit pe profit si venit zero, iar cea de-a doua o cota TVA de 15% si un impozit pe venit de 5%.
7 oameni de afaceri galateni, a caror avere totala a fost estimata intre 191 si 208 milioane de dolari, fac parte din rindul celor mai bogati 300 de romani, potrivit clasamentului intocmit de revista “Capital”.
Mihai Daraban, vicepresedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si presedinte al Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, a participat luni, 28 noiembrie a.c., la festivitatea de decernare a diplomelor si trofeelor firmelor romanesti care s-au clasat pe primele pozitii in cadrul editiei a XII-a a „Topului National al Firmelor”, se arata intr-un comunicat al CCINA.
La Muzeul de Arta Constanta va avea loc la data de 9 martie a.c., incepand cu ora 11.00 dezbaterea cu tema "Prioritati locale:
La cererea Asociatiilor Profesionale care fac parte din Camera de Comert si Industrie a Romaniei, a avut loc, la sediul CCIR, o intalnire consacrata proiectului de lege privind sistemul cameral din Romania.
Elvetia va aloca in urmatorii trei ani 1,13 milioane de euro pentru finantarea unui program de asistenta tehnica care vizeaza cresterea competitivitatii exporturilor romanesti, potrivit Ministerului Economiei si Comertului (MEC).
Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, declara recent ca "BCR se poate trezi oricand cu solicitari de executare a unor garantii din partea unor state arabe", titreaza publicatia on-line "Afacerea" a Camerei de Comert si Industrie Bucuresti.
google-analytics.com