Cautare

870 de rezultate pentru "invatamant" (3.27 secunde)
Ordonanta de urgenta a guvernului din octombrie, prin care cresterile salariale din învatamânt au fost amânate pâna în aprilie 2009, este neconstitutionala deoarece afecteaza „drepturi complexe, care includ si dreptul la salariu, si dreptul la conditii rezonabile de viata, care sa asigure un trai civilizat si decent cetatenilor“.
Senatorul Darius Bogdan Valcov i-a adresat o INTREBARE Ministrului delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Mihnea Cosmin Costoiu. ... Infiintarea unei forme de invatamant tehnic superior in Municipiul Slatina. ... Iar resursele pe plan local sunt limitate doar la nivel de invatamant tehnic liceal.
Mai mult decat atat, conform cercetarilor, copiii unor parinti implicati absenteaza mai rar de la scoala, se comporta mai bine in mediul de invatamant si acced cu usurinta la nivele mai inalte de educatie. ... Doresc sa mai fac cateva precizari, tot referitoare la elemente din sistemul de invatamant.
Unitatile de invatamant preuniversitar si competitia ,, Scoala europeana" 2014", pe care o puteti citi in continuare. Competitia "Scoala Europeana" se adreseaza unitatilor de invatamant preuniversitar care au fost si sunt implicate in programele europene din domeniul educatiei si formarii profesionale.
Ce trebuie sa faca absolventii institutiilor de invatamant din promotia 2014 pentru a beneficia de somaj Absolventii din promotia 2014 care doresc să
Avem asteptari ca acestia sa invete, sa fie olimpici, sa fie premiati iar sistemul nostru de invatamant sa fie macar pe pozitii de egalitate cu cel din Finlanda. Asteptarile noastre sunt pozitive numai ca, daca deschidem ochii, ne loveste cruda realitate din sistemul de invatamant:
Propunerea legislativa prevede acordarea pensiilor de serviciu pentru cadrele didactice din mediul preuniversitar, care au o vechime de 30 de ani in invatamant. ... Proiectul legislativ a primit raport favorabil din partea Comisiei de invatamant.
"Astept insa cu interes sa gasesc conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca noul inspector general, deoarece pana in prezent, in aceasta ordonanta, nici macar titulatura in invatamant nu este o conditie pentru viitorii candidati.
Basescu a avut inainte de ceremonia de investire a noului ministru o scurta intrevedere cu proaspatul detinator al portofoliului Educatiei, acesta din urma asigurandu-l pe presedinte ca va continua procesul de reforma din sistemul de invatamant romanesc. ... Principalele revendicari ale sindicalistilor din invatamant sunt:
El a sustinut ca, in forma inaintata Parlamentului, proiectul nu contine rectificarile bugetare stabilite de primul-ministru in urma discutiilor cu reprezentantii sindicatelor din invatamant. ... „Acordul cu sindicatele din invatamant va fi pus in aplicare in momentul in care greva va inceta.
Potrivit inspectorului scolar general al ISJ Dolj, profesor Diana Busoi, "elevilor si profesorilor le-au fost puse la dispozitie de catre unitatea de invatamant gazda toate spatiile necesare. ... ), vor fi transportati la Scoala din Bistret, unitate de invatamant unde procesul educational se desfasoara in conditii optime.
Dupa cinci zile de vacanta petrecute in Turcia, parlamentarii din Comisia pentru invatamant au ajuns la concluzia ca au nevoie de o camera de joaca la Parlament, ca medicii romani sunt mai buni decat cei turci, ca "ciorba turca" nu este cine stie ce si au constatat ca au pus cateva kilograme pe ei din cauza baclavalelor.
Adrian Secrieru, consilier al PNG-CD, este nemultumit de faptul ca, desi este luna septembrie, banii alocati de la Guvern pentru reabilitarea institutiilor de invatamant din Galati s-au cheltuit abia pe jumatate.
Problema sigurantei in unitatile de invatamant, din punct de vedere al instalatiilor termice, ramane de actualitate, iar sistemul de invatamant romanesc ramane un adevarat pericol pentru elevi.
Peste o mie de sindicalisti ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), printre care si o delegatie de 40 de profesori din Botosani, au protestat ieri in fata Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", unde s-a desfasurat sedinta de Guvern.
"Politia Romana informeaza ca incep inscrierile in institutiile de invatamant proprii si subordonate Ministerului Administratiei si Internelor, precum si in institutiile de invatamant ale Ministerului Apararii Nationale si Serviciului Roman de Informatii care pregatesc specialisti pentru nevoile Ministerului Administratiei si Internelor.
17 institutii de invatamant din Oltenia isi vor inaugura, la sfarsitul lunii octombrie, atelierele de practica reabilitate cu fonduri europene, in cadrul Programului PHARE TVET 2003, care a beneficiat pentru aceasta regiune de o finantare de circa 2,7 milioane de euro.
Absolventii care în 60 de zile de la data finalizarii formei de învatamânt urmate nu se înregistreaza la AJOFM ca persoane aflate în cautarea unui loc de munca pierd dreptul de a beneficia de somaj. Conform legislatiei în vigoare, persoanele care în termen de 60 de zile de la absolvirea unei institutii de învatâmânt (inclusiv scoli speciale pentru persoane cu handicap) nu au reusit sa se încadreze în munca potrivit pregatirii profesionale pot beneficia de indemnizatie de somaj.
Ideea fondarii clubului a venit atunci cand scolile au aratat un interes sporit pentru atelierele creative pe care Dremel a inceput sa le organizeze in cadrul institutiilor de invatamant inca din anul 2010.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declarative politica intitulata "Mediocritatea sistemului de invatamant", pe care o puteti citi in continuare. ... promovam un sistem de invatamant mediocru. Scaderea performantei din invatamant ar trebui sa dea nastere unor dezbateri privind standardele universale de calitate.
google-analytics.com