Cautare

157 de rezultate pentru "gelu" (7.10 secunde)
Societatile de constructii craiovene care executa lucrari de infrastructura pe bani publici au fost luate în vizor de consilierul judetean Gelu Visan.
Societatile de constructii craiovene care executa lucrari de infrastructura pe bani publici au fost luate în vizor de consilierul judetean Gelu Visan.
Pe de alta parte, Gelu Stan, directorul Damen, a schimbat strategia de lucru, trecand la fabricarea navelor mult mai complexe, care le va aduce navalistilor mai multi bani in buzunare.
Consilierul Gelu Visan a cerut cu insistenta un raport al directiilor de specialitate în privinta cheltuielilor facute cu drumul si în privinta stadiului lucrarilor, refuzând sa-si dea votul în orb.
Directia de Resurse Umane este structurata pe mai multe servicii, si anume cel de Personal, coordonat de Mariana Parancu, cel de Normarea Muncii, care este condus de Gelu Matoianu, si Serviciul Juridic, coordonat de Mirela Gatin.
Au laboratoare in interiorul navei unde colecteaza puietul de peste si in functie de rezultate actioneaza pentru a evita anomaliile marine", a explicat directorul Santierului Naval, Gelu Stan.
"Pentru noi va fi o provocare sa demonstram ca putem functiona la parametri optimi si in extrasezon", a declarat Gelu Enciu, directorul general al hotelului, in cadrul conferintei de presa de ieri, ziua lansarii.
"Mi se pare o idee buna" Ne-a declarat Gelu Nistor, administratorul unei asociatii de proprietari din Tiglina 1, din care cei mai multi membri sunt pensionari.
Contractul la control  Corpul de Control al Guvernului a inceput ieri verificarile cu privire la contractul incheiat intre Sterling Resources si Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANRM) - pentru perimetrele Pelican si Midia, a declarat noul presedinte al ANRM, Gelu Maracineanu, citat de NewsIn.
Suma nu a fost mare, dar important este ca am castigat", a spus Gelu Neagoe, inspector de daune la Carpatica Asig.
Ministerul Economiei a fost reprezentat de secretarul de stat Alexandru Patruti Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANMR) de presedintele Gelu Maracineanu fiind de asemenea prezenti la intalnire senatori si deputati din Gorj (Toni Grebla - PSD Ion Ruset - PD-L) Valcea si Mehedinti.
Pana la sfarsitul anului, ANRM va organiza apelul public de oferte pentru aceste perimetre", a declarat Gelu Maracineanu, presedintele ANRM.
Calcularea milionului de euro Catapeteasma bisericii - realizata de Gelu P. Ticuleanu - a costat deja bugetul Administratiei Prezidentiale, numai anul trecut, 333.840,2 lei.
• "Sotii Ceausescu A FOST DUSI (...)"; • "Cadavrele Ceausestilor A FOST INGROPATE (...)"; • "Doar Gelu Voican Voiculescu si Ion Iliescu STIE" (...)".
Narcisa Iorga, Gelu Trandafir, Ioan Onisei si Dan Grigore, huiduindu-i. Printre protestatari s-au numarat si Victor Socaciu, Mugur Ciuvica si Florin Chilian.
Tot la Danutz SRL, Alexander Rybak a cantat la vioara impreuna cu Gelu Voicu si taraful sau de muzica populara romaneasca si a invatat sa danseze folclor romanesc, alaturi de ansamblul de dans "Burnasul" din Alexandria, primind in dar o plosca traditionala de tuica si o ie cusuta manual.
Gelu Colceag Actori: Adriana Trandafir, Gabriel Fatu, Andreas Petrescu • Fantoma, dragostea mea! Teatrul Metropolis - 9 iun 2014, ora 19:00 Regia:
Radu Beligan, David Esrig, Aureliu Manea, Alexandru Tocilescu, Olga Tudorache, Catalina Buzoianu, Sanda Manu, Alice Barb, Victor Ioan Frunza, Tompa Gabor, Laszo Bocsardi, Mihai Maniutiu, Gelu Colceag, Horatiu Malaele, Dragos Galgotiu, Felix Alexa, iar prin turneele realizate sau prin invitatiile de a participa la festivaluri si-a castigat notorietatea in intreaga tara si chiar in diaspora.
Insa odata cu amintirile si nostalgiile iese la iveala Gelu. Cei doi ii vor expune cititorului o poveste socanta, pe care naratorul o transforma cu maiestrie intr-o partitura cu accente de scenariu rocambolesc:
Regia spectacolului este semnata de Gelu Colceag. De cand a devenit consilier general la al Primariei Capitalei, actorul Gabriel Fatu primeste cele mai neobisnuite cadouri.
google-analytics.com