Cautare

74 de rezultate pentru "gel cu arnica" (3.75 secunde)
Senatorul PRM Gheorghe Funar a pierdut procesul intentat pentru calomnie de fostul director al RADP, actualul subprect al judetului Cluj, Mihaela Rozor. In urma pierderii procesului, fostul primar al Clujului a fost amendat cu suma de 10 milioane de lei.
Seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Jonathan Scheele, se va intalni maine dupa-amiaza cu ziaristii din Vrancea pentru a discuta despre libertatea presei. Cu ocazia prezentei sale in Vrancea, Scheele va vizita mai multe investitii finantate de UE.
Potrivit acestui act normativ, MTC este definita ca fiind o societate comerciala "de interes strategic, cu capital integral de stat”, avand un capital social initial de 400 milioane lei.
In cadrul unei emisiuni recente la OTV, Nicolae Vacaroiu a lasat sa se inteleaga ca Nastase este de fapt invingatorul prezidentialelor.
Pe vechile regiuni istorice "Militam pentru o regionalizare pe fundamentul vechilor regiuni istorice si pentru o reorganizare administrativ-teritoriala a Romaniei", a spus Enache, potrivit careia, in actuala forma de organizare, Romania a devenit "o combinatie de stat cu organizare dictatoriala si un altoi de legislatie europeana incapabil sa functioneze".
Peremisti cu trecut negru Senatorul Dumitru Pop (PRM) a fost condamnat inainte si dupa 1989 pentru infractiuni economice, releva monitorizarea CPC.
Senatul se va reuni astazi si maine in sesiune extraordinara. Pe ordinea de zi figureaza proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.
Ceremonia de instalare a noului presedinte al Institutului Cultural Roman (I.C.R.), Horia-Roman Patapievici, va avea loc astazi la sediul institutului.
Liderul grupului Partidului Romania Mare (PRM) din Camera Deputatilor, Lucian Bolcas, a solicitat ieri Biroului Permanent inscrierea pe ordinea de zi a infiintarii Comisiei pentru regulament in conformitate cu art.
De mentionat ca decizia a fost luata, potrivit liberalilor, prin vot secret, cu 18 voturi pentru si 4 impotriva.
Stiu ca Nastase are nevoie sa se infoaie cu incheierea negocierilor si l-au pus in situatia de a face niste negocieri superficiale in interesul UE si, pe cat posibil, cu cedari cat mai mari din partea Romaniei", a subliniat Basescu.
Mai mult, Basescu a declarat ca este dispus sa renunte la timpii de antena pe care ii are acordati discutiilor cu alti candidati pentru a se putea intalni fata in fata doar cu Adrian Nastase.
Presedintele organizatiei, Antonio Gutteres, a precizat, la o reuniune regionala desfasurata la Bucuresti, la care democratii nu au fost invitati, ca IS va sustine PSD si nu PD din cauza aliantei cu liberalii.
In urma cu un an, mostenitorii lui Tiberiu Hanko au primit din partea municipalitatii o decizie de reimproprietarire. Imobilul a apartinut familiei Hanko pana in 1950.
In urma cu trei saptamani, Biroul Permanent al Camerei a aprobat constructia unui drum de acces suplimentar, mai scurt, care sa lege la nivel subteran parcajul din Strada Izvor si corpurile din zona de vest a Palatului Parlamentului, respectiv 13 Septembrie, unde se afla intrarea pentru noul sediu al Senatului.
Membrii BEC au mai stabilit ca va fi interzisa reproducerea sau publicarea in presa scrisa ori imprimarea pe mijloacele de propaganda electorala a unor imagini sau mesaje care, prin continutul lor, aduc acuzatii cu caracter calomnios la adresa autoritatilor publice, partidelor politice sau a candidatilor in alegeri.
Birourile Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor au aprobat ieri constituirea unei comisii de ancheta a situatiei din Societatea Romana de Radiodifuziune, ca urmare a solicitarii presedintelui SRR, Dragos Seuleanu, de a se efectua un control parlamentar al activitatii economice.
In cadrul sedintei Consiliului Judetean al PUR Braila, s-a stabilit cu 17 voturi “pentru“ ca fostul primar al municipiului si actual consilier municipal, Anton Lungu, sa fie exclus din partid.
ar trebui sa-si creeze organe unice de coordonare, organizandu-se astfel ca un partid de sine-statator, dar ramanand in acelasi timp cu doua personalitati juridice distincte, cu afilieri internationale diferite.
UCM Covasna va organiza astazi un mars de protest in fata Casei cu Arcade din Sfantu Gheorghe, pentru a-si exprima nemultumirea fata de prezenta in judet a liderului Partidului Socialist Ungar, Hiller Istvan, care se opune acordarii dublei cetatenii pentru etnicii maghiari.
google-analytics.com