Cautare

14 de rezultate pentru "in crasna" (2.56 secunde)
El a dat ca exemplu in acest sens ultima propunere a Guvernului privind intabularea gratuita a terenurilor.
Urmeaza ca in sedinta de vineri BEC sa aprobe ordinea inscrierii candidaturilor in buletinele de vot si sa comunice acest lucru birourilor electorale de circumscriptie, pentru a putea fi tiparite", a spus purtatorul de cuvant al BEC, Vicentiu Victor Pasca.
Din acest motiv, organizatia din zona Gheorghieni a Uniunii Civice Maghiare a facut un apel catre locuitorii din localitatile din Ungaria infratite cu cele din zona Gheorghieni sa participe in numar mare la referendumul privind acordarea dublei cetatenii maghiarilor din afara granitelor si sa voteze pentru acordare.
La numai o zi dupa ce s-a inscris in Partidul Blocului National Democrat (PBND), Cristian Popescu, zis Piedone, a fost ales sef al organizatiei Bucuresti a partidului.
Corneliu Vadim Tudor a renuntat la presedintia PRM in favoarea colegului Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte. ... 2 in partid senatorului Dorel Onaca. ... Pentru prima data, nimic nu a rasuflat in afara, fapt care ne indreptateste sa credem ca majoritatea peremistilor a fost luata prin surprindere.
Vicepresedintele PD Radu Berceanu a declarat ieri ca va pune trei conditii in cazul in care partidul ii va cere sa preia functia de vicepremier, ocupata in prezent de Adriean Videanu.
Senatorul PSD Ion Iliescu a declarat ieri ca nu se poate exclude o posibila alianta cu PPRM, avand in vedere ca ambele formatiuni politice sunt partide parlamentare. “Conlucram in plan parlamentar , este un partid parlamentar (PRM - n.r.).
Iar faptul ca respectivele obiective sunt realizate din fonduri europene pentru obtinerea carora politicienii in cauza nu au facut nimic nu constituie un argument de natura sa-i stanjeneasca pe acestia.
Edilul orasului Techirghiol, Dumitru Romulus Bratu, a demonstrat in cele cateva luni de cand se afla in aceasta functie, ca stie sa administreze eficient localitatea de care raspunde.
Odata votat bugetul pentru 2005, PSD a revenit asupra "proiectelor sociale” - in fapt, mitei electorale - anuntate de Guvern in ultimul timp. ... aceea de a te afla exclusiv in slujba cetateanului”.
La sfarsitul saptamanii trecute, liderul de necontestat al PRM, Corneliu Vadim Tudor, a renuntat la presedintia partidului cu care se identifica, in favoarea colegului si prietenului sau, Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte.
Purtatorul de cuvant al PNL a precizat ieri ca in acest moment pentru liberali nu sunt prioritare alegerile anticipate.
In cererea depusa la BEM, Emil Giurgiu nu a justificat retragerea din cursa pentru Primaria Capitalei. La iesirea din sediul BEM, el a spus, motivandu-si decizia, ca salariul de primar este mult prea mic raportat la atributiile acestei functii.
Mircea Geoana, membru in Comisia pentru integrare europeana, considera ca Tratatul de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana ar trebui sa fie supus unui referendum popular, aceasta fiind o obligatie din punct de vedere politic.
Ei sustin ca declaratia este menita sa aduca puncte PSD in campania electorala. ... Purtatorului de cuvant al Aliatei lideral-democratilor, Mikolaj Dowgielewicz, a anuntat ca la inceputul saptamanii a trimis o scrisoare Comisiei Europene in care cerea ca Romano Prodi si Günter Verheugen sa dea explicatii in fata Parlamentului.
"Sunt un om absolut normal, la fel ca toti ceilalti, care in ultimii 14 ani a fost nevoit sa poarte costum si cravata mai des decat si-ar fi dorit, dar acest lucru s-a datorat faptului ca am vrut sa ii reprezint pe romani cu demnitate.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ieri ca nu aproba criticile referitoare la participarea sa in campania electorala. "Nu inteleg aceasta nervozitate a unora in legatura cu participarea mea la campanii electorale. Nu sunt in campanii electorale.
Prin ordin al presedintelui Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, secretar de stat Razvan Tiru, la conducerea Directiei Sanitar Veterinare Satu Mare a fost numit dr.
Deputatul PPRM Nati Meir, in calitate de membru al Comisiei pentru Drepturile Omului, Culte si Problemele Minoritatilor, il viziteaza astazi in Penitenciarul Rahova pe fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma.
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
google-analytics.com