Cautare

536 de rezultate pentru "elevii" (2.72 secunde)
Au fost formate 16 clase de elevi, care vor invata cu aceiasi profesori si isi vor pastra aceeasi structura, in sensul ca ei nu vor fi amestecati cu elevii din Bailesti".
Transport gratuit si pentru elevii din invatamantul preuniversitar circula gratuit Si elevilor din invatamantul preuniversitar, care invata in Bucuresti la o institutie acreditata, fie de stat fie privata, li s-a acordat gratuitate pe toate mijloacele de transport ale STB.
Cred ca reclamatiile vin pentru ca elevii care sint in situatie de corijenta nu stiu ce se intimpla cu ei si din acest motiv au aparut astfel de idei. ... Mai mult, aceasta a declarat ca elevii au beneficiat de conditii bune pentru sustinerea examenului.
Incep testarile pentru elevii claselor a VIII-a. Conform datelor centralizate de Ministerul Educatiei Nationale in aplicatia informatica figurau 150.310 candidati inscrisi la Evaluarea Nationala pentru elevii claselor a VIII-a.
Dupa ce responsabilii cu educatia nationala au experimentat, de-a lungul timpului, diverse metode de a chestiona elevii cu privire la cunostintele acumulate in scoala, ministrul Adomnitei s-a hotarat sambata ca varianta postarii pe internet a subiectelor la testele nationale nu este una fiabila si se va renunta la ea.
Produsele expuse in acest stand - fuste, bluze, pantaloni scurti sau trei sferturi, sacouri, rochii - sunt realizate de elevii scolii si se adreseaza doamnelor si domnisoarelor.
Inspectoratul Judetean pentru Protectia Consumatorilor a organizat, ieri, la Colegiul Economic "Partenie Cosma" o intalnire cu elevii, in cadrul careia le-a prezentat "Manualul consumatorului", "Ghidul cumparatorului istet" si alte brosuri de informare pentru micii consumatori.
In conditiile in care, de ani de zile, elevii au mari carente la citirea si scrierea corecta in limba romana, iar notele de la testari si perlele de la evaluarile nationale si examenele de Bacalaureat dovedesc cat de paraleli sunt unii dintre acestia cu gramatica si literatura romana, solutia nu are cum sa fie reducerea orelor de limba romana.
Proba de limba romana va avea loc marti Elevii de clasa a 8-a vor sustine, marti, prima proba la Evaluarea Nationala 2013, cea de limba romana. Este al doilea an in care elevii sustin Evaluarea Nationala in sali de curs supravegheate video.
Data de 20 iunie a marcat debutul vacantei de vara pentru elevii din invatamantul preuniversitar, vacanta ce se va incheia pe 14 septembrie, anul scolar 2014-2015 fiind programat sa inceapa pe 15 septembrie.
Mariustuca.ro / Elevii care vin la scoala cu stomacul gol sunt neatenti, pierzand zilnic, primele doua ore de cursuri (Autoare:
Testele de saliva au ajuns in scoli, iar elevii le vor primi pe 2 decembrie. ... Elevii se pot testa si singuri. ... Elevii se pot testa daca parintii ii supravegheaza.
In Romania, elevii, acesti miei pregatiti pentru taiere spre deliciul proxenetilor ori cultivatorilor de capsuni de prin tari straine, ei, copiii nostri nu cunosc adevarul, binele si dreptatea si ies in strada sa-si apere directoarea pentru ca e „profa’ cool”, ca e „misto”, ca e „beton”, „de gasca” etc., etc.
Ii placea sa-si duca elevii dintr-a noua pana intr-a douasprezecea, pentru ca nu-i placea sa lase lucrurile neterminate. ... Stiu sigur ca dadea meditatii pe bani, acasa la el, dar isi alegea elevii - zicea ca nu merita sa piarda timpul cu lenesii care nu au drag de matematica.
Banii se acorda pentru sprijinirea programelor educationale ale invatatorilor si educatorilor, cofinantarea cheltuielilor de chirie si transport ale cadrelor didactice, care isi desfasoara activitatea in alte localitati decat cele de domiciliu si pentru sprijinirea cheltuielilor de transport pentru elevii maghiari.
Profesorul de sport de la Liceul din Tudor Vladimirescu este dezamagit de situatie si spune, mai in gluma, mai in serios, ca elevii sai vor avea muschi de sahisti dupa ce vor termina scoala.
Sambata, elevii vor merge la scoala In aceasta luna, scolarii vor merge la cursuri inclusiv sambata.
In prezent, pentru a nu face concurenta scolilor private, unitatile de invatamant pot sa-si scolarizeze doar elevii proprii pentru obtinerea permisului.
Elevii si studentii vor avea acces gratuit. ... In aceasta zi, studentii si elevii vor avea acces gratuit.
Vasilescu a precizat ca nu este de acord cu proiectul de lege promovat de colega sa de partid Ecaterina Andronescu, prin care elevii care nu au luat examenul de bacalaureat au posibilitatea de a fi admisi la unele facultati.
google-analytics.com