Cautare

1318 de rezultate pentru "gabriel oprea" (3.28 secunde)
'Partidul de stanga creat de independentii lui Gabriel Oprea pregateste o dubla lovitura de imagine, prin organizarea primul congres al formatiunii exact in ziua de 1 Mai, ziua internationala a celor ce muncesc, intr-un oras transilvan cu rezonanta istorica, precum Alba Iulia sau Blaj.
Bogdan Tiberiu Iacob anunta pe Inpolitics o bomba jurnalistica sub titlul "Deputata Carmen Moldovan renunta la partidul lui Oprea". ... Prin plecarea deputatei de Buzau, partidul lui Gabriel Oprea ramane cu doar doi parlamentari femei, functia de purtator de cuvant devenind, de asemenea, vacanta.
Presedintele UNPR, Sebastian Oprea, sustine ca PSD si PNL au ales calea "casatoriei din interes" care a dus la formarea Uniunii Social Liberale. Presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat sambata ca prin formarea Aliantei Social-Liberale "PSD si PNL au ales calea ipocrita a casatoriei din interes".
Chiar daca ar fi sa presupunem ca infiintarea UNPR ar fi avut cele mai "nobile idealuri" si ca demersul politic al oastei de stransura a generalului Oprea chiar ar fi fost unul corect, realitatea increderii populatiei spune alta.
Ministrul Apararii, Gabriel Oprea, a declarat ieri ca pensionarii militari care nu vor depune solicitari de recalculare a pensiei la centrele militare zonale vor fi dezavantajati, deoarece pensiile lor oricum se vor recalcula, dar doar in functie de salariul mediu brut pe economie.
Ministrul Apararii, Gabriel Oprea, a declarat ieri ca pensionarii militari care nu vor depune solicitari de recalculare a pensiei la centrele militare zonale vor fi dezavantajati, deoarece pensiile lor oricum se vor recalcula, dar doar in functie de salariul mediu brut pe economie.
Vicepremierul Gabriel Oprea: ... Vicepremierul Gabriel Oprea, sosit de urgenta la fata locului, joi dupa-amiaza, a anuntat ca structura de rezistenta a blocului nu a fost afectata de explozie.
cel al sefului Autoritatii Rutiere Romane - Constanta, Gabriel Iordache. Problema cu Gabriel Iordache, vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al PD Constanta, este... ... Sau, daca au fost mediatizate, Gabriel Iordache a uitat, de fiecare data, sa invite toata presa.
Gabriel de 36 de ani, cunoscut cu antecedente penale si I. ... Gabriel si P. ... Gabriel au intrat intr-o sala de jocuri situata in str. ... Gabriel s-au deplasat la un restaurant din str.
Concret, am exemplificat cu ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, care mi-a raspuns dupa 4 saptamani si o zi la o interpelare privind pensiile militare, cu ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, care mi-a raspuns dupa 4 saptamani si 2 zile la o interpelare privind respectarea statutului si a dreptului la aparare al arestatilor preventiv, si cu secretarul de stat pentru problemele revolutionarilor din Decembrie 1989, care mi-a raspuns dupa 3 saptamani la o interpelare privind refuzul eliberarii unui certificat de revolutionar obtinut prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.
Vicepremierul Dan Nica a fost propus marti, 13 ianurie, Presedintiei de catre premierul Emil Boc pentru functia de ministru interimar al Internelor, in locul lui Gabriel Oprea, care a demisionat din functie in aceeasi zi, dupa ce a pierdut sprijinul politic al PSD pentru acest portofoliu, ulterior anuntandu-si si demisia din partid.
"Bordel cu tarfe politice" publica articolul "ARMATA DEZERTORILOR LUI OPREA ISI FACE PARTID", pe care il puteti citi in continuare.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca parlamentarii social-democrati vor introduce doua motiuni simple impotriva ministrului Apararii, Gabriel Oprea, dar si a ministrului Agriculturii, Mihail Dumitru.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, pentru "Gandul", ca UNPR nu are si nu poate avea niciun fel de legatura cu stanga politica, sustinand ca Gabriel Oprea nu este un om de stanga, iar Marian Sarbu si Cristian Diaconescu "au esuat lamentabil".
Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, ar putea fi inlocuitorul lui Vasile Blaga la conducerea Ministerului Administratiei si Internelor, dupa demisia lui Vasile Blaga, au declarat, luni dimineata, pentru MEDIAFAX, surse ministeriale.
• La randul lor, ministrii Afacerilor Externe si Apararii, Teodor Baconschi si, respectiv, Gabriel Oprea, le transmit romanilor mesaje de Paste.
UPDATE 18.40 Partidul Social Democrat a dus mereu greul marilor momente care au transformat Romania in bine dupa 1989 si a venit timpul ca tot un premier de stanga sa asigure integrarea deplina a tarii noastre in UE, a declarat presedintele UNPR, Gabriel Oprea, la Congresul social-democratilor.
Ministrii Elena Udrea si Gabriel Oprea, impreuna cu primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, au participat vineri la lansarea unui proiect de construire de locuinte in regim ANL. ... La randul sau, ministrul Apararii, Gabriel Oprea, a declarat ca in administratie nu se face politica.
Sau poate ca, din contra, exista un interes atat de mare incat rezolvarea interimatului care nu lasa IPJ Constanta sa-si linisteasca apele nu isi mai gaseste rezolvarea… Pe de alta parte, desi adus din Bucuresti pentru o perioada de timp determinata, inspectorul sef Sorin Oprea va ramane la conducerea IPJ Constanta mai mult decat se astepta.
Mario Oprea, care in prezent lupta pentru conducerea filialei PNL Dolj, se bucura de o crestere frumoasa a veniturilor sale.
google-analytics.com