Cautare

2728 de rezultate pentru "florin chise la targ ploiesti" (3.29 secunde)
Eroare uriasa de constructie la o sala de sport de 4 milioane de euro O sala de sport in care MDRAP condus de Elena Udrea a investit peste 4 milioane de euro prezinta o grava eroare de constructie.
In drum spre un botez la care trebuia sa cante sambata seara, si-a abandonat masina pe DN1, din cauza vremii, pentru ca nu mai putea sa conduca!
La o ceasca de cafea sau ceai, cei prezenti au aflat povestea brandului Coffeol si principiul prin care o cafea buna se transforma in arta si iubire.
Pacientul adus de la Ploiesti a fost diagnosticat cu malarie Pacientul adus duminica de la Ploiesti la Institutul National "Matei Bals" a fost diagnosticat cu malarie, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, managerul institutiei, Adrian Streinu Cercel.
Firea vrea tramvai de tip monorail suspendat pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitații.
Pentru Leonard Doroftei, 48 de ani, pub-ul situat la una dintre peluzele Stadionului Ilie Oana din Ploiesti inseamna, in primul rand, o afacere de familie.
Un incendiu a izbucnit in aceasta dimineata la spitalul suport COVID Movila Vulpii din Ploiesti Incendiul a izbucnit la ora 04.16. ... 15 pacienti au fost transportati la alte unitati sanitare din Ploiesti.
Rutele ocolitoare sunt DN 1A, Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti, si DN73. ... DN 1A Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti.
- incepand cu ora 08.00 va avea loc ceremonialul depunerilor de coroane la Monumentul "Eroilor militari romani cazuti la datorie" din Parcul Copilului.
Ei au fost preluati imediat de o ambulanta si transportati la Spitalul din Ploiesti pentru investigatii. Catalin Crisan se afla in masina impreuna cu sotia sa, cei doi intorcandu-se dintr-o scurta vacanta la munte.
De vineri, 7 iunie, a fost ridicata restrictia de viteza de 100 de km/h impusa pe Autostrada A3 Bucuresti -Ploiesti a declarat pentru Radio Romania Actualitati seful Politiei Autostrazi, comisarul Carol Varna.
De vineri pana duminica va asteptam la o noua editie Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... La ecran si pe aleea Samurcas Teatrul Ion Creanga va scoate la joaca.
Deputatul Victor Surdu a murit astazi, la 63 de ani, in locuinta lui, din cauza unui cancer pancreatic. In urma cu doua saptamani, el a fost la spitalul "Sf.
Stela Alexe participa in aceasta perioada la targul traditional organizat de Craciun pana pe 27 decembrie inclusiv.
Raducu Sergiu Gelu Dragancea, directorul executiv suspendat al APIA Dolj, a povestit ieri in fata judecatorilor Tribunalului Dolj ca a cerut 25.000 de euro de la fratii Gagiu intr-o discutie lipsita de "discretie si seriozitate".
Targul de cadouri organizat de Camera de Comert si Industrie "Oltenia" a pus la dispozitia firmelor putine spatii de prezentare. ... Expozitia cu vanzare "Bucuriile Iernii 2006", deschisa in holul Universitatii din Craiova, s-a dovedit un fiasco in prima zi de targ.
In perioada 30 martie-4 aprilie, la Mangalia se va desfasura primul eveniment gen "targ de cadouri" din acest an.
Bucurestenii, si nu numai, se pot intalni zilele acestea la Sala Palatului din capitala cu reprezentantii celor mai multe grupuri bancare si institutii de credit din Romania, care s-au reunit pentru trei zile la Targul de bani FINFAIR.
Din judetul Bihor vor lua parte la aceasta mare sarbatoare a motilor membrii Ansamblului folcloric "Muguri de tezaur" al casei de Cultura din Beiut ti mai multi metteri populari din zona Beiutului.
Chiar daca piata imobiliara din regiune se afla intr-o situatie de criza, in perioada 15-17 mai, in foaierul si pe platoul Teatrul National "Marin Sorescu" din Craiova va avea loc primul targ imobiliar din regiune.
google-analytics.com