Cautare

59226 de rezultate pentru "isj satu mare posturi propuse pentru restrangere" (9.28 secunde)
Revenirea Emiliei Murineanu (foto) la sefia Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Constanta dupa ce a condus o buna perioada AJOFM Satu Mare este si acum pe buzele unor carcotasi.
"Este vorba despre Timis, Vaslui, Bacau, Satu Mare, Mures si Teleorman", a precizat Borbely. Ministrul a mentionat ca, in acest moment, in Mures functioneaza ilegal doua depozite pentru deseuri, iar cei din Satu Mare duc gunoiul in alt judet.
Simbata si duminica, in fata Hotelului "Dacia”, Primaria municipiului Satu Mare a amplasat o urna in care satmarenii au putut introduce orice suma de bani pentru a veni in ajutorul sinistratilor din Banat.
Prin ordin al presedintelui Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, secretar de stat Razvan Tiru, la conducerea Directiei Sanitar Veterinare Satu Mare a fost numit dr. ... Numirea este valabila incepind cu 1 aprilie si, pina la organizarea concursului pentru ocuparea definitiva a postului de director, dr.
Biroul Electoral Central (BEC) a dat publicitatii, ieri seara, rezultatele finale ale alegerilor in judetul Satu Mare. ... Pentru Senat, UDMR a cules 51.765 de voturi - 34,73%, UN PSD+ PUR 44.084 voturi- 29,57%, Alianta D.A. ... Pentru Camera Deputatilor:
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a efectuat ieri o vizita in judetul Satu Mare. ... Nastase a donat aici, drept cadou de Paste, 50 de mingi de fotbal si handbal si a promis ca va reveni cu alte 400 de mingi pentru toate scolile din judet.
Gabriela Dorgai (foto) era actrita de 25 de ani, timp in care a jucat nenumarate roluri alaturi de colegii de la Satu Mare. ... Politisti din Bucuresti au fost trimisi la fata locului pentru a da de urma bestiei cu chip de om.
Presedintele organizatiei judetene Satu Mare a Partidului Conservator, Radu Pop, si-a dat demisia din functie, dar va ramane la conducerea filialei pana se va gasi un presedinte interimar potrivit.
Aproape 1.000 de firme din judetul Satu Mare au datorii la bugetul de stat de 1.225 miliarde de lei.
Popescu Adrian (Craiova - Dolj), Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare - Satu Mare), Arbitru AVAR: Dansa Ciprian Florin (Satu Mare)
Presedintele PSD Victor Ponta a declarat ca cere ca pensiile si salariile militarilor, medicilor, profesorilor si magistratilor sa nu fie atinse de masurile propuse de presedinte si de guvern.
Conducerea societatii Alro Slatina pe de o parte cheltuieste bani pentru modernizarea vilei de protocol de la Izvorani, judetul Ilfov, iar pe de alta se pregateste sa dea oamenii afara.
De asemenea, tinand cont ca principalul partener al CN ACN este Combinatul Metalurgic de la Galati, care, in prezent, traverseaza o serie de probleme financiare, motiv pentru care a procedat la o restrangere de activitate, este firesc si ca volumul marfurilor care se transporta pe canalele navigabile romanesti de la si catre acest combinat sa se diminueze, a aratat Valentin Zeicu.
Ieri, la prima ora, cei doi sefi cu state vechi in fruntea Fiscului doljean au fost mai intai reconfirmati in functii de conducerea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), dupa care au primit preavizul pentru inca 30 de zile.
Iohannis a declarat, intr-o conferinta de presa, ca "se pot face reduceri in administratie" si implicit economii la bugetul public daca se impun alte modele de administratie, dar nu "prin a taia posturi", relateaza Mediafax.
intrucat Mihai Vlad si-a exprimat dorinta de a fi mentinut in functia pe care o detine, iar marcel Sampetru si George Balan sunt in asteptarea unei oferte de ocupare a unor posturi de conducere in interiorul Ministerului Public (Parchetul General si alte Parchete), au convenit sa uzeze de informatiile la care Mihai Vlad are acces datorita functiei detinute (sef Serviciul Informatii Ilfov).
Puteti citi in continuare textul declaratiei politice, prin care Ionut Vulpescu acuza Ministerul Culturii pentru ca de o jumatate nu a facut nimic pentru deschiderea, la Targu Jiu, a nou-infiintatului Muzeu National Constantin Brancusi. ... Un eveniment extrem de potrivit pentru a fi celebrat in nou-infiintatul Muzeu National Constantin Brancusi.
Poate ca executivul a impus un numar maxim de posturi de fiecare tip de unitate administrativa, insa "guvernul din teritoriu" nu stie deocamdata foarte exact unde si cat ar trebui sa restructureze.
Evenimentele care au urmat dupa plecarea de la guvernare a conservatorilor au aratat cit de flaminda este actuala Putere dupa posturi. ... Astfel a aparut nominalizarea lui Mircea Toader pentru acest post.
In noua schema executiva, PNL mai are 19 posturi de secretari de stat, PD - 14, UDMR - 7 si PC - 6.
google-analytics.com