Cautare

192 de rezultate pentru "ghita" (2.50 secunde)
Important este ca vor avea caldura la iarna, deoarece centrala termica functioneaza", a declarat primarul Sorin Ghita. Potrivit arhitectului-sef Ionel Preoteasa, platforma din fata blocului ar trebui betonata de firma SC Scadt SA din Slatina, care a construit blocul.
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Rutiere Constanta, Marius Ghita, mai multe accidente au fost provocate de conducatorii de motociclete si mopede, care sunt mari amatori de viteza.
Ciutacu ar fi primit o oferta din partea lui Sebastian Ghita, noul manager al postului, cu care, de altfel, ar fi si negociat.
Elan Schwartzenberg, daca el este noul proprietar, va trebui sa lupte din greu cu Ghita-ASESOFT pentru a-si exercita autoritatea in trust.
Omul de afaceri a mai spus ca are acces la fonduri de pana la 100 de milioane de euro pentru investitii in trust si ca va respecta contractul de management incheiat de Realitatea cu Sebastian Ghita, asteptand acelasi lucru de la cel care "a investit si manageriaza Realitatea in acest moment".
Ghita Muresan... De fapt, cred ca el a fost primul personaj exotic din emisiunea lui Mihai Gadea, undeva la inceputul anului.
Dupa cum stii, Sebastian Ghita trebuie sa ne dea echipamentele pe care ni le datoreaza, iar Elan Schwartzenberg nu a reusit sa le ia nici cu politia, nici cu executorii judecatoresti, asa ca le-am comandat.
deputatul PSD, Sebastian Ghita, proprietarul RTV, celebrul senator demisionar Dan Voiculescu, fondatorul grupului Intact sau cei din spatele televiziunii B1, care ii sustine neconditonat pe Traian Basescu si Elena Udrea.
Confruntat cu grave probleme financiare, in toamna anului 2010, Vintu semneaza un contract de administrare a postului cu omul de afaceri Sebastian Ghita.
Pentru ca atat i-a dus capul pe directorii posturilor si pe responsabilii cu propaganda de la PSD (in principal pe Sebastian Ghita si pe Mihai Gadea ), cantitatea fiind cea care a primat, in detrimentul calitatii, transmite publicatia, vazuta la randul sau ca un organ de propaganda al guvernului rus.
Siderca - 2 miliarde dolari Bancorex - 1 miliard dolari Vulcan - 20 milioane dolari Aro - 50 milioane dolari Loteria Romana - 1 miliard dolari Tractorul Brasov - 300 milioane dolari Uzina Republica - 200 milioane dolari Moldomin - 2 miliarde dolari Electroputere - 2 miliarde dolari IPRS Baneasa - 67 milioane dolari Serele Codlea - 10 milioane dolari Hotelurile de pe litoral - 145 milioane dolari SIDEX Galati - 3 miliarde dolari UCM Resita - 270 milioane dolari Societatea Nationala Tutunul Romanesc - 402 milioane dolari ICA - 77 milioane dolari Uztel Ploiesti - 133 milioane de dolari SNIIA - 189 milioane de dolari Institutele de cercetare - 108 milioane de dolari Fabricile de zahar - 29 miliarde de dolari Alimentara - 16 miliarde de dolari Padurile retrocedate - 6,3 miliarde dolari Microsoft - 120 de milioane de dolari EADS - 125 de milioane de dolari Siveco - 88 de milioane de dolari Institutul Cantacuzino - 28 milioane de euro Loteria 2 - 80 milioane de dolari Schi in Romania - 39 milioane de dolari Cinematografe - 11 milioane de de dolari Combinatele Mechel - 5 miliarde de dolari Valea Jiului - 1 miliard de dolari Conserva romaneasca - 300 de milioane de dolari Centre turistice pentru nimeni - 50 milioane de dolari Bancomantul” ANRP - 95 milioane de dolari Programele cu dizabilitati - 20 milioane de dolari Industria textilelor - 8 miliarde de dolari Avioane Craiova - 1 miliard de dolari TBC - 6 milioane de dolari Sanatate pe card - 330 de milioane de dolari Vagoane CFR - 23 de miliarde de dolari Afacerile lui Sebastian Ghita - 28 de milioane de dolari Dosarul Lukoil - 2 miliarde de dolari CEO - 685 de milioane de dolari CEH - 480 de milioane de dolari Active Bancorex - 22 de milioane de dolari Afacerea Radioterapia - 33 milioane de dolari Vaca nebuna, taiata si mancata - 650 milioane de dolari Fabrica aurului din cenusa - 4 milioane de dolari Rompetrol - 690 milioane de dolari
Ionut Rotaru, Relu Dita, George Serban, Catalin Cretu, Marius Stamin, Alin Bala, Ilie Corcoveanu, Claudiu Sandu, Ionut Gae, Elvis Enache, Robert Duculescu, Ghita Marius, Gabriel Dumitrica, Bogdan Raducan, Andi Negrila, Ionel Vatu, Mihai Paun, Dragos Puchiu, Eusebiu Predut, Renato Stefanoaica, Dragos Stoiu, Alex Iordache, Alex Carstea, Valentin Dinu, Daniel Popescu, Alin Bratoveanu.
din Craiova (Maria Irimescu, Cristian Ghita), Scoala cu clasele I-VIII Cerat (Daniel Hristea, Florin Ispas), Scoala cu clasele I-VIII Isalnita (Petre Milcu), Scoala cu clasele I-VIII Ostroveni (Lucian Glavan), Scoala cu clasale I-VIII Rojiste (Mihai Bobonete).
Alin Bala si Renato Stefanoaica au entorse, iar Alin Luta si Marius Ghita au intinderi. Adica exact patru piese importante, jucatori cu experienta, care puteau decide un rezultat.
Claudiu Sandu, George Serban, Elvis Enache, Relu Dita, Ionel Vatu, Marius Stamin, Robert Duculescu, Alin Bala, Ionut Gae, Catalin Cretu, Ninel Corcoveanu, Marius Ghita, Alin Luta, Cosmin Chiva, Mihai Paun (toti de la ISU Dolj), Catalin Mihalache (ISU Bucuresti), Ovidiu Ciortan (ISU Valcea), Nicolae Argaseala (ISU Buzau), Ionut Stoica (ISU Arges), Claudiu Rauta (ISU Arges), Gabriel Doltea (ISU Harghita), Catalin Gavrila (ISU Olt) si Marin Neagu (ISU Dambovita).
31 - 26 (15 - 12) Victorie mare a fetelor noastre Medaliata cu bronz la mondialele din 2011 si la olimpiada din 2012, Spania, a fost intrecuta duminica in mod categoric de nationala condusa de Ghita Tadici.
6.Premiul pentru continuitate si performanta â€" Straja Bucuresti, premiu oferit de domnul Daniel Ghita, director general Impulser Romania, sponsor oficial al Federatiei Romane de Oina;
Ghita, 16. Nedelcu, 18. Rus, 20. Ciobanu, 22. Olaru Partida a fost arbitrata de suedezul Andreas Ekber In ultima etapa, pe 24 iunie, vor avea loc meciurile:
Gigantul a cumparat toate actiunile lui Sebastian Ghita (circa 40,3%) si cate o jumatate din titlurile lui Iulian Stanciu (peste 20%) si Radu Apostolescu (peste 8%).
Desigur, un proprietar de trust media, cum e Voiculescu, are interes sa satureze oamenii cu presedintele, un proprietar de televiziune ca Ghita de la PSD are acelasi interes, dar interesul oamenilor este sa-i lasati in pace cu politicienii.
google-analytics.com