Cautare

3328 de rezultate pentru "infractiuni accidente rutiere soferul toareg beat alergat politia pitesti" (2.74 secunde)
dupa ce trageti pe dreapta pentru a rezolva problema cu asigurarile RCA pe cale amiabila, soferul celeilalte masini iti va distrage atenttia. ... soferul iti va reprosa accidentul, pretinzand ca l-ai unteles gresit, ca el nu te-a lasat de fapt sa treci.
Proiectul Penetratia Splaiul Independentei - Ciurel - A1 prevede un drum expres si un pod care sa lege autostrada Pitesti-Bucuresti de Splaiul Independentei.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti-Autostrada A1-Bucuresti. ... Din aceste motive, Politia Rutiera a luat masura devierii temporare a circulatiei autovehiculelor de pe DN1 pe urmatoarele rute ocolitoare: ... DN73 Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti-Autostrada A1-Bucuresti. ... Se va actiona, in principal, pentru combaterea neregulilor care au dus, in ultima perioada, la producerea unor grave accidente de circulatie:
Potrivit unui comunicat remis ieri de Politia Romana, in cadrul actiunii "Alege viata!", care s-a desfasurat sambata, la nivel national, intre orele 16.00 - 21.00, au participat peste 1.500 de politisti, 1.013 de la Rutiera si 502 de la Ordine publica.
Un barbat din Albesti risca sa ajunga dupa gratii, dupa ce a comis trei infractiuni in numai cateva minute. ... Mai mult, soferul avea permisul de conducere anulat, iar in urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,68 miligrame/litru in aerul expirat.
Un barbat din Albesti risca sa ajunga dupa gratii, dupa ce a comis trei infractiuni in numai cateva minute. ... Mai mult, soferul avea permisul de conducere anulat, iar in urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,68 miligrame/litru in aerul expirat.
Soferul de oras, care-si doreste doar o pozitie de condus mai inalta, soferul sportiv, care conduce sportiv si incearca sa ia curbele pe doua roti, soferul cu familie, care transporta sapte persoane, soferul cu bagaje, care isi poate transforma masina intr-un minivan, iata cateva exemple de utilizatori care pot sa se regaseasca perfect intre clientii noilor C-Max.
In accident au fost raniti soferul Volkswagenului si doi dintre pasagerii aflati in autoturism. ... Este posibil ca soferul sa fi adormit la volan", a declarat Radisav Zekavica. ... Soferul ranit, transferat la Bucuresti Soferul autoturismului a suferit rani grave si a fost supus unei interventii chirurgicale.
Soferul unui autoturism Subaru Legacy cu numarul de inmatriculare DJ-35-LYS a reusit, miercuri noapte, "performanta" ... Vasilica Oncea, agent de paza la Combinat, proprietarul Peugeotului avariat, a povestit ca dupa accident soferul si-a incuiat masina si a plecat, cel mai probabil pentru ca era sub influenta bauturilor alcoolice.
Soferul tirului a coborat pret de cateva secunde din cabina tirului pentru a-si cumpara o cafea de la un aparat de cafea, timp in care, stationarea cisternei nu a fost asigurata prin aplicarea franei de mana.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Aceasta, desi potrivit unor date prezentate de Politia Rutiera numarul accidentelor auto cauzate de viteza neadaptata la conditiile de trafic si de cea neregulamentara (excesiva) a scazut de cand s-a dat voie la utilizarea detectoarelor radar.
Casatorita cu medicul de recuperare Cornel Brotac, cantareata a pregatit un eveniment extrem de important, mai precis lansarea Fundatiei Credinta si Dragoste, o asociatie pe care Denisa a infiintat-o alaturi de sotul ei si care se ocupa de recuperarea victimelor accidentelor rutiere, a persoanelor cu deficit motor dar si a celor care au nevoie de ingrijiri medicale la domiciliu.
Accesul pe cei 42 de kilometri poate fi facut dupa constructia a doua noduri rutiere. Oficialii Bechtel declarau in luna iunie ca nodurile rutiere nu vor putea sa fie finalizate, insa se vor amenaja rute alternative, pentru a facilita, temporar, intrarea si iesirea de pe autostrada.
In baza unei analize de risc, politistii de frontiera au efectuat un control amanuntit al mijlocului de transport, in urma caruia au fost descoperite ascunse, intr-un locas special amenajat intre prelata si scheletul metalic, peste 20.000 de pachete de tigarete, pentru care soferul nu poseda documente justificative de provenienta si transport.
In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 20 suspecti de comiterea unor infractiuni. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Politistii de la Rutiera au fost solicitati sambata seara, in numai patru ore, la trei accidente produse in Craiova, soldate cu patru masini avariate si doi raniti usor. ... In urma impactului, soferul a scapat fara nici o zgarietura, insa masina clientului s-a facut praf.
google-analytics.com