Cautare

1423 de rezultate pentru "interviu cu sfetcu" (3.45 secunde)
Intr-un interviu realizat, pe data de 24 iunie 2018, de George Knapp, reporter veteran, la emisiunea de radio: ... au fost raportate sute de incidente cu aeronave neidentificate, posedand proprietati pe care la ora actuala nu le putem explica.
Sa luam cu inceputul. ... Mama provenea din familia Stroestilor, o veche familie de militari, mosieri cu mari intinderi de pamant, pina la 1877. ... Un om cu picioarele pe pamant se naste pe mare.
Interviu cu prof.univ.dr. ... In urma unui discutii telefonice cu profesorul meu, domnul Bohndorf, comisia s-a decis pentru mine. ... Unde poti educa, in Romania, cu tehnologie noua, in afara unui centru privat, un medic specialist? ... Daca nu ai profesori, s-a terminat cu educatia.
Interviu cu prof.univ.dr. ... Mie imi placuse pediatria, la Cluj o facusem cu profesorul Butnariu, un mare pediatru. ... In anexa unui alt dispensar medical am primit in folosinta o camera cu o baie in care era si toaleta.
Interviu cu prof.univ.dr. ... Dupa depunerea cererii de emigrare din Romania, un an de zile a fost somer, pana in 1982, cand, cu ajutorul tatalui sau, a obtinut un post de medic de tara la dispensarul medical din satul Ditesti, judetul Prahova.
L-am cunoscut pe fizicianul Ancu Dinca in urma cu cativa ani. ... Avea in curte o centrala eoliana, cultiva rosii si alte legume, iar casa era incalzita cu o centrala solara.
Asa incepe un interviu interesant realizat, la mijlocul anului 2019, de Jeremy Corbell si George Knapp, cu comandorul David Fravor, unul dintre cei mai experimentati piloti de vanatoare din istoria americana.
Nemaifiind parlamentar si apropiindu-se de inteleapta varsta de 60 de ani, Petre Roman a declarat - intr-un interviu realizat de Mediafax - ca a inceput sa faca investitii in domeniul energiei si al constructiilor marilor complexe imobiliare si ca are mai mult timp pentru lecturi, cariera universitara si excursii in natura.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat luni, intr-un interviu acordat unui post de radio francez, ca este in favoarea unei republici parlamentare, in conditiile in care sistemul semiprezidential poate favoriza o situatie tensionata intre presedintie si executiv.
Purtatorul de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu, a declarat ca primul-ministru a vrut sa discute ieri, la sedinta de guvern fata in fata cu Macovei, dar aceasta a trimis in loc un secretar de stat.
In replica, Tariceanu il acuza pe presedinte de impostura si de faptul ca "jongleaza cu jumatati de minciuna". ... Intr-un interviu acordat unui ziar central, seful Executivului spune ca presedintele Romaniei se afla intr-o continua campanie electorala si ca a devenit autorul unor actiuni ostile.
Presedintele Traian Basescu a declarat duminica intr-un interviu Hotnews-BBC ca, din perspectiva propriilor asteptari, referendumul este un esec major, si nu exclude repetarea lui daca nu reuseste sa convinga partidele ca cele patru milioane de voturi trebuie valorificate printr-o lege.
Sunt un om care a facut politica asumat pana acum si voi continua la fel", a afirmat Elena Udrea, intr-un interviu acordat unui cotidian central.
Fostul vicepresedinte al PSD Ioan Rus se declara, intr-un interviu publicat luni in cotidianul "Ziua de Cluj", "dezamagit" de prestatia presedintelui partidului, Mircea Geoana, care nu s-a putut ridica la nivelul proiectului de modernizare a PSD si il acuza pe acesta de lipsa de barbatie.
De profesie avocat, activeaza ca lector la Universitatea "Spiru Haret" din Craiova.Pentru ocuparea functiei de presedinte-director general al CAS Dolj a concurat cu pedelista Ileana Serban, alt consilier judetean.
Evan Thomas a facut aceasta declaratie intr-un interviu pentru canalul american de televiziune MSNBC.Rugat sa compare perioada prezenta cu cea din timpul presedintiei lui Ronald Reagan, Thomas a spus ca "in 1984, noi eram baietii buni. ... Obama are, cu adevarat, un obiectiv diferit.
"Nu vreau sa intru in disputa cu presedintele Basescu. ... Eu sunt profesor si niciodata nu m-am indepartat de scoala si nu vreau sa legam reforma in invatamant de alegerile prezidentiale", a declarat ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, ca reactie la acuzatiile aduse de seful statului, intr-un interviu televizat.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, afirma, in cadrul unui interviu, acordat ziarului "Gandul", ca PD-L ar putea sa-l nominalizeze pe Boc si nu pe Basescu candidat la prezidentiale. ... In acelasi interviu, Vasile Blaga afirma:
Traian Basescu a declarat, intr-un interviu publicat, luni, in "Ziarul de Iasi", ca optiunea sa este sa formeze un Guvern de dreapta PD-L-PNL, ca in 2004 si in 2008, dar fara ca liberalii sa emita pretentii asupra postului de premier.
De exemplu, Traian Basescu isi desconsidera nevasta si i se adreseaza cu apelativul popular "Fa".
google-analytics.com